Re: Botanická hippeastra
Karen ja si určite zopakujem "plávaciu metódu" - minule som bol nadmieru spokojný. Ale myslím si že skôr záleží od semienok. Ak budú dobré, vyklíčia tak či tak. Ale určite nepočítajte so 100 perc.klíčivosťou.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Botanická hippeastra
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen ja si určite zopakujem "plávaciu metódu" - minule som bol nadmieru spokojný. Ale myslím si že skôr záleží od semienok. Ak budú dobré, vyklíčia tak či tak. Ale určite nepočítajte so 100 perc.klíčivosťou.
To se ví že nevzejdou všechna. Tak je dám taky plavat.Taky si myslím že je to lepší, aspoň je zasadím tak aby měly rozestupy.
to mam radost! ja seju primo a upech byl vzdy, akorad necham zem proparit!
jinak posilam SZ
Jani, napiš kolik chceš penízek
Vyúčtování provedu až po odeslání, nějak nestíhám:-)
v pohode...a jak se ti pozdávaji seminka?
Taky jsem zvědavá jak přišly jak je zabalili, zdají se ti nadějné?
Semínka jsou velká a řekla bych kvalitní. Byla všechna přilepená v minibalíčcích na jednom archu papíru, dalo docela práci jen je odstříhat od sebe. Balíčky, které jsem dělila, byly vždy po 10 semenech, nikde nic nechybělo.
Chybí jen 3 balíčky, takže h. solandriflorum jsem rozdělila mezi sebe a Pavla, h. vittatum mezi Lenku a Kopči a h. psitacinum x papilio mezi Martina a Mirka.
h. psitacinum x papilio-za to jsem moooc rad, moc jsem si jej pral
Jani super, těším, těším!
Taky těším.Jen škoda,že nepřišlo všechno.Sama papilia nemám,tak doufám,že získám alespoň nějaká semínka kříženců Papilia od našich úspěšnějších pěstitelů.
Zásilky jsem podala v poledne na poště. Bohužel asi doporučené dopisy nejdou sledovat na internetu.
Nevadí, Leni, že 3 balíčky chyběly, druhy došly všechny, tak jsem to rovnoměrně rozdělila mezi zájemce. Místo 10 semen bude 5. Aspoň něco, ne? A jenom ve 3 případech, takže dobrý.
Myslím že všetci môžeme byť nadmieru spokojní. Aj vďaka tebe. Ďakujeme.
no moc se tesim, jsi moc hodna, zes to takto vsechno zvladla,šikula
Díky za pochvalu, ta potěší.
Teď ale nevím, jestli nezklamu vaše peněženky. Platila jsem 183 EURO (59 balení po 3 EURO+6 EURO poštovné). Na české koruny 4 744.65, tj. kurs 1 EURO = 25,927 Kč. Jedno balení za 3 Euro je tedy 77,78 Kč. Na objednávku nás bylo 10, tedy na každého připadá poštovné 0,60 EURO, tj. 15,56 Kč. K tomu ať si každý připočte 3,- Kč za bublinkovou obálku a 34,- Kč poštovné za doporučenou zásilku. Konkrétně:
Jirka - 2 balení - 155,56 + 15,56 + 3 + 34 = 208,- Kč
Kopči - 4,5 balení - 350 + 15,56 + 3 + 34 = 402,50 Kč
Komule - 6 balení - 466,68 + 15,56 + 3 + 34 = 519,- Kč
Martin - 4,5 balení - 350 + 15,56 + 3 + 34 = 402,50 Kč
Miroslav - 3,5 balení - 272,23 + 15,56 + 3 + 34 = 325,- Kč
Lenka - 4 balení - 311,12 + 15,56 + 3 + 34 = 364,- Kč
Karen - 2 balení - 155,56 + 15,56 + 3 + 34 = 208,- Kč
Helenka - 13,5 balení - 1.050 + 15,56 + 3 + 34 = 1.102,50 Kč, zaplaceno 1.050,- Kč, zbývá 52,50 Kč
Pavel - 12,5 balení - 37,5 EURO + 0,60 EURO + poštovné 53,- Kč (asi 2 EURO) = 40,- EURO (už jsem vyrovnáni)
já - 6,5 balení - 505,50 + 15,56 = 521,- Kč
Prosím výpočet překontrolujte, mohla jsem udělat chybu. Reklamace přijímám po neomezeně dlouhou dobu:-)
Můj účet: 0798266173/0800
Za všechny peněžité dary děkuji! Jana
dobre, to je v poho, stejne je uzasny, ze clovek napise a ma semena z Brazilie-to je jak ze snu!! penizky poslu
penizky poslany dííííky moc
Jani děkuji a zítra dávám příkaz.
S těmi chybějícími semínky jsem to špatně pochopila-omlouvám se.Platbu dnes pošlu.Děkuji za ochotu .Měla jsi s tím práci.
Já už mám semínka doma !!! to se teda ta pošta v novém roce pochlapila.Už poslední dopisy přišly taky do druhého dne! Moc dík jsou vpořádku neporušené.
Jani taky děkuji, Semínka dneska dorazila v pořádku. Peníze posílám.
Tak to jsem moc ráda, že už některým z vás přišly:-) Možná se další ozvou ještě odpoledne.
Jani, mně taky dorazily, děkuju moc!
i ja je mam, hura:-) mam Brazilčata
Taky jsem si je vyzvedla....!!!
Osobne podekuju na mail..:-) a vyjasnila bych si i ty chybejici balicky co jsi psala....Kdyz tak Maurovi zase napisu, pokud poslal neceho miň....
Taky je mám doma,už plavou.
Taky už je mám.Platbu jsem odeslala.Děkuji
koukam, ze postacky se domluvil a zaslaly to snad vsem ve stejny den
Tak už se neozvala jen Helenka, ale vzhledem k tomu, že bydlí u Vyškova, počítám, že semínka už taky má. No a Pavlík musí ještě chvíli počkat. Ale jinak mě Česká pošta velmi mile překvapila.
S Maurem je vše v pořádku, 3 balíčky semen, které nedorazily, už neměl, účtovány byly jen ty, které přišly.
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Botanická hippeastra