151

Re: ID amarylisu-2

Jirko první omyl máš mínus  ab   ab
Edo díky jdu přepisovat ale to nevadí tak Rilona na 3 pokus  DOBRÝ   an    ag

152

Ale ona se vybarvila až ted,schvalne koukni zpetne na fotky.Ale rilonu jsi taky chtela,ne?

153

Chtěla proto mi to nevadí ony jsou si dost podob né tak je to jedno a hned jsem jí opilovala tak snad budou semínka.Už je mi trapně že mám u vás spoustu zamluvenech cibulek a nemám co nabídnout.Opilovala jsem všechno co kvete ale budou čisté.Jen Lemon Lime x Rilona.Snad se zadaří.

154

Tak mě pošli až cibulku tohohle křížence,ju ab

155

Janko, ať je to Rilona nebo Exotica, prostě je nádherná. ta vpravo mně barvou připadá jako Hercules ...

156

Macku já to pěstovat nebudu,když z toho něco bude tak to vnutím Jirkovi a ještě kdo bude chtít. ac     Budu sama žebronit ať mi vypěstují cibulku  :mad:

157

Komul oni se Eda s Jirkou dohodnou co to je   ab   ab   mě je to jedno já si to pak přepíšu.  an  Mě se líbí ať je to kterákoli.

158

Edo, Marcelka už to objasnila, neměla jsem tady včera tu lištu se smajlíkama, tak jsem si pomohla dvojtečkou, pomlčkou a závorkou ab

Jani, krásná Rilona, tak pěkně opyluj, včeličko an

159

Díky a už je opilovaná an   ab

160

Také se mi Rilona moc líbí určitě si ji časem také pořídím musím opatrně manžel už má pindy ab ať mu seženu jiný byt
a pak si tu můžu udělat třeba botanickou ab ab ab

161

Evi, kukni v hvězdníkoch na fotku mojej minervy a semenníku

162

Onko- to říct manžel mě, tak začnu večer u televize studovat časopisy o bydlení (v knihovně toho mají dost na půjčení) a inzeráty  typu, hele tady je krásnej 8+kk se zimní zahradou,.....Sice budeš manželi můj milý, muset přibrat ještě tak 3-4 zaměstnání a darovat orgány, ale kytičkám by se tam líbilo.

163

Edo  Jirko  :cool:    Vera nebo Herkuleshttp://sklad.obrazku.cz/t391554_001.JPG

164

Já myslím,že je to Rilona A Vera ad

165

Jani, já myslím že je to Vera an Je nádherná, má krásnou barvičku an

166

Evi a má květ 20 x 20 cm akorát ji budu muset uříznout strašně jí měkne cibule a je to první stvol tak nechci aby se moc vyčerpala.  ac

167

A cibule je Jani jinak zdravá?? Trošku se mi nelíbí ten flek co je na ní vidět... Každopádně ji pomůžeš když dáš stvol pryč an

168

To už je vylečeny , a je to suchý to měla když přišla a byla jako otlučená zdřejmě začínala nahnívat ale po koupeli v previcuru to zaschlo tak jsem jí nechala odkvést a říkam si že ji vyndám a sloupnu to když uříznu květ.Co myslíš??  :cool:

169

Jani, jestli je to tvrdé, tak to neloupej, nech to tak an

170

Dobře  :cool:

171

Jani, jsem pro Hercules. Tak a teď jsem zvědav pro kterou se rozhodneš.

eda

172

Janko, jestli barva na fotce odpovídá skutečnosti, také si myslím, že je to Hercules

173

Máte asi pravdu přátelé, je to zřejmě Herkules an Já už raději nic neurčuju ab ab

174

Edo,tak jsem se při tipování netrefil ani jednou,ale to nebyly ještě rozkvetlé a vyžehlené,teď jsem i já pro Rilonu a Hercules.

175

Klucííííííííííííííí díky aspoň je jasno  ab   ab  Herkules má květ 23 x 25 cm prostě nádhera  ab

176

Janko a poctivě opyluj toho Herculese,toho ještě nemám,tak ať je plno semínek.

177 Naposledy upravil: janka (14-05-2010 21:03:55)

http://sklad.obrazku.cz/t392230_005.JPG  tohle je foto bez blesku.
Opilovat skusím ale moc mi to nejde všechno mi spadlo jen Arctic x Dancing Queen zustal ac

178

Janko  ten tvůj Herkules je skutečně nádherný .Taky jej mám ale i když byl původně v nabídce Herkules lila, co vím tak, všem došel červenej.

179

:|Karen mě taky došel červenej tohle byla  dodána Suzan a druhej H. vykvetl jen u cibule a byl do růžova tak to taky nebyl asi on   an

180

Ona se ta červená barva blbě fotí, ale je nádhernej,moc se mi líbí.Tu zelenou hvězdu v kalichu má ,je sice blbě vidět, ale je tam!Já dostala misto objednané Suzan  Rilonu. Rilonu jsem měla taky objednanou a místo ni došla Aple Blossom ab ab