Re: Royal Color
Jiřinko nááádherná gratuluji :|
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Royal Color
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Díky Radku a jak se má Tosca, už pokvete? :rolleyes:
Rituš ta teda je !!Tak krásnou ještě nemám.Tu bych si měla ještě časem sehnat. Moc se mi líbí.Odkud že ji máš?
Díky Karen, koupila jsem ji v Brně ve Čtyřlístku, je to 2 roky. Ještě loni ji tam měli.
Letos objednávali jen "klasické" amarylky. Prodavačka říkala, že se jim cybistery a jiné než tradiční květy nelíbí.
Holky si ji teď obdnávaly z Royal color.
Rito ta je krásná tak tuhle krásku jsem si neobjednala
škoda snad někdy příště
Ilonko v Royal color ji mají pořád, takže to nebude problém . Jen ta cena :o
Rito, ta je krasna! a koukam, ze ma tmavy nitky! to je uzasny? nebudes s ni krizit? povedla se
Já kupovala loni v Brně ve Čtyřlístku nějakou taky , ale už jsem zapoměla co jsem si to vybírala .Nějakou levnou a měla jsem štěstí. Místo té nějaké obyčejné mně vyrostla .Dancing_Queen.Měli ji taky v nabídce, ale byla tenkrát vůbec nejdražší z těch co tam byly a já měla málo peněz u sebe. Vyšlo mně to jen na tu nejobyčejnější ze všech. Byla zasazená a narašená, ale jen malinko. O to víc jsem potom koukala ,když mně vyrostla zrovna ta jejich nejdražší
Jičinko Tosca žene do vrchu čekáááám co bude :mad:
A odkud ji Radku máš? Evči, která objednávala u Cibulek vykvetla místo Toscy jiná amarylka :cool:
No právě z cibulky.cz p.Grimové hm :mad::(
Tak to bude napínavé
. Ještě ji má Janka, tak jsem moc zvědavá, co vám nakonec vykvete. :rolleyes: Ale ta nová je taky moc hezká.
Mirku, asi nic křížit nebudu. Mám málo místa a taky mě nic jiného nekvete
sem to asi nepostřehl co ji vykvetlo vlastně :::???
Misty Radku
Jinak Rito ta Misty je trubkovita,vid? pokud muzes a pokvete Ti toho vic, rad si vezmu pyl - ted nic nekvete,ale mam ted z Obi ty dve a nerad bych nemel pyl..
Pro Radka - Evči vykvetla amarylka Flamengo Queen
Pro Mirka - až ji nafotím v květu, pak můžu ostříhat prašníky a pošlu
jeste to nekvete takze spechat nemusis :-)
s tou Toscou jsou problemy...tak snad se ji tu dockame a pokochame se
Jani to je škody! Doufejme, že udělá ještě další stvol.Ale stejně něco jí asi trápí
Karen ona byla vyhnilá zevnitř tak je chudinka vyřezaná.Tak je ten stvol asi poškozenej ze vnitř.
Já už si vzpomínám, to bude těžký, možná taky jen neměla sílu na vykvetení. Jestli nedokvete ani zbývající květ, co s tím uděláš.? Měla bych obav aby nepokračovala hniloba od stvolu a to nepomůže když jej uřízneš, vzpomínáš jak od stvolu hnila Minerva co ji mám já? Já bych ten stvol raději tam nechala a hlídala jestli bude normálně usychat. Kdyby ale začal spíš mokvat tak je to na ...a je třeba jej dostat ven komplet .Zvhledem k tomu jak už je vykrajovaná tak by to moc dobře nevypadalo. Ta Minerva měla štěstí, že celé poškození bylo jen na jedné straně od středu.
Asi ho uříznu hodně vysoko a nechám v teple vyschnoutHniloba zatím nepokračuje ale to u té první taky a nakonec vyhnala mimina 3 a zustalo jen jedno.Mám prostě na Tosky smůlu.
a kdy by vam mela prijit ta objednavka z Royalu???
Podle kresby by to moho byt.Jenže to nezjistím pokud nebude mít zdravej květ.Máme jí obě od jednoho dodavatele tak je to možný.
Z Royal Colors se ještě neozvali, ale Jiřinka tu objednávku měla vyřízenou tuším za 3 týdny.
no sem zvdav jak si to rozmysli, kdyz tak mrzne...
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Royal Color