Re: letnění hvězdníků r.2010
Macku to je darda:):):)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Macku to je darda:):):)
Jéééééééééééééé to je nádhera:) vy se máte když máte místo:|
Malý zahradnictví Jirko ?
A to mám zaseto ještě cca 50 druhů semínek.
Ty nám něco vykládej,nemáte si co vyčítat:):):)
tedy fakt krása - Karen, Macku, DJ. tak jste mě nahlodali, že jich možná vystrčím ven víc, než jsem původně plánovala :-)
Dj. - příští rok se potkáme na Flóře v Olomouci... ty tam budeš prodávat a já utrácet :):)
:(Slintám závistí
dj.........teda,Ty to tam máš vyrovnaný
Domeček se zahrádkou, to bych taky brala
a já ti budu dělat zahradníka jo Jiři já je mám ve skleníku a jest li chceš tak je dovez se ti o ně postarám mám jicch jen 55 a několik mimin tak se jich tam taky vleze :)
Teda 55 kousků, kam to v zimě všechno postavíš?
Já mám samé vysokolisté potvory, které dosahují skoro 1 metr výšky. To si ani nepřej vidět :lol:
takové mám dvě a kam to v zimě postavím to nevím ani já ale místo najdu nějak no zavazí tam orchidky ale musím mlčet ale opatrně však víš
Já tu v bytě mám jen 4 okna, něco mám umístěné na okně na schodišti. Teď nám mají měnit okna, takže si nechám udělat větší parapety :o;)
Já to čtu :mad: :mad: :mad:
Tak to alespon metrový,ne?
To můžu doporučit je to super když je tam hodně místa já udělal manželce stolek k oknu a ...nesmím si tam nic dát je to samá orchidej a sukulenty jsem už dal na dvůr není k hnutí no
vidíš to Jiři špion Macek už mlčím ale je to roští
:). Parapet jsem objednala 30 cm a firmě se to zdálo zbytečně moc veliké. Prej na dvacítku se vejde i kočka tak nač tolik.:lol:
A taky mrmlali,že ho budou muset podepřít konzolami.
Orchidky mám taky, ale jsou teď na televizi a kolem ní, z důvodu nedostatku místa.
Ten kluk nedá pokoj :lol: :rolleyes:
Jen ať makají a nebrblaj.
D.j, ty zakládáš hvězdníkovou farmu ?
Jiři zákazník náš pán né tak co ?! jaké chtějí takové dáváme teď jsme dělali zimní zahradu to byly parapety majitelka moc spokojená
Ty máš co říkat.
Rito to máš víc oken než já :|já jen 2 a dveře a na chodbu si to netroufám dát asi bych o ně přišla poslední sčítaní dnes ráno 46 ks
V panelovém domě je vše složité. Smlouvu o dílo uzavíralo naše představenstvo a to kytky zřejmě nepěstuje. Takže jsem se musela dneska dožadovat změny na poslední chvíli. Ve středu už přijdou řemeslníci. Domáci mazlíčci by neměli být přítomni, tak nevím kam dám psa :l ol:
Jani, to jsi teda borec, a to je máš v bytě? Já jsem to zkusila umístit třeba u syna v pokoji (má jižní stranu) a neuspěla jsem. Chce si otevírat okno a větrat. :mad:
Rito,to si dělají srandu,ne......a co třeba děti,ty jim nevadí :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010