Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Jewel
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ten je krásnej jéééé ! Mně ještě chybí.
je nadhernej, ja si jej jeste setrim, i kdyz mu vycuhuje jiz poupe
no urcite vykvete..pozde v noci mozna brzy rano
tak to budes aspirovat na titul nejvetsiho kvetu, protoze prumer bude urcite mamutí
Pěkný, Jewel rád kvete na podzim. Jeden květ dvojtý a druhý jednoduchý. Je to originální zvlášnost Jewelu.
aspon šance opylovat, pokus je tam blizna tak je to vskutku super moznost opylovat plnokvete odrudy
dnes jsem cibuli zasadil a tak jsem zvedav kdy vy kvete, poupe je castecne venku z cibulky takze by to nemelo dlouho trvat a vykvete bud na vanoce nebo na Novy rok
Dnes jsem si všimla třetího poupěte, paráda, tak snad na vánoce taky vykvete, už se těším.
M.
a cim Jani jsi ho opylovala??? -ze jsem tak zvedavej
zase Jewelem je to první květ a druhý chci skusit některým cybestrem
no hl.aby byly kontatibilní, bylo by to super - takovy bily plny cybister by se mi rozhodne zamlouval
Jewel nemám, ale co jsem loni opylila cybistrem tak se to dost chytalo.
no kdyz bude zitra prset tak slavnostne presadim semenacky - nebožky uz trapim dost dlouho tak by si to zaslouzily!
ja mam teda jen jeden a mozna, ze vykvete na Stedry den, uvidime
bohuzel Jirko, zaslany hvednik nebyl Jewelem,ale je to nejaka cervená amarylka... tak ani Hornbach nepotesil :lol: asi bude opravdu treba slechtit vlastni, tak nebudou záměny
Mirečku a kde je fotka?
neni jeste uplne rozvite, kvety jsou porad jakoby dozvonkova... navic ted jsem prijel z Rakovníka(vejce maransek)
a to už teď budeš nasazovat? Počítám že letos taky budu o něco víc ale až tak koncem února ,abych měla kuřátka od března. Teď bych je neměla kam dát.
musim driv lihnout, aby nesly uz tak od cervence...
jj právě o tom jsem uvažovala. Díval jsi se na moji fotku v Superforu krvokvětu co mi to tam se udělalo?
nejak jsem to nemohl najit :cool:
sem mel pech, dnes dokvetl obycejny cerveny misto Jewelu
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Jewel