Re: ID amarylisu-2
Jirko první omyl máš mínus
Edo díky jdu přepisovat ale to nevadí tak Rilona na 3 pokus DOBRÝ
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko první omyl máš mínus
Edo díky jdu přepisovat ale to nevadí tak Rilona na 3 pokus DOBRÝ
Ale ona se vybarvila až ted,schvalne koukni zpetne na fotky.Ale rilonu jsi taky chtela,ne?
Chtěla proto mi to nevadí ony jsou si dost podob né tak je to jedno a hned jsem jí opilovala tak snad budou semínka.Už je mi trapně že mám u vás spoustu zamluvenech cibulek a nemám co nabídnout.Opilovala jsem všechno co kvete ale budou čisté.Jen Lemon Lime x Rilona.Snad se zadaří.
Tak mě pošli až cibulku tohohle křížence,ju
Janko, ať je to Rilona nebo Exotica, prostě je nádherná. ta vpravo mně barvou připadá jako Hercules ...
Macku já to pěstovat nebudu,když z toho něco bude tak to vnutím Jirkovi a ještě kdo bude chtít. Budu sama žebronit ať mi vypěstují cibulku :mad:
Komul oni se Eda s Jirkou dohodnou co to je
mě je to jedno já si to pak přepíšu.
Mě se líbí ať je to kterákoli.
Edo, Marcelka už to objasnila, neměla jsem tady včera tu lištu se smajlíkama, tak jsem si pomohla dvojtečkou, pomlčkou a závorkou
Jani, krásná Rilona, tak pěkně opyluj, včeličko
Díky a už je opilovaná
Také se mi Rilona moc líbí určitě si ji časem také pořídím musím opatrně manžel už má pindy ať mu seženu jiný byt
a pak si tu můžu udělat třeba botanickou
Evi, kukni v hvězdníkoch na fotku mojej minervy a semenníku
Onko- to říct manžel mě, tak začnu večer u televize studovat časopisy o bydlení (v knihovně toho mají dost na půjčení) a inzeráty typu, hele tady je krásnej 8+kk se zimní zahradou,.....Sice budeš manželi můj milý, muset přibrat ještě tak 3-4 zaměstnání a darovat orgány, ale kytičkám by se tam líbilo.
Já myslím,že je to Rilona A Vera
Jani, já myslím že je to Vera Je nádherná, má krásnou barvičku
Evi a má květ 20 x 20 cm akorát ji budu muset uříznout strašně jí měkne cibule a je to první stvol tak nechci aby se moc vyčerpala.
A cibule je Jani jinak zdravá?? Trošku se mi nelíbí ten flek co je na ní vidět... Každopádně ji pomůžeš když dáš stvol pryč
To už je vylečeny , a je to suchý to měla když přišla a byla jako otlučená zdřejmě začínala nahnívat ale po koupeli v previcuru to zaschlo tak jsem jí nechala odkvést a říkam si že ji vyndám a sloupnu to když uříznu květ.Co myslíš?? :cool:
Jani, jestli je to tvrdé, tak to neloupej, nech to tak
Dobře :cool:
Jani, jsem pro Hercules. Tak a teď jsem zvědav pro kterou se rozhodneš.
Janko, jestli barva na fotce odpovídá skutečnosti, také si myslím, že je to Hercules
Máte asi pravdu přátelé, je to zřejmě Herkules Já už raději nic neurčuju
Edo,tak jsem se při tipování netrefil ani jednou,ale to nebyly ještě rozkvetlé a vyžehlené,teď jsem i já pro Rilonu a Hercules.
Klucííííííííííííííí díky aspoň je jasno
Herkules má květ 23 x 25 cm prostě nádhera
Janko a poctivě opyluj toho Herculese,toho ještě nemám,tak ať je plno semínek.
Janko ten tvůj Herkules je skutečně nádherný .Taky jej mám ale i když byl původně v nabídce Herkules lila, co vím tak, všem došel červenej.
:|Karen mě taky došel červenej tohle byla dodána Suzan a druhej H. vykvetl jen u cibule a byl do růžova tak to taky nebyl asi on
Ona se ta červená barva blbě fotí, ale je nádhernej,moc se mi líbí.Tu zelenou hvězdu v kalichu má ,je sice blbě vidět, ale je tam!Já dostala misto objednané Suzan Rilonu. Rilonu jsem měla taky objednanou a místo ni došla Aple Blossom
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » ID amarylisu-2