Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Díky že jsi mi hned ukázala fotku. To víš v tu dobu jsem ji ještě neměla tak jsem si ji nepamatovala. Je krásná hezčí nežli na fotce. moc dík!!
Mně by měly kvést najednou tak se je pokusím skřížit. To by snad mělo jít.
No vidíš,škoda že už mi došel ten první pyl od tebe ten by se k nim měl taky hodit .
Tohle některým obrázkům Toscy na netu odpovídá,ale zdroje se velice rozcházejí.Pro porovnání pár obrázků:
nejvic mi prijde spravna ta prvni nahore, ty dole jsou bud jiny nebo pc docelany...
jinak Jirinko, Tva amka je super!!
Jiřinko, tvoje Sumatra je nádherná! na c.rose se moc těším, mám ji také
Rito moc krásná blahopřeji
Děkuji moc, ale ta kvetla už loni, Karen ji chtěla vidět
já vím, teď už je to loni, ale to jí nijak neubírá na kráse...
Tak dneska vykvetl Evengreen poslední Amka z Eurobulbu mužu být spokojená 100% úspěšnost huráááá jsem spokojená,takže příště opět Eurobulb!!!!!!!!!!!!!
zda se, ze jsme kapli na solidni firmu, vsem prislo co melo, teda my jeste cekame na nasi Sumatru
Moje Sumatra taky zatím nic.
Držím palce ať to vyjde
ale uz sama cibule vypada jinak nez ostatni a Karenino poupe je dost spicate, proste je jina, takze to vypada, ze to Sumatra bude
tesim se s tebou Karen! to poupe je opravdu uplne jine nez je bezne
teda to jsou čahouni, budou potrebovat snad 2metrovou bambusku
chci se zeptat, jestli někdo neuvažuje o jarní objednávce z EB. přesto, že jsem s nimi v loňském roce nebyla vůbec spokojená, tak zvažuju další nákup. sice jsem si už tři cibule koupila prostřednictvím Martina, ale chtivost je nekonečná...
jenže bohužel o fous nedosahuju min. objednávky € 40,- , tak bych se ráda s někým spojila
Já bych o tom uvažovala ,ale teda skutečně až na jaře.Teď jsem finančně docela mimo.A taky podle nabídky, Láká mě něco z Nymph
bude nas jiste vic..na prelomu unora a brezna se jiste roztrhne pytel
Já bych ráda něco z Cybistrů.Na podzim to finančně nešlo.
Komul určitě bych se přidala .
Taky bych se na jaře přidal. S objednávkou by nebyl problém. Klidně bych se toho znovu ujal.
no, já sice píšu na jaře, ale vždycky jsem objednávala v lednu. cibule pak přijdou až na jaře...
mám totiž obavu, že za chvíli se díky uskutečněným objednávkám ty nejzajímavější cibule vyprodají, proto bych dlouho neváhala. já to klidně ufinancuju dopředu a vy mně zaplatíte až po dodání cibulí. vloni jsme to udělali také tak
kdo tedy máte zájem, napište sem seznam a uvidíme
Asi bych si ještě 4 kousky vybral.Uvidíme.
Evi a mají tam něco nového? Bych se mohla podívat, že?
Evi, já bych chtěla h. equestre, h. roseum, Sumatru a Evergreen. Jinak po tom nářezu u Royal Colors docela koukám na ty nízké ceny!
ahoj Jani, ty vybíráš shodně se mnou!
koukala jsem, že vloni jsem odesílala objednávku 10.1., takže jsem se nevědomky trefila do stejného období
Taky bych měla zájem a vybírá se z čeho?:rolleyes:
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb