Re: Neznámá Amarylka
Ahoj Merlot to nevadí brzy budou.
Když zadáš smajla nech mezi nima mezeru aby se zobrazily,skus to. :rolleyes:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj Merlot to nevadí brzy budou.
Když zadáš smajla nech mezi nima mezeru aby se zobrazily,skus to. :rolleyes:
Tak už jsem tě nestihla, manžel onemocněl, tak s ním ponocuji, má horečku. Kdy ,že to pojedeš do Ivančic? tak se stav a já ti dám aspoň nějakej ten semenáček, abys taky něco měla.A můžeme zase poklábosit a tak vůbec.Dneska jsem celý dopoledne byla na zahradě.
Tak mi rozkvetla neznámá amka. V průměru má cca 28 cm, stvoly jsou vysoké 60 cm a květ má pouze 15 cm v průměru. Kdyby někdo věděl název, tak bych byl moc rád.
Martine, název asi nezjistíme. Už jsem hledal vícekrát a zatím nic. Možná někdo jiný bude mít více štěstí. Je pěkný, blahopřeji.
U nás ji myslím prodávají v kufu
Ahoj Martin, je super pekná. Budeš opeľovať? Mohol by som ti poslať peľ z Papilia, len neviem či budeš mať ešte nejaký kvet v rozkvete. Ak by som poslal vo štvrtok, peľ by ti došiel asi až v pondelok. Čo ty nato? Mohlo by to byť zaujímavé kríženie...
Je moc pěkná gratuluju dobrej kup :rolleyes:
Děkuju všem. Pavle můžeme to zkusit. Druhý stvol ještě nerozkvetl a první má teprve dva květy. Koukal jsem na bliznu a je taková nerozvinutá. Jestli z důvodu menšího květu nebo spíš, že ještě nerozkvetl úplně. Jinak to nemám s čím opilovat. Jedině samo sebou.
O.K. Martin pošlem ti zajtra peľ papilia.( dnes máme v SK sviatok ) Za pokus to stojí. Mne je peľ nanič - nemám čo s ním opeliť a nik sa mi neozval že by chcel - pošlem teda všetok tebe. Ja kvet opeľujem tak na druhý - tretí deň (opeľujem radšej aj viackrát). Bolo by to super keby to vyšlo.
Martine nebylo by šparné to opilování vlastním.Je moc pěkná.Kdybys opiloval a byla časem cibulka mysli na mě.
Jani, semenáček od této krásky ti můžu poslat
Jestli máš beru.Akorát nevím jestli si nemám zjednat dopravní firmu,
Jani, pokud ti nebude stačit semenáček od Evči, tak ti taky pošlu, jestli se mi ji podaří opilovat. Jeden stvol opiluji vlastním pylem a druhý pylem od Papilia od Pavla.
Martine, jestli se ti zadaří to křížení měla bych taky zájem o nějaké semínko.
Martin díky nevím jak bude s místem jestli budeš mít tak se ozvu až se to všecko sejde a uvidím jak to poskládám a zazimuju.
Jani, jasný, semenáčky mám už docela velké, tak to pošlu s ostatními
Evi beru na vědomí.Jen to naplánuj podle dovči.Odlétám 8.10 do 23.10.
Tím to prosím i ostatní ským jsem domluvená. Děkuji.
Jani, chtěla bych semenáčky o víkendu nabalit a v pondělí poslat Pokud do toho zase něco nevleze, tak jako minulý týden :mad: Už je potřebuji přesadit, chuděrky se tam mačkají
Tak květ z dnešního dne. Myslel jsem si, že bude trochu jiná, než Edovi vyrostla, ale začíná se vybarvovat stejným okvětním lístkem, který je na okraji zvlněný. Karen budu s tím počítat.
Jen dej vědět abych řekla holkám na poště aby mi zavolali.,až dorazí.
Ahoj Pavle. Dnes mi došlo prašníky. Tak jsem ji opyloval a už se budu jen modlit, aby to vyšlo.
Martin držím palce.
Jani, semenáčci jdou zítra na poštu tak si chystej květináče - spoustu květináčů
Jsem nachystaná budu vyhlížet nákládaky
Pavle,pyl včera dorazil.Dala jsem ho do mražáku.Teprve mi amarylka rozkvétá.Děkuji
Zuzko, děkuju moc...:-), to potěší. Dělaly parádu....
Tenhle hvězdníček mi zrovna vykvetl. Barva na fotce dost zkresluje. Je opravdu krásně růžový, ale nevím co by to mohlo být za druh. Nevíte někdo????
nejsem na určování druhů ale je super
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka