Re: Botanická hippeastra
Jani nejak som sa upísal - škrtni to a napíš mi tam ešte H. Hyb. (calyptratum x aulicum) - 1balíček , ak to ešte ide, dík.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Botanická hippeastra
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani nejak som sa upísal - škrtni to a napíš mi tam ešte H. Hyb. (calyptratum x aulicum) - 1balíček , ak to ešte ide, dík.
Jasně, přepisuju.
Na objednávku došel jako odpověď automatický e-mail, že je Mauro někde na exkurzi (či expedici?) a vrátí se kolem 20.12. Třeba přiveze nějaká další zajímavá semínka.
Tak budeme čekat, možná je to i lepší, po novém roce už se zima krátí třeba pak lepší porostou.
to mas Karen pravdu, treba prida dalsich 20druhu a my budeme s financema na dne
ale no tak po Vánocích už to nebude tak napjatý, i když já bych musela počkat až po 18.1.
a nebo na Novej rok nám Džesinka porodí kupu štěňátek a tatka mně třeba z radosti nad něma koupí nějaký to semínko navíc.
Dnes som si všimol na mojej druhej malej cibuľke H.reticulatum že rastie po cca 8 mesiacoch lístok. Neuveriteľné. Nepodarilo sa mi túto cibuľku na jar ani celé leto prebudiť až teraz. Neviem čo ju "nakoplo" (presádzal soj ju aj na jeseň, aj teraz), ale som nesmierne šťastný, pretože druhú zničila larva cibuľovky a momentálne čakám či sa podarí jej záchrana.
mam i za tebe radost, ze tento klenot obzivl! Mozna je to tim, ze roste hlavne v teto dobe - nektere rostliny rostou v danou dobu a nikdy tomu nebude jinak - napr.znama bila kala kvete v zime a nikdy nepokvete v lete, nebo Dracunculus - proste zacina rašit od podzimu a neprevychovas ho aby rašil jindy, mozna to bude podobny scnar...
nicmene gratuluju
Pavle,mám za Tebe radost.Já mám na H.R. teď jen jeden list,ale to vlastně nevadí,protože má mít odpočinek.Jsem docela zvědav,jestli se nám podaří ho přivést do květu.
Miro, dík za podporu. Jirko, mňa len mrzí ta cibuľovka - nedal som si pozor, ale je to ťažké. Cibuľka krásne cez leto narástla a teraz toto... :lol: Našťastie si to odniesla len táto cibuľka. (teda dúfam). Tak teraz vlastne začínam od začiatku.
Pavle držím palce.Snad si dá říct a poroste.
Dnes přišla potvrzená objednávka od Maura. Odpoledne se vrhnu na placení.
6 Hippeastrum aulicum 'Corupá'
< 2 Hippeastrum aulicum 'Pedra do Garrafao'
< 1 Hippeastrum blossfeldiae
< 7 Hippeastrum calyptratum
< 4 Hippeastrum glaucescens
< 1 Hippeastrum solandriflorum
< 2 Hippeastrum johnsonnii x self
< 4 Hippeastrum morelianum 'Atibaia'
< 4 Hippeastrum papilio
< 2 Hippeastrum papilio II (?)
< 5 Hippeastrum psitacinum 'Atibaia'
< 1 Hippeastrum puniceum
< 2 Hippeastrum striatum 'Petiolatum'
< 2 Hippeastrum vittatum (?)
< 2 Hippeastrum Hyb. (calyptratum x aulicum 'Corupá)
< 2 Hippeastrum Hyb. (calyptratum x aulicum)
< 2 Hippeastrum Hyb. (calyptratum x moreliaum)
< 2 Hippeastrum Hyb. (puniceum x psitacinum)
< 5 Hippeastrum Hyb. (vittatum x papilio)
< 1 Hippeastrum Hyb. 'Big white with red stripes' X self
< 2 Rodophiala bifida
< 59
<
<
< The total for the 59 packets plus shipping is: Euro 183,00
to Hippeastrum Hybrid psitacinum x papilio nemeli?
jinak je to fajn, ze se jiz ozvali
Jani napiš kolik budeš chtít peněz ale jen do SZ.na mejla nééééééééé
Jani, a to naše H. reticulatum striatifolium také není?
jinak jsme se docela slušně rozjeli - skoro 200,- € ...
Já myslím, že buď některá semínka došla nebo jsou tam chyby. Raději mu ještě napíšu. Jinak platba už proběhla.
to jsme vsichni zvedaví! :-)))
Myslím že skôr mu došli nejaké semienka... ale veď mi si to nejako podelíme.
Hlavne aby to prišlo v poriadku.
Kopči dnes Maurovi posílá mail, tak se to vyjasní:-)
uz se mooc tesim jak budou vypadat
23.12 to Mauro odeslal letecky sem do ČR.
a jde nejak sledovat zasilka??? uz se tesim
asi určitě jde sledovat, ale nemám číslo zásilky...:-), musela bych Maurovi napsat ať mi jej zašle...Zatím bych to nehrotila, do konce roku si myslím, že to bude tady, o to víc ji budeme očekávat každým dnem :-))
jeste se z ČR stane hvezdnikova velmoc!
Včera došla semínka z Brazilie. Dnes je budu pro vás třídit. S ohledem na jejich cenu bych je asi poslala doporučeně, ne? A ještě prosím ty, se kterými jsem zatím nebyla v kontaktu, aby mi poslali svou adresu. Prozatím mám adresu na Pavla, Kopči, Komuli, Janku, Onku, Helenku a Jirku.
Zdravím, zítra přicházejí Tři Králové:D
Jupí.Posílám SZ.
Tak jsem chtěla napsat,ať to odložíš na pondělí,aby neležely o víkendu někde na poště.Ale kdoví, co mají za sebou,než sem doputovaly.Třeba to stihnou doručit do pátku.
Jani,napiš mi č.ů. a cenu,at Ti to můžu poslat.
Jani super. Pošli kedy chceš, je mi to jedno. Tých pár dní hore - dole.
To bude vzrúšo ako to bude klíčiť! Hlavne som zvedavý ako sa nám bude dariť s pestovaním H.calyptratum - je to potvora!
A budeme dávat ty semínka plavat nebo do zeminy? .teda ten výsevní substrát mám na mysli
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Botanická hippeastra