Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Myšce se nozobrazují jména. Ještě někomu nejdou?
kolibrik je krasnej,hl.ty zluty čárky
Zlobí mě to, nejdou nahrát obrázky a špatně se dostávám na stránky.
Víc sem nedostanu zkusím to později.Je to focený před chvílí bohužel bleskem :lol: .Ty proužky jsou zelený.
Zlobí sklad obrázků. Foografie to špatně načítá.
je jeste nejaky jiny sklad?
Kam dávat obrázky jsem nikdy moc nehledal. Někdo je má na rajčeti.
ted jsem mel na mysli,aby se zobrazil hned obrazek-kdyz to dam odkaz na web tak se nic nestane :-(
je zajimavy Jani, ze ten maly kolibri ma protahlou cibulku jak Papilio...
Mirku, teď jsem zase já nějak nepochopil.
Jestli myslíš odkaz na fotografii z estránek, tam to nikdy moc nefungovalo. Z jiných stránek ano.
no bud to jde jako to ma napr.Janča pres sklad obrazku, kde se obrazek ukaze tady nebo jsi myslel pres rajce...ale to se zobrazi jen odkaz (link),ne primo obrazek jako ze skladu obrazku,ne?chtelo by to najit nejakou nahradu za sklad, pro pripady, ze budou komplikace
Ono to jde i z rajčete, ale musí se to dělat jinak. Link jsem tam nenašel, nevím kde jsi ho viděl.
Na ukázku foto od Karelex.
Možná by šlo vyzkoušet známé zahraniční sklady obrázků.
PhotoBucket.com
Imagevenue.com
Imageshack.us
Ještě by mohlo jít ukládat na server http://picasaweb.google.com/
Po změně serveru vyhledávač seznam dnes opět zaregistoval naše fórum do svého vyhledávače. Hned stoupla navštěvnost.
Stačí zadat slovo amarylis, je na druhém místě.
Edo, mně se na PC v práci taky nezobrazují jména lidí na fóru. Doma jo, možná to bude nějakou zastaralou verzí prohlížeče nebo programu.
Vypnul jsem barevné zobrazování jmen podle skupin uživatelů. Uvidíme jestli to pomůže.
Edo, pomohlo to, jména teď vidím i v práci. Děkuji, Jana
muzes Jani, vypada moc pekne, mohla bys zmerit jeho prumery kvetu? nevim zda sem se uz neptal-tu cedulku jak si ho s nim koupila jeste mas?-kvuli tomu webu, ze by se tam dal najit i se jmenem-jde mi hl.o sepsani rodicu,abych nepsal jen kolibřík (tech je hodne a za nejakou dobu uz bych nevedel kterej by to byl,proto mam rad nazvy odrud) díky
pokracuji Karen tady...at se nam nemelou temata no zitra to budou mit slepice spocitane,mamka s tatou nabrousi sekyru a bude...ty stary slepice i kohout pujdou,tez ti madi kohoutci,az na jednoho...takze 10-12ks bude fuč, kurnik je ted mensi kdyz nemuzou ven a navic kohouti uz blbnou a je tam čurbes, takze musi nastat pritrz. Ja je rodicum vyberu,ale jist je teda nehodlam
Tak to já všechno dělán sama, ale moje jsou ještě malé, Kohoutky ještě nepoznávám.Taky je probírám až začnou provokovat starýho kohouta.Letos ale staré slípky nebrakuji, na jaře to za mne udělala nějaká ta potvora. Skoro nic mi nezbylo a z mladých na vejce (ne araukany) mám z kuřat jen 4 slípky. Ale ty jsou krásný jsou to hempšírky vypadají hodně čistokrevný, ale uplně nejsou.Loni si kamoška koupila ale 10kuřátek jednodeních čistokrevných a měla je u mne nežli povyrostou. Tohle jsou jejich potomci .Chtěla jsem sem vložit fotku a vypadá to že sklad obrázků má zase nějaké potíže.
Tak přece snad to vyšlo
Pozdější fotku zatím nemám.Teď už jsou to celé slepice jen hřebínky mají ještě malé :|
Karen prosim tě když odeberu dneska pyl a posilám až v pondělí jak ho uchovat?
na foto se podivam pozdeji, blbne jim to.. ja necham jen jednu araucanu,ktera nese-je to jedina slepice a pka necham na doziti dve hamburčanky, uz jsou tak ochoceny a mam je asi jiz5ci6let takze jim preji dlouhy zivot .-) maso obecne nejim-az na par druhu ryb a kurata nejim z duvodu, ze chovam prave tyto pipky - taky by nikdo asi nejed gulas ze sve oblibene kocky, ze?-tak to je neco podobneho
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6