121

Re: Papilio

Ahoj Rito to jsem zvědavá jestli aspoň tentokrát budeš mít štěstí an moc bych ti to přála ad

122 Naposledy upravil: Rita (10-06-2010 18:37:26)

Tuším, že to bude asi Exotic Star, já ti taky držím palce, ať máš so jsi chtěla ad ag. Objednala jsem i Germu, ale znám to, taky už mám  doma dvě (byl to shodně Lemon Lime) :lol:

123

Tak jsem si objednala jako ty také Germu a ještě Amigo an překvapilo mě v jakém byly pěkném stavu ag Lemon Lime doma nemám tak by mě to ani nevadilo an no uvidíme necháme se překvapit ab

124

Rito, poupata jsou tak pokroucená, že se nedá poznat jejich tvar a tím pádem jestli jde o Papilio. Snad vykvetou a potom bude vše jasné. Držím palečky.

eda

125

Ahoj Rita, nechcem byť zlým prorokom, ale na papilio to nevypadá... :mad: (na fotke nie je moc dobre vidno napojenie stvolu na kv.puk. Keď ti trochu povyrastie pridaj foto ešte raz)
Prajem ti ho tak, ako by som si ho prial aj ja. an  NEMÁME NAŇ ŠŤASTIE !!!!! ac

126

Pavle co si s EDou myslíte tohle by mělo být Papilio od Lukon Glads koupené v březnu a kvést letos asi nebude. http://sklad.obrazku.cz/t416167_022.JPG

127

Janko také máš u papilia takové tvrdé listy - jiné než u ostatních hvědníků????
Já kupovala údajné papilio letos na jaře. Také nekvetlo a teď jakoby zamrzlo. Nepřirůstá, ani nežloutne prostě se ani nehne :o

128

Jani, moje údajné Papilio je úplně stejné jako to tvoje, teď mu začaly žloutnout všechny listy, tak nevím co se bude dít... Je pořád na stejném místě, není nově přesazený, tak netuším co se mu nelíbí... Omezím trochu zálivku a uvidíme ad Jinak listy má o dost tvrdší než ostatní amarylky an

129

Jani, tvar cibule odpovídá na Papilio. Mohlo by to jednou vyjít.
Andi, Evčo, Papilio se jak popisujete chová vždycky záhadně a nikdy se neví  co bude právě dělat.  V létě mívá dobu odpočinku, kdy žádné listy nerostou zrovna jako v zimě.  Poznat jestli je právě v období klidu je docela obtížné. Trochu by se měla omezit zálivka a pravděpodobně i hnojení. Podle mě je nejlepší žádné změny s ním nedělat, on si dá pauzu a pak opět po nějakém čase vyraší nové listy.

eda

130

Děcka ty listy neodhadnu jestli jsou trdší nebo ne.Ale je pravda že vyhnalo 3 listy a od té doby stojí,nežloutnou,cibule neměkne tak to neřeším ono se jednou probudí.Mám ho na západním okně a vypadá spokojeně.Pro jistotu s ním moc nehejbám.

131

Janko,nepsala jsi náhodou,že máš odpolední?Teď mě to teprve trklo.

132

Já dělám jen 5 hodin mám skráceny uvazek kvuli in.duchodu.Jezdím na 12 a vracím se kolem 18 h.Ale byly doby kdy jsem skončila 21 h. a dojela domů 23,45 h.

133

Tak to jo.

134

Jani verím že to Papilio je a moc ti ho prajem. Ale na 100 percent to bude až keď vykvitne. Ale podľa cibule to vypadá veeeeľmi nádejne.

135

Díky jen doufám že to bude brzo.Kdo na to má mít nervy jestli je nebo není Papilio.   ab   ab

136

Moje Papillio včera http://sklad.obrazku.cz/t418022_13.6.2010001.jpg a dnes http://sklad.obrazku.cz/t418031_13.6.2010006.jpg
A mám další Exotic Star ad ag
Amarylka vykvetla bleskově, ve čtvrtek jsem vyzvedla cibuli na poště (u Rostlinek.cz objednáno v pátek večer).

137 Naposledy upravil: janka (13-06-2010 17:03:57)

Rito je nádhernej kolik jich máš že píšeš:další Exotik   ab

Kdybys nevěděla co sním tak ho ráda adoptuju (odkoupím)

138

Ahoj Jani, mám dvě velké cibule (po jedné z Eurobulb a Rostlinek cz.) a jednu malou, ta může být tvoje ad an
Druhou velkou jsem slíbila mamce.

139

To bys byla hodná ráda jí příjmu do svých řad  ab     ad

140

Jiřinko, kdybys mělo do budoucna semínko a nebo miminko, tak si na mě prosím prosím vzpomeň ad Je to opravdu kráska an

141

Evi promiň   ab  ae   ab
máš e-mail

142

Rito...ale je vážně krásná.Kdyby zas bylo mimi.......... ad

143

Jiřinko,zkus ji opýlit,já bych semínka taky moc rád.Potomstvo bude hodně zajímavé.

144

Taky bych měůa zájem o semínka ,čistá a křížená prosím,prosím

145

Já ji zkusím opylovat, ale nevím, jestli to k něčemu bude. Ona již pomalu kvetla v krabici. Je z výprodeje od Rostlinek.cz., (byla koupená jeko jako Papillio za 89,- Kč).
Pro Evču a Marci - miminka vám pohlídám ad ag.  Objevují se, zrovna teď jsem jedno našla u Sumatry an

146

Jiřinko, jsi poklad an ab Sumatra je taky moc pěkná an Vlastně všechny tvoje kousky jsou výstavní ab

147

Jsi zlatíčko  ad an

148

Rituš, tys mě tak namlsala, že jsem si chtěla E.Star alias Papilio také objednat - mám ji totiž na seznamu chtěných pro příští rok - a zjistila jsem, že už je vyprodáno... smůla, mohla jsem k ní přijít levně

149

Někde mi rostou semínka Exotic star,ale to byste museli vydržet ještě 2 roky než budou kvéts.Abych vám neposlala něco jiného.Těm co jsem poslala překvapení ,je docela možné že už ji mají.Já je loni nasázela všechny dohromady bez označení.

150

Helenko kdybys je našla jedno bych ráda ad   ad   klidně si 2 roky počkám an