Re: Eurobulb
U mě Splash je půlka poupě stojí ,a taktéž Pamela i H.Rose.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
U mě Splash je půlka poupě stojí ,a taktéž Pamela i H.Rose.
Tak já mám dvě poupata narašený pouze u jedné a to u Exotica. U ostatních rostou jen lístečky. Tak uvidím snad pokvetou taky,ale později.
Já se zítra podívám kolik jich jde na květ.
Tak nakonec jdou na květ všechny.Exotica teda vede,ale ostatní vykoukly už taky.Tak mám radost.
tak pak de fotecku
No to víš že dám!! Jak taky jinak
stav dnes: hybdiry - kromě Sumatry mají všechny na květ - 1 až 2 stvoly
botanické - vittatum - 2 květní puky, equestre a roseum bez známek života
Já kupovala Sumatru a Cybister Roze - obě spí hlubokým spánkem.
Splash a Pamela mají po dvou stvolech ,Rose spí.
To já mám jen po jednom mimo Exotici,ta šla první má dva a už jsou vysoké tak 15 cm.Ostatní sotva nakukují ven z cibule.
tak vittatum včera vykvetlo - první stvol 3 květy, ve druhém se chystají 4
Hezoučká
Dnes mi přišel email od Eurobulb a mile mě překvapily,obě cibulky ,které jsem reklamoval mi odečetly z fakturace a tak je mám byť mírně poškozené zdarma.
to je afjn, ze se k tomu takto postavily
ano Jirko líná huba holí neštěstí už dříve se říkávalo,správné je nedat se
svedčí to o veľkosti firmy Eurobulb. Nemôžu, alebo nechcú aby sa o nich zle hovorilo. Aj keď je to reklamácia, nakoniec si spokojný, nie? A o to im ide, vedia ako na to.
Určitě,a nebudu mít příště obavu u nich nakupovat.Stejné zkušenosti mám i s panem Paclíkem,pokud někdy proběhla nějaká reklamace,vždy byla vyřízena v můj prospěch a hlavně bez průtahů či výmluv.Takových prodejců si velice vážím.
Přišly mi od nich 4 cibule a jsou super jak velikostí XXL ,tak kvalitou.Jedna měla spálu ale jen na povrchu po oloupání jedné vrstvy je
čistá.Jsem spokojená.
Zapoměla jsem je vyfotit a zasadila .Jsem nedočkavá jaké budou.
Copak sis objednala pochlub se
La plaz,Chico,Emerald a Magic Green
Jani samé krásné kousky,tak ať ti krásně rostou
děkuji, kdyby to šlo tak jich bylo víc
taky si rikam, ze mas takovy lepsi odrudky!
Mirečku děkuji už se těším až pokvetou .S nad na vánoce.
jiste, ze pokvetou! no tesim se s tebou
mne ted pokvete druhy semenac, doufam jen, ze nebude podobny jak vejce vejci tomu prvnimu
Jirko, docela by mě zajímal tvůj průběh reklamace u EB. tys platil až po dodávce? já platím vždy předem a kartou, abych se vyhnula bankovním poplatkům. v r. 2010 jsem nereklamovala kvalitu cibulí, ale až po sezoně záměnu odrůd a mistr Bergh na maily nejdřív vůbec nereagoval a posléze mně oznámil, že na reklamaci mám 10 dní po dodání... odpověděla jsem, že za deset dnů těžko poznám záměnu odrůdy a on mi napsal, ať tedy cibule pošlu zpět. vzhledem k tomu, že poštovné přesahovalo cenu cibulí, samozřejmě jsem se na to vykašlala... možná jsi to stihl do těch inzerovaných 10 dnů a proto byl průběh jiný
No pokud platíš kartou,taky musíš zaplatit nějaký polatek,ne?Já hlavně kvůli možnosti reklamace hniloby(špatné zkušenosti ode všech Nl dodavatelů) řešil platbu až po dodání,a vyplatilo se mi to.Pochybuji,že bych toto vyreklamoval s předem zaplacenou fakturou.Asi bych také neposílal nic zpět kvůli ceně poštovného.
koukam, ze nabidka je ocela pestra, ty ceny jsou nizsi nebo se mi to jen zda ?
Neplánujete někdo objednávku od Eurobulb?? Docela dost mají vyprodáno ale ještě pořád se dá vybrat... Pokud by někdo objednával, ráda se přidám
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb