Re: letnění hvězdníků r.2010
U nás dnes jen 6 stupňů mám ve skleníku asi tak polovinu Amarylek, tak snad to vydrží,....
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
U nás dnes jen 6 stupňů mám ve skleníku asi tak polovinu Amarylek, tak snad to vydrží,....
Dneska je to tady lepší stupňů 9 ale prší tak zas nic nikoho nedonutím jít ven
Andi,ve skleníku o ně nemusíš mít strach
Ve skleníku snad přežijí - zatím nemrzne
K letnění bych rád poznamenal, že jsem včera přesazoval ve skleníku vyseté kytičky a substrátu sem přidával skleníkovou zem a když sem vše řádně promíchal tak na povrchu květníčků se kroutilo stááádo háďátek, no nevim jak se budou na ně tvářit mí kytičky, ale vím jistě že Hvězdníkům mejm milovanejm, by jistě škodily, tak že hvězdníku do skleníku nedám.
k duplováná došlo když sem to odeslal tak mi naskočil EROR a tak sem to odeslal i podruhé a je to tam:-)
Nechtěné komentáře se dají snadno ODSTRANIT Karel
Zdenku a je to tam třikrát,co ? Smázni to,pomůžeme tím sami sobě
Macku ty už máš am. venku nebo ve skleníku?ty jsi nejblíž tak to chci v sobotu konečně odvézt na barák a říkám si že když ty tak ty moje to taky vydrží :o
Jani...na balkonku ,už se ptáš potřetí :mad:
Promiň mam v tom guláš budu si to psát slibuju
Guláš jóó :mad: se máš teda...
Macku ty máš chuť na guláš?? Pozvala bych tě vařila jsem srnčí.
Tak já už jsem na letnění amarylek nachystaná,dneska jsem dokončila přístřešek z netkané textílie. Tak jestli zítra nebude pršet,tak je začnu vynášet. Zatím nemám jasno kolik se jich tam vejde. Dorost počítám že bude zvlášť.
Já dělal Segedínský Guláš včera a ještě je,tak se Maci stav.
Karen a víš že srnčí bych si dala Ještě tu mám kus jeleního a kančího,jenže u nás to nikdo než...... :mad:
Rozmazlený pusinky mají
dj....abych Ti nezazvonila u dveří
Karen,v takovém skleníčku už jim bude fajn
tedy Karen, tys to té narcisovce pěkně znesnadnila!
Macku tu zvěřinu zabal a přijeď uděláme žranici když vaši ohrnují nos
Jirko segedín já taky ráda
Karen ten skleníček je paráda jen na něj mít místo.
Ale to není žádnej skleníček je to jen z kovových plátků konstrukce a já ji dneska potáhla netkanou textílií. Ta konstrukce patří sousedům .Měl ji na pěstování rajčat, ale upustil od toho protože mu šel igelit do peněz a konstrukce už víc jak 10 let rezaví na zahradě,tak jsem si o ni řekla a uvidím jak se to osvědčí.Jsem na to moc zvědavá mouchu by to mělo zastavit, pokut se někde neudělá díra.
Já zase včera našla u amarylek vylíhlou mouchu. Nebyla ještě moc šikovná, podařilo se mi jí chytit do skleničky. Doma jsem ji chtěla pro vás vyfotit, ale na makrofotografii nejsem expert, tak jsem ji nakonec pustila ven. Neměla jsem to srdce ji nechat umřít zavřenou ve sklenici. Ze stejného důvodu nejsem ani pro zasypávání slimáků solí, myslím, že je to pro ně dost bolestivé. Chtělo by to najít nějaký humánnější způsob usmrcení. Jana
Jani a to jako myslíš, že vylezla z cibule? To bys snad na to že máš prožranou cibula musela už přijít dřív,ne? Třeba tam byla zazimovaná .Já s tebou souhlasím co se týká soli a slimáků, ale že jsi mouchu vypustila !!to teda nevím nevím...počkej ona se ti odvděčí a naklade po jednom vajíčku na každou tvoji cibulku
Přidávám se a jsem v šoku, pustit na svobodu největšího vetřelce pro cibuloviny, tak to je teda MAZEC. Karel
Tak já už taky letním. Teď jsem to dodělala a řeknu vám, bolí mě celej člověk Při přesazování se ukázal jeden marod - Rilona. Listy nerostly ale že tak pěkně hnije jsem si nemyslela. Tak jsem ještě vytáhla několik posledních léčených a teďka se koupou v Previkuru. Stím se ale přesunu do nemocnice - jestli ji najdu
Tiše ti ten domeček závidím
Ještě počkej až jej zkolauduje vítr. Zatím jsem mívala jen nízké na porek.
tak to vypadá že se sotva otočíš s konvičkou co ? já jich dnes napočítal 55ks a k tomu plno mimin které jsem k tomu ani nepočítal
Karen, máš krásný domeček. Dovedu si představit, co to dalo práce.
Na svou obranu s vypuštěním mouchy musím dodat, že jsem hvězdníky vynesla ze sklepa poměrně pozdě, zatím je mám v jedné místnosti v domě. Některé teprve raší, některé zatím nic. Poznat z té stovky květináčů odkud se moucha vylíhla, je těžké. Mouchu jsem přenesla k sobě do bytu a tam jsem ji teprve pustila ven, takže nehrozí, že by se mi vrátila zpět na domeček. Jana
Ráďo tak nějak,ale to i bez těch kytek
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010