Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
nebudou to jeste aktualizovat?prece jen je jeste brzy
Komulko dík třeba ještě bude nějaké doplnění. ale i tak bych si vybrala
koukal jsem, ze ty co na podzim nabizeli, tak jich je jiz hodne vyprodanych, proto ocekavam postupne novy sortiment..
Kdyby někdo objednával tak se určitě přidám.
taky by tam mohli prodavat tydle http://forums.gardenweb.com/forums/load … 26685.html
Provokatére!!!!!!!!!!!!!
:mad:
Karen, bohužel tvoje nymphy jsou vyprodané...
Janko, já určitě objednávat budu
Mirku nevím, většinou lednová nabídka je "jarní" a v březnu je pak maximálně doprodej se slevou, ale mám pocit, že EB slevy nepraktikuje (např. na rozdíl od RC). je to samozřejmě tvoje věc, jestli se přidáš, nebo budeš čekat...
Mužu se přidat???Ty už to máš v malíčku. Bylo by to tak 5-6ks
Jestli teda chceš objednat už po víkendu, brala bych Sumatru a Cybister roze.
Tak já bych prosila: Splash,,cibestr Pamela,cibestr rose ,tak jen 3.Díky
Evčo, pokud se toho ujmeš, tak já bych si doobjednal Splash, Neon, Vittatum a White Nymph.
Janko,Martine,Vittatum má plno malých,tak nekupujte,pošlu a ušetříte na jiné.
Komulko,tak já bych nakonec jen dvě,Cybister Rose a Exotica,ostatní,co jsem chtěl,mají sold out.Ale nevypadá to,že by ty stránky aktualizovaly,tak se možná ještě objeví jiné nebo se můžeš emailem zeptat.Děkuji.
Hodnej Jiřík .Budu moc ráda díky.
Jirko,prosím,můžu se přidat do fronty na Vittatum?
Jirko, sice si ho objednám, ale kdyby ti nějaká cibulka zbyla, také se stavím do fronty
dala jsem dohromady tabulku, kterou jsem částečně ukradla Martinovi, páč se mi moc líbila. doufám, že se na mě Martine nebudeš zlobit . nemám ji tedy tak propracovanou, ale to vem čert. teď jen nevím, jestli se mi podaří ji sem přenést...
hmmm, nepodaří
je to samozřejmě rozházený
Marťo, poradíš mi? tys z toho Excelu udělal něco jako obrázek?
Jirko moc děkuju, jednu bych si vzal.
Evčo, já jsem si nejprve vytvořil tabulku v exelu a poté jsem provedl tzv. sreen obrazovky neboli výřez a uložil jako soubor s příponou jpg, neboť exel neumí ukládat do formátu jpg. Odkaz na jednoduchý program na výřez obrazovky http://www.uloz.to/5797612/faststone-capture-rar.
Jinak bych si tedy nakonec vzal Evčo Splash, Neon a White Nymph.
Martine, moc dík za tip, udělala jsem to nakonec přes Photoshop
a přes print screen...
to vittatum ti samozřejmě smáznu. ještě počkám, kdyby se třeba ještě někdo přidal... např. Rob tvrdil před časem, že chce asi 12 ks. sice už tu po zveřejnění byl, ale zatím nic
Komulko, já si nevím rady, máš představu kdy by to asi tak mohlo, být? Copak o to něco bych taky ještě vzala ,ale nerozumím tomu co tady tahle ta je nebo není Hippeastrum White Nymph ?Sold out! tam nemá napsáno ale cosi o ceně ano.Třeba aspoň jedna Nympha by ještě byla
,Grand Cru,Novella ,President Johnson,Sydney,
tzn.Karen, ze to maji vyprodany...
Karen, sold out znamená vyprodáno, takže ty bohužel opravdu nejsou k mání.
to pod cenou - "number" znamená číslo a v tomto případě to znamená počet kusů, které si chceš objednat. takže white nymph je v tuto chvíli k mání
sold out jsem pochopila ,to druhý mi nebylo jasný. Jo objednávám ty co jsem napsala:
White Nymph ,Grand Cru,Novella ,President Johnson,Sydney.
Myslíš že to bude ještě v lednu?
Karen, v lednu to rozhodně nebude. posílat budou, až přejdou mrazy, takže nejdřív začátek března
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb