211

Re: Eurobulb

Karen, tady:
http://www.eurobulb.nl/index.php/shop/2 … lis%29.htm

212

nebudou to jeste aktualizovat?prece jen je jeste brzy

213

Komulko dík třeba ještě bude nějaké doplnění. ale i tak bych si vybrala

214

koukal jsem, ze ty co na podzim nabizeli, tak jich je jiz hodne vyprodanych, proto ocekavam postupne novy sortiment..

215

Kdyby někdo objednával tak se určitě přidám.   ab

216

taky by tam mohli prodavat tydle http://forums.gardenweb.com/forums/load … 26685.html  an

217

Provokatére!!!!!!!!!!!!!   ab    ab

218

:mad: ab

219

Karen, bohužel tvoje nymphy jsou vyprodané...

Janko, já určitě objednávat budu ab

Mirku nevím, většinou lednová nabídka je "jarní" a v březnu je pak maximálně doprodej se slevou, ale mám pocit, že EB slevy nepraktikuje (např. na rozdíl od RC). je to samozřejmě tvoje věc, jestli se přidáš, nebo budeš čekat...

220

Mužu se přidat???Ty už to máš v malíčku.    ab   Bylo by to tak 5-6ks

221

Jestli teda chceš objednat už po víkendu, brala bych Sumatru a Cybister roze.

222 Naposledy upravil: janka (07-01-2011 18:19:20)

Tak já bych prosila:  Splash,,cibestr Pamela,cibestr rose ,tak jen 3.Díky

223

Evčo, pokud se toho ujmeš, tak já bych si doobjednal Splash, Neon, Vittatum a White Nymph.

224 Naposledy upravil: dj.joop (07-01-2011 18:04:55)

Janko,Martine,Vittatum má plno malých,tak nekupujte,pošlu a ušetříte na jiné.

225

Komulko,tak já bych nakonec jen dvě,Cybister Rose a Exotica,ostatní,co jsem chtěl,mají sold out.Ale nevypadá to,že by ty stránky aktualizovaly,tak se možná ještě objeví jiné nebo se můžeš emailem zeptat.Děkuji.

226

Hodnej Jiřík .Budu moc ráda díky.  an   an

227

Jirko,prosím,můžu se přidat do fronty na Vittatum?

228

JJ.

229

Jirko, sice si ho objednám, ale kdyby ti nějaká cibulka zbyla, také se stavím do fronty

230

dala jsem dohromady tabulku, kterou jsem částečně ukradla Martinovi, páč se mi moc líbila. doufám, že se na mě Martine nebudeš zlobit ag. nemám ji tedy tak propracovanou, ale to vem čert.  teď jen nevím, jestli se mi  podaří ji sem přenést...

231

hmmm, nepodaří ab
je to samozřejmě rozházený
Marťo, poradíš mi? tys z toho Excelu udělal něco jako obrázek?

232

Jirko moc děkuju, jednu bych si vzal. ag
Evčo, já jsem si nejprve vytvořil tabulku v exelu a poté jsem provedl tzv. sreen obrazovky neboli výřez a uložil jako soubor s příponou jpg, neboť exel neumí ukládat do formátu jpg. Odkaz na jednoduchý program na výřez obrazovky http://www.uloz.to/5797612/faststone-capture-rar. an

233

Jinak bych si tedy nakonec vzal Evčo  Splash, Neon a White Nymph.

234 Naposledy upravil: komule (10-01-2011 23:04:32)

Martine, moc dík za tip, udělala jsem to nakonec přes Photoshop an

http://img4.rajce.idnes.cz/d0402/3/3161/3161786_902f39f43cd6ef5c6523cdf60a7bdde1/images/eurobulb.jpg

235

a přes print screen...
to vittatum ti samozřejmě smáznu. ještě počkám, kdyby se třeba ještě někdo přidal... např. Rob tvrdil před časem, že chce asi 12 ks. sice už tu po zveřejnění byl, ale zatím nic

236

Komulko, já si nevím rady, máš představu kdy by to asi tak mohlo, být? Copak o to něco bych taky ještě vzala ,ale nerozumím tomu  co tady tahle ta je nebo není Hippeastrum White Nymph  ?Sold out! tam nemá napsáno ale cosi o ceně ano.Třeba aspoň jedna Nympha by ještě byla an an an
,Grand Cru,Novella ,President Johnson,Sydney,

237

tzn.Karen, ze to maji vyprodany...

238

Karen, sold out znamená vyprodáno, takže ty bohužel opravdu nejsou k mání.
to pod cenou - "number" znamená číslo a v tomto případě to znamená počet kusů, které si chceš objednat. takže white nymph je v tuto chvíli k mání

239 Naposledy upravil: karelex (07-01-2011 21:41:30)

sold out  jsem pochopila ,to druhý mi nebylo jasný. Jo objednávám ty co jsem napsala:
White Nymph ,Grand Cru,Novella ,President Johnson,Sydney.
Myslíš že to bude ještě v lednu?

240

Karen, v lednu to rozhodně nebude. posílat budou, až přejdou mrazy, takže nejdřív začátek března