Re: Neznámá Amarylka
myslim si, ze nazvy jako red,white nebo pink je nazev pro semenace, kterych se chteji zbavit a nechteji z nich delat odrudy...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
myslim si, ze nazvy jako red,white nebo pink je nazev pro semenace, kterych se chteji zbavit a nechteji z nich delat odrudy...
Taky si to myslím. Prostě co vyřadí při prvním kvetení a nejde do dalšího výběru.
první je naše neznámá potom je bílá ta vyšla třetí je prelude ta taky není podle fota.
nevadí je prostě pěkná a hotovo !!!!
jo Karen ja a Rita jsme se ptali, zda prisly balicky...?
přišly oba vpořádku už jsem to psala na pokecu
ja jen zda jsi to neprehlidla.. no jsem zvedav jak se Ti to sprasi a co hlavne bude .-)
Taky jsem zvědavá jestli se vůbec chytnou. Zatím se mohu pochlubit dalšími květními stvoly, jak u Donau - tam se už začína otevírat zelené pouzdro květu, a pak doufejme že San Remo,zatím ještě není otevřený ani první a už vykoukl dneska druhý květní stvol. Tak budu mít co opylovat.Budeš si brát semínka - když teda budou.
teda Karen rostou jak z vody!uzasny, tvy fotky me bavi...pokazdy je vse uplne jine a to je na tom to nejlepsi! urcite bych Karen rad jakykoliv kde bude Night Star-pyl jsi myslim dostala, doufam, ze se zadari..
skvely! koukam, ze tu budes s Karen soutezit komu vykvete driv
zrovna jsem si rikal, jak asi tedka vypada,taky se mi zda, ze vypada uz dobre, hlavne ale porad moc nezalevat, jiste to bude bomba az vykvete, aspon na obrazku se mi libila .-)
uz jsem cely nervozni...kazdymu to pokvete a ja furt nic, akorad kvetou ty afr.fialky, jinak nic :-(
jinak pekna velka cibule Janko a ty dve poupata..to bude radosti
neznámá dneska ráno
Andi taky je koupená v Globusu.
Jani, Amigo mini neznám, velké Amigo vypadá úplně jinak. Hvězdník na fotografii stažený z internetu vypadá jako Santos. Trochu se také podobá hvězdníku Estrela, ale ten tvůj na velké fotografii není ani jeden z nich.
Edo asi jsem to napsala špatně na té malé fotce je nahoře v levo z int. a na pravo muj kolibřík.Akorát ten muj je focený s bleskem tak ta červená je skreslená.
Na té velké fotce nikde není asi to bude nějaký kříženec jak říká Karen a Míra.
A je to vlastně jedno co jsou zač hlavně že se líbí né?
Trochu jsem se ukavapil, hledal jsem Amigo mini a nemůžu ho nikde najít.
http://www.tibidao.se/produkter.php?cat=56 tady jsem to našla
Edo je to 3 řádek :cool:
Jani, název je Amico, proto jsem ji nemohl najít.
Jééééééééééé promiň chybička se vloudila
Včera som nevydržal a kúpil som si novú amku. Neviete čo by mohla byť zač? Snažil som sa zachytiť reálne farby. Mne sa to najviac pozdáva na Red Pearl, ale dám si poradiť.
Pavle pěkná, Red Pearl má velikost květu 15-20cm. Bude těžké určit amku jen podle velikosti květu, ale mohla by to být ona. Nepeodávali jí v OBI? Nějakou tmavou měli na reklamních letácích.
Jestli jí zase prodavají bez jména, tak by potřebovali vytahat za uši. Dnes jsem byl v Hornabachu a zase nic, kromě těch stale stejných. Letos je to s amkama bída.
Edo, veľkosť kvetu cca 18cm. Kupovaná v baumaxe. Ceduľku mala z Picotee.
Z Baumaxem mám špatné zkušenosti, táměř nikdy odrůda nesouhlasila. Proto jsem začal Baumax bojkotovat a nekupuji tam žádné. Ono to je ale jinde podobné. Díval jsem se jestli nemají na stránkách amarylis.nl nějakou tmavou, protože všichni obchodní řetězce nakupují jenom tam (Royal Red, Sweet pink, Tropical Orange, Flaming Striped. Nic jsem nenašel, stále stejné.
Já mám z Baumaxu Picotee a sedí.Teď zrovna kvete.
Pavle, ještě by to mohla být Benfica Ta moje měla stejnou barvu jako ta tvoje z Baumaxu Každopádně je krásná, blahopřeji
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka