Re: Pěstování ze semínek-2
tak to potom beru nakazíme i personál a hotovo :cool:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pěstování ze semínek-2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak to potom beru nakazíme i personál a hotovo :cool:
No a kdo si vezme na pokoj mě ????? :rolleyes: Kdo se dobrovolně hlásí
No nazdar,to si teda užijete klidu od sousedů
Holky nedělejte si z toho těžkou hlavu, já mám místa dost.
Ale jedině s Élvisem ať se mnou aspoň někdo mluví nebo teda si hraje né ?
Elvisek se za týden stěhuje
Já bych ho obrečela
Marci já vím to co děláš je nesmírně záslužná práce já tě obdivuju, ale já bych to nedokázala. Když si jen představím, že bych po roce měla předat svého pejska dál. ,běhá mi mráz po zádech. A neutěšilo by mě ani vědomí že si hned donesu jiného. Na škole jsem chodila na cvičík s cizími psejky abych je trochu vycvičila aby prošli aspoň tou ZM zkouškou. Pokaždý když to končilo a byly prázdniny a já se loučila bylo to hrozný. Ty dva roky co jsem to dělala ,byly jediné kdy jsem se netěšila na prázdniny.
MÁŠ MŮJ VELKÝ OBDIV
už mi začínají lést ze semínek děti mi odloupali cedulky tak nevím jakej druh to mam:( ,ale mam radost,že už lezou
Evergreen x Giraffe porád nic
Janka, máš Evergreen x Giraffe od Komulky? Já ano sázela jsem jej 28.4 a 14.5. vzešlo první. Dneska jsou venku ale 4 a ještě se určitě nějaké objeví . Mám z nich ohromnou radost.Protože mně se moc s Evergreenem nevedlo,ale něco tam bude.
Jani,Karen.....díky.Taky pustím slzičku.Ale Už si je s tím beru,nevážu se na ně tolik,jako kdyby byli moji a fakt se těším až bude mít někoho,komu pomůže
Určitě ta pomoc je nadevše
Janko dneska jsem koukala pod igelit a Evergreen x Girafe od komulky už je venku a to 4 semínka sázela jsem je 3.5. hurááá mám velkou radost
Janko nebreč jestly vydrží a vyrostou,tak ti pošlu semenáčky joooo
Já si už připadám jak žebravej mnich nic mi nejde ale neodmítám díky
Hlásím se do party, ale chci s sebou ještě psa .Bez ní jsem jak nekompletní. A vyberte blázinec někde v teple a v úrodném kraji.
Dneska jsem přesazovala semenáčky Picotte, jsou to moje první cibulečky vypěstované ze semínek Staré jsou asi 6 měsíců
Evčo,blahopřeji k prvnímu úspěsnému ,,vlastnímu odchovu".Jsou pekné,krásně prokořeněné.
Evčo jsou krásné, já ty svoje nechala v petce i dál a už je mám venku pod netkanou textilií, ale jsou mladší .Já je mám vzejíté 4 z pěti a to až 15.2. Máme je přibližně najednou nebo máš ještě i jiné? Jsou to ty od Helenky,že? Tak potom jim není 6 měsíců ale jen 3 !!! měsíce. Vidíš, ty jsi je udělala o polovičku starší počkej za další tři měsíce budou jednou takové
Nene, Karen, to nejsou únorová semínka Semínka Picotte jsem měla jako úplně první, přesné datum jsem si nenapsala, ale budou nejméně z ledna nebo z prosince Jdu pátrat
Už jsem to našla, Helenka mi semínka Picotte nabízela 12. ledna Takže mají čtyři měsíce, už jsou to pěkné maličké cibulenky
No a mně je Helenka poslala taky v lednu, sázela jsem je 19.1. první vzešlo 31.1. ale ostatní až 15.2..Já si na to vzpomínám, že jsme o tom si tenkrát psaly. Pořád jsem měla jen to jedno a ještě bylo takový divný nakonec vyrostla 4.
Mně to asi Helča posílala dodatečně.,ale bude to ze stejných semen.Já je zapoměla při dávání na zahradu vyfotit,ale teď už budou mít taky 4 listy, ten čtvrtý začinal u té stasrší vystrkovat špičku. Původně jsem je měla v nízké krabičce a začátkem dubna jsem je přesadila do petky to už taky měli malinké cibulky takové průhledné.
To máš jedno, hlavně že rostou Mě vzešly z pěti semínek jen tři, ale i za ně jsem ráda Cibulky jsou zdravé a to je hlavní Dneska mi vykoukla špička lístku u Florrise Hekkera, čistého, tak mám radost. I semínka Florris Hekker x Benfica a ti další poslední kříženci už začínají vykukovat, tak snad bude semenáčků dost :cool:
Teda v dubnu mě ty semínka tak krásně klíčily. A teď , co je zima,hnus, nic. Ani se nehnou.
Před dvěma dny jsem sem dávala fotku mých semenáčků... chci se zeptat, byla tady spousta zájemců na cibulky a mám tady v současné době přes 100 druhů semenáčků, některé větší, jiné menší... potřebovala bych jich značnou část poslat do světa, takže otázka zní: chcete je poslat teď nebo až na podzim???? Mě by moc pomohlo, kdybych vám je poslala teď, cestu bez problémů vydrží, ještě nejsou velká tepla Dejte prosím vědět, v případě zájmu sem vložím podrobný seznam
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pěstování ze semínek-2