Re: Foto amarylis - skupika 2
Tak to bude aspoň pořádný překvápko Budu držet palečky aby to bylo něco co ještě nemáš
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis - skupika 2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to bude aspoň pořádný překvápko Budu držet palečky aby to bylo něco co ještě nemáš
Holky, já byla v pondělí v kaufu a v květinářství měli nakvetlé amarylky.Tak jsem neodolala a jednu koupila.Má tmavý stonek a poupě je prasklé ,ve vnitř jsou květy tmavě ,ale hodně tmavě růžové.Tak jsem zvědavá co se z toho vyklube. Má tři květy a jeden je odkvetlý -spíš to bude asi kolibří verze.Paní tvrdila že bude červený, když má červenou cedulku.Tak uvidím.
Jaksi mi ten počítač stávkuje, nemohu tu fotku spravit.
Heli, to jsem taky zvědavá co se ti z toho vyklube Dost podobně vypadala i ta Red Lilian Opravdu to vypadá na moc zajímavou barvičku
Helenko to jsem zvědavá co z toho bude barva je zatím super
Dnes tam měli ještě dva kousky.
Helenko,já vím co to je,heč.Je to .................. no ale jen asi,tedy myslím,že je,no spíš tak nějak věřím,no dobře na rovinu hádám a doufám,že Red Lilian.Ale mýliti se je lidské.
Uvidíme,když ho ještě nebudu mít tak to bude fajn.
Jirko, možná budeš mít pravdu.Teď je červený až místy červeno černý.Jediná škoda je ta,že oba stvoly budou kvést zaráz. Takže asi nebudu moct vše opylovat.
Helenko taky jsem ho viděla v kaufu,ale květi jsou rozstřepený jako lima,machala já se omlouvám neumím to popsat prostě jak kdyby ty květy někdo rozstříhal je nádhernej měli je rozkvetlí a já neměla peníze takže sem si nekoupila
dj to trefil vypadá jak lilie ano
Janino,pokud by měl na podzim cibulku,tak tiji pošlu.
Jedna skupinová fotečka V hlavní roli opět Dancing queen, "křoví" jí dělají orchideje
Malá ale krásná a potěší. Já si ještě počkám ,aspoň doufám, okna jsou plná i tak
Jani, super skupinka
Jani krásná skupinka a krásné pozadí....
Andi děkuji za pochvalu, když dojde papír a plátno jsou zdi dobrý.
Jani je to nádhera!!
Parádní skupinka
Děvčata děkuji.
Jani krásná vánočví výzdoba,super
Jani krásná skupinka radost pohledět gratuluji
no pěkně Ti Karen vykvetly na svátek!
spíš po,ale těsně
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis - skupika 2