Re: Pokec o všem-5
Tak at testy dopadnou dobre a doktory v budoucnu uu nepotrebujes! ten bily jsi opylovala timto??-sv.ruzovym?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak at testy dopadnou dobre a doktory v budoucnu uu nepotrebujes! ten bily jsi opylovala timto??-sv.ruzovym?
Opilovala jsem ho jen sebou.Tim Kolibříkem se jen chlubím. Má moc pěknou kresbu.
Chtěl jsem se jen zeptat, zda by nechtěl někdo z vás cca 8 vzešlých semínek Lovely Garden. Já už je doopravdy nemám kam dát a je mi jich líto je vyhodit. Kdo bude první tomu je zítra pošlu.
Jani jen se tě zeptám, jak je velká ta cibule kolibříka. Já jsem ji loni taky koupil, ale nekvetla mě. Přes léto docela cibule narostla a dere se z ní malá cibulka. Tak si myslím, že by na jaře mohla kvést.
tuto mini nemam, tak pokud muzes mi je poslat budu rad... a s cim jsi ji krizil? moooc dik
koukal jsem do Tveho alba na webu a mas tam odrudu Blossom Peacock, pry ma vonet-aspon to uvadel Bakker ve svem katalogu, necichal jsi k ni?
Miro, je to čistý Lovely Garden. Pošli mi prosím do SZ tvoji adresu a zítra posílám. Abych ti pravdu řekl, tak jsem ke kytkám občas přičuchl a nepřišlo mě, že by nějak voněly.
Myrtine, ani já tyhle semenáčky ještě nemám, nechceš nás podělit oba?
Když to nebude vadit Mirovi, tak můžu. Tvoji adresu mám.
Domnívám se že Mirek mi to odpustí
Díky moc. Jestli se dočkám z tohodle opylování - budu jeden květ opylovat vlastním - budeš chtít semínka na revanž
Můj plnokvětýy kolibřík voní,první amka která opravdu voní.
Koukám, že se letos vyplatilo koupit cibule amek. Jsou zdravé a velké.
jiste, posli i Karen
teda Karen, rostou jak dablici, famozni!
dj.joop-tak to je parada, taky bych si rad cichl k cemu se da prirovnat ta vune? hned se juknu na tvy stranky zda ho tam najdu...
Mirku děkuji ,že se semnou rozdělíš o semenáčky.
Loni mi kvetl Apple Blossom a taky voněl, ale popsat jak to teda skutečně nevím. Byla to taková lehká a příjemná vůně. Vůbec mě nenapadlo, že by mohla amaryllka vonět. Měla jsem ji na okně tenkrát v kuchyni a pořád jsem nach tím přemejšlela kde se ta vůně bere, trvalo mně to ale 2 dny nežli mě napadlo přivonět ke květu
Martine ten kolibřík má asi 4,5-5cm v průměru.
Karen kvete mi ta bílá jestli chceš pyl pošlu ale nemám tušení jak.Tak dej vědět jak ho poslat jestli máš zájem.
jj, právě že je čerstvý dala bych mu přednost před mraženým,ten mi už nabídla Macek.
Odstřihni jen ten prašník bez nitky na kterém je narostlý - z té nitky se uvolňuje voda a pyl je pak mokrý. Tak jen ten prašník a dej jej nejlepší do takového toho sáčku co se dí zavřít.Jestli jej nemáš, tak do igelitu poskládaného tak jako sáček No a pak do obálky. Nevadí když se to rozmáčkne. Posledně mi jej posílala loni Evča a byl jen po stěnách sáčku. Z prašníku se všechen vysypal a nevadilo to , Bliznou jem jej setřela ze sáčku.a povedlo se. Adresu máš poznačenou ,nebo mám napsat?
Adresu mám ,sáčky taky.Zítra mám ranní a budu doma kolem 14 hodiny tak to stihnu poslat odpoledne.Stačí to?
Určitě, vždyť vidíš, květ se ještě nerozvinul.Ještě mu to pár dnů potrvá. Díky moc!!!
Kdyby s potřebovala ještě tak bude mít další dva květy.Je zásoba.
Teď jsem listovala dopředu nekvete ti ještě pořád i ta Prelude? Že by jsi mi poslala i od něho? Skovala bych si jej pro příště. Když už mi budeš posílat?
Vše co mi pošleš si uložím a budu zamražovat i vlastní. Abych měla pro příště.
Tak já s tim budu počítat a jak rozkvetou tak ti pošlu i ty.Já jen opiluju vlastním ten bílej a zbytek je tvůj. :cool:
Tak jo, dík . Budu se těšit.
Ten červený kolibřík je na tý společný fotky ten růžový květ? Vezmu si do zásoby ráda. Jen si potřebuji uložit i fotku květu - pro evidenci.Semínko když budeš mít od Prelude si ráda vezmu.Už sice mám semenáček ze semen od Helenky ale to nevadí. Bude zajímavé právě pro porovnání od různých pěstitelů .
Dobře, budu ráda, pošly všecko co půjde já to zamrazím a bude i pro ostatní, ještě mám dvě další cibule co nezačaly rašit.Tak se bude hodit pro ty další. Jen mi je nezapomeň popsat každou obálku - sáček zvlášť. Ten červenej je taky pěknej a růžovej se mi moc líbí. Dík předem.
Tak dobře zítra posílám na tom růžovém toho moc nebude je jen jeden květ zatím .Vypadá to že tlačí další tak snad bude dost.
:)Sáčky už mám popsané a připravené
Moc dík!Já už půjdu spát.Ráno brzy vztáváme jedeme s Džesinkou za frajerem až do Krkonoš do Hostiného.Tak se tady ukážu až večer jak se vrátíme. Ahoj a dobrou noc. Karen
Jdu taky ráno vstávám v 5 h. DOBROU NOC VŠEM. :/ :/
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5