181

Re: Pokec o všem-5

Tak at testy dopadnou dobre a doktory v budoucnu uu nepotrebujes! ten bily jsi opylovala timto??-sv.ruzovym?

182

Opilovala jsem ho jen sebou.Tim Kolibříkem se jen chlubím. Má moc pěknou kresbu.  an   ab   an

183

Chtěl jsem se jen zeptat, zda by nechtěl někdo z vás cca 8 vzešlých semínek Lovely Garden. Já už je doopravdy nemám kam dát a je mi jich líto je vyhodit. Kdo bude první tomu je zítra pošlu. http://sklad.obrazku.cz/t533048_P10009191.jpg

Jani jen se tě zeptám, jak je velká ta cibule kolibříka. Já jsem ji loni taky koupil, ale nekvetla mě. Přes léto docela cibule narostla a dere se z ní malá cibulka. Tak si myslím, že by na jaře mohla kvést.

184

tuto mini nemam, tak pokud muzes mi je poslat budu rad... a s cim jsi ji krizil? moooc dik

185

koukal jsem do Tveho alba na webu a mas tam odrudu Blossom Peacock, pry ma vonet-aspon to uvadel Bakker ve svem katalogu, necichal jsi k ni?

186

Miro, je to čistý Lovely Garden. Pošli mi prosím do SZ tvoji adresu a zítra posílám. Abych ti pravdu řekl, tak jsem ke kytkám občas přičuchl a nepřišlo mě, že by nějak voněly.

187

Myrtine, ani já tyhle semenáčky ještě nemám, nechceš nás podělit oba?

188

Začíná se mi otevírat zelené květní pouzdro u Donau, ještě to chvilku potrvá, ale ráda bych opylovala bílou amkou.Nemám žádný , budu moc ráda, jestli by mi někdo poslal čerstvý pyl .
http://sklad.obrazku.cz/t533057_bonitaceCelesta310.jpg 
Začíná se snažit i další koupená amka  -  San Remo   http://sklad.obrazku.cz/t533055_bonitaceCelesta306.jpg

189

Když to nebude vadit Mirovi, tak můžu. Tvoji adresu mám.

190

Domnívám se že Mirek mi to odpustí ab ab ab
Díky moc. Jestli se dočkám z tohodle opylování - budu jeden květ opylovat vlastním  - budeš chtít semínka na revanž

191

Můj plnokvětýy kolibřík voní,první amka která opravdu voní.

192

Koukám, že se letos vyplatilo koupit cibule amek. Jsou zdravé a velké.

193

jiste, posli i Karen
teda Karen, rostou jak dablici, famozni!
dj.joop-tak to je parada, taky bych si rad cichl an k cemu se da prirovnat ta vune? hned se juknu na tvy stranky zda ho tam najdu...

194

Mirku děkuji ,že se semnou rozdělíš o semenáčky.
Loni mi kvetl  Apple Blossom a taky voněl, ale popsat jak to teda skutečně nevím. Byla to taková lehká a příjemná vůně. Vůbec mě nenapadlo, že by mohla amaryllka vonět. Měla jsem ji na okně tenkrát v kuchyni a pořád jsem nach tím přemejšlela kde se ta vůně bere, trvalo mně to ale 2 dny nežli mě napadlo přivonět ke květu  ab ab ab

195

Martine ten kolibřík má asi 4,5-5cm v průměru.
Karen kvete mi ta bílá jestli chceš pyl pošlu ale nemám tušení jak.Tak dej vědět jak ho poslat jestli máš zájem.

196

jj, právě že je čerstvý dala bych mu přednost před mraženým,ten mi už nabídla Macek.
Odstřihni jen ten prašník bez nitky na kterém je narostlý - z té nitky se uvolňuje voda a pyl je pak mokrý. Tak jen ten prašník a dej jej nejlepší do takového toho sáčku co se dí zavřít.Jestli jej nemáš, tak do igelitu poskládaného tak jako sáček No a pak do obálky. Nevadí když se to rozmáčkne. Posledně mi jej posílala loni Evča a byl jen po stěnách sáčku. Z prašníku se všechen vysypal a nevadilo to , Bliznou jem jej setřela ze sáčku.a povedlo se. Adresu máš poznačenou ,nebo mám napsat?

197

Adresu mám ,sáčky taky.Zítra mám ranní a budu doma kolem 14 hodiny tak to stihnu poslat odpoledne.Stačí to?

198

Určitě, vždyť vidíš, květ se ještě nerozvinul.Ještě mu to pár dnů potrvá. Díky moc!!! an an

199

Kdyby s potřebovala ještě tak bude mít další dva květy.Je zásoba.  ab   ab

200

Teď jsem listovala dopředu nekvete ti ještě pořád i  ta Prelude? Že by jsi mi poslala i od něho? Skovala bych si jej pro příště. Když už mi budeš posílat?

201

Vše co mi pošleš si uložím a budu zamražovat i vlastní. Abych měla pro příště. an an an

202

Tak já s tim budu počítat a jak rozkvetou tak ti pošlu i ty.Já jen opiluju vlastním ten bílej a zbytek je tvůj.  an    :cool:

203

Tak jo, dík . Budu se těšit.

204 Naposledy upravil: janka (01-11-2010 23:04:49)

Prelude mi už odkvetla ale je opilovaná vlastním tak snad něco bude.  :cool:
Rozkvetá kolibřík červený jestli chceš taky?http://sklad.obrazku.cz/t533201_0102.JPG

205

Ten červený kolibřík je na tý společný fotky ten růžový květ? Vezmu si do zásoby ráda. Jen si potřebuji uložit i fotku květu - pro evidenci.Semínko když budeš mít od Prelude si ráda vezmu.Už sice mám semenáček ze semen od Helenky ale to nevadí. Bude zajímavé právě pro porovnání od různých pěstitelů .

206 Naposledy upravil: janka (01-11-2010 23:15:40)

Ten růžovy je nahoře s tím bílym a má jen jeden květ skusím jestli něco bude ještě na sebrání tak přibalím a ten červeny má bíly středový proužek.  Červený kol.http://sklad.obrazku.cz/t533218_011.JPG   růžový kol.http://sklad.obrazku.cz/t533220_013.JPG

207

Dobře, budu ráda, pošly všecko co půjde já to zamrazím a bude i pro ostatní, ještě mám dvě další cibule co nezačaly rašit.Tak se bude hodit pro ty další. Jen mi je nezapomeň popsat každou obálku - sáček zvlášť. Ten červenej je taky pěknej a růžovej se mi moc líbí. Dík předem.

208

Tak dobře zítra posílám na tom růžovém toho moc nebude je jen jeden květ zatím .Vypadá to že tlačí další tak snad bude dost.    ab    ab    :)Sáčky už mám popsané a připravené  ae  ae  ab   ab

209

Moc dík!Já už půjdu spát.Ráno brzy vztáváme jedeme s Džesinkou za frajerem až do Krkonoš do Hostiného.Tak se tady ukážu až večer jak se vrátíme.  Ahoj  a dobrou noc. Karen

210

Jdu taky ráno vstávám v 5 h. DOBROU NOC VŠEM. an   :/    :/