Re: Pokec o všem-5
jj už chápu, ale ty tmavo zelený jsem fakt měla a byly nebo aspoň to chovatel tvrdil taky čistokrevný.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jj už chápu, ale ty tmavo zelený jsem fakt měla a byly nebo aspoň to chovatel tvrdil taky čistokrevný.
pokud nesou po delsi dobe-tedy ted po prepereni taj vejce jsou sytejsi, tim jak nesou v lete porad tak se barvivo naredi a vejce jsou pak svetlejsi...
Ilonce a Komulce: děvčata já neodolala šla jsem z práce a okolo OBI a je z toho 5 kolibříků po 9,- kč a 2 velké po 25,- kč.
Nekup to když je o tak levný.
Tak jsem stáhla těch pár fotek co jsem udělala nežli se mi to vybilo,ale nic moc se mi nepovedlo.Tahle je snad tak nejlepší - ta první.
bílé kuřátko má pořád tu tmavou skvrnku za uchem
ty barevný jsou moje ,při vylíhnutí vyoadala všechna stejně, dnesta se líší některá jsou skoro černa
na posledním jsou tvoje ta dvě zadní, ta v předu je moje stará slípka
Jo ještě můj kohout. Tohle je fotka loňská, teď je opelichaný jo a přišel o jedno oko nevím která slípka to dělá, ale minulej -modreý kohout na tom byl stejně.Nijak mu to ale nevadí, jen jej musím fotit jen z jedné strany.
Teda Janko, takový bych taky brala, i kdyby to nebylo nic moc. U nás loni prodávaly v Penny ty krabičkový, za plnou cenu a oba byly na vyhození, ale za takovou cenu!! To bych taky brala.
Ilonko, píšeš,že ti semenáčky žloutnou.,Myslím,že se nemusíš plašit, už jsme to tu jednou probírali.Objevovalo se to tady myslím u všech. U mne aspoň hodně, některým zežloutl jen jeden,ale měla jsem i takové ,kterým odešly všechny.Postupně zase začaly růst. Tak si myslíme, že je to jen výměla listů a asi to přesazení a přenesení dom výměnu uspíšilo. Ještě pořád mi nějakej list odejde, ale už je to ojedinělé.Ale když to začalo, vypadalo to hrozně.V truhlíku to převládala žlutou barvou. Dneska už ne. Zase se mi ale objevilo něco jiného. Ty listy které tam zůstaly přerůstají a vahou se neudrží a padají.To taky nevypadá dobře a navíc jsem měla obavu z toho jak přepadlý lísteček rozevírá cibulce krček. Včera jsem to už nevydržela a takto postižené lístečky jsem odstřihla. Pahýlek jsem nechala tak 3-4 cm dlouhý a on se hnedka postavil a krček se zase uzavřel. Tak si myslím, že je to tak lepší. Jo a dneska už mně nové lístečky raší i tam kde nezbyl žádný.Nevím ,u všech to asi ještě nebude, ale dva jsem už našla. Tak se neboj, já myslím, že u tebe tomu nebude jinak.
Nejsou uplně v pořádku ale mají už nové kořínky.A nevím jaké budou už jsou odkvetlé.Tak počkám na příští rok,asi budou jako ty minule je to jedna várka .Aspoň bude na revanž. Ten jeden velkej má ještě 2 puky a to už byl odkvetlej(taky 2)
Tak to se dozvím ještě letos.
Karen a co San Remo?
teda za takovou cenu bych nakoupil jich snad nůši
Karen, vypadaji moc dobre, hl.albín mam z nej radost, ze narostl a zda se, ze to bude kuricka
ja pisi az ted, sme byli s mamkou na Zlicine (Praha)
Jani, a kolik jsi jich koupila mě ??? Za takovou cenu bych taky nakupovala jak o život Má to hold někdo štěstí
jj Evčo ty jsi tady? a já ti teďkas psala mail
Jo jo Karen, na chvilku jsem sem zaskočila
Myslím, že by jsme mohli založit slepičí fórum.
skoro i jo Edo
Edo to není nutný .nám stačí pokec. Jinak máme na to ještě zahradu. Tam už vlákno máme ale jinak nám to klidně smázni.
Jani, vypadají pěkně, za tu cenu jsou zadarmo.
Evi byly poslední . vzala jsem skoro všechno co tam zbylo jen ty nejzhnilejší jsem nechala osudu.
Jani, tak to byl fakt super kup
To je škoda, ale co naděláš Třeba ještě někdy na nějaký podobný kup natrefíš Kdyžtak si vzpomeň
Pěkný cibuličky a vypadají zdravě,to má tak někdo štěstí. Taky bych takto nakupovala, i když ..že jo ..kam pak s nimi...ale zase bych je někam umístila,ale u nás prodávali jen ty krabičky s tulipány a takové ty jarní cibuloviiny na zahradu. Nic jiného tu nebylo,
Jani San Remo? nic se nezměnilo, stále se natahuje, druhý stvol už má taky květní pouzdro celé nad cibulkou ale roste pomaleji nežli ten první. Dneska jsem opylovala Donau druhý stvol růžový, a zas e Evergreenem
wow! Evergreenem, zacina se mi Vase krizeni libit...chci prave dostat vice zelene do hvezdniku, takze timto smerem se mi cesta zamlouva
No teda já tím Evergreenem už opylila 4 květy, první dva to jsem si říkala, že většinou se ty poslední už neudržía tak kdyby opadaly..abych měla jiné.Na druhém stvolu jsem proto s ním začala,ale kdyby se stalo a všechny se udržely...určitě by to bylo moc semen najednou. :rolleyes:
Janko!!! ty jedna! a teď po pravdě!! neříkej mi, že už je nemáš i v posteli (a nejen pod ní)
Nééééééééééééééé jen pod a okolo fakticky čigro pioněro.
Teda Jani tiše závidím takový kauf to je opravdu za hubičku mám smůlu u nás OBI
je ještě pořád zavřené
Karen to jsem ráda, že to bude jenom přechodné, snad také brzy začnou znovu
vyrážet nové lístečky
Edo je to paráda :)prosím přidej San Remo díky
A moje Donau taky ještě chybí?
uz se tesim na vase fotecky az vam vsem to pekne nakvete .-)))
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5