Re: Pokec o všem-7
Tak z křížení Donau x Papilio nebude nic,cibule během dvou dnů zatáhla vodu ze stvolu do cibule,a ten uplně seschl.Škoda,semeníky byly plné oplodněných zárodků.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak z křížení Donau x Papilio nebude nic,cibule během dvou dnů zatáhla vodu ze stvolu do cibule,a ten uplně seschl.Škoda,semeníky byly plné oplodněných zárodků.
Martin, nádhera. A už aj Papilio sa ťahá hore.
Jirko, tak to je škoda. Nevadí, treba skúšať a raz to určite vyjde.
no ja taky trnu, zda se mi semeniky na tom mini cervenem neseschnou :lol:
Tak mně to jediné po Papilku na Ambienci dneska odpadlo. Zůstávají dva semeníky a to San Remo a Neit Star.Oba ale vypadají že by už moly vydržet. Na San Remu už začínají prastat semeníky.Až je sklidím tak se ozvu podle toho kolik bude semen. Na Clownu jsem Papilke mopylila jeden květ,ale nevím cibule je slabá a dneska teprve odkvétá.
drzim pesti Karen!!
jo Karen, tak aby nebyla ma araucana pozadu-kdyz jsem je tak minule pomlouval, tak dnes snesla prvni sve zelene vajicko letosni kuřička, hurá-uz by teda mohly byt velikonoce, mne by to nevadilo!
Věřím, že i v tom dalším roce nám bude spolu tak dobře jako v tom minulém
jen se Jirinko pochlub, prece jen jsou to krasny a ne casto videny odrudy
to je parádnice!!! vsak ja vim, ze z nas vsech mas nejvetsi špeky!
Mas Limu i Santiago samy rarity, je to nádhera a navíc pokvetou i na Nový rok - takže po celý rok
To by bylo bezva, kdyby kvetly celý rok . Ještě jde na květ Tosca z Royal Color, ale mám obavy, že to bude Flamengo, jako měli dosud všichni. :o
no uvidis, zrovna muzes mit ale stesti:-)
Mirku, ale já jsem chtěla vic Toscu :lol:.
Vypadá ale, že pokvete Giraffe, mám ji od jara z Eurobulbu a teď nasadila na květ. Tedy jestli to bude ona :cool:
ted si rikam, ze ta Giraffe byla zivotni objednavka a ja ji propasl
Má už 1 miminko, tak neplakej
a taky nevím jestli je to vůbec ona. Jinak přes Giraffy je tu Jirka a Komule, těm už kvetly.:)
Miro,na podzim bude Giraffe pro všechny,koukej,co letos ta moje udělala:
Cirka 30 mimin.
To se mě ještě u žádné nepodařilo
U Vittatum jste už potomstvo viděli a ještě jedna neznámá jich má 17:
Ale tak mladá a už má tolik dětiček.
to snad neni mozny!!! to je uzasny, Jirko myslis, ze yvdrzi Purple B. do te objednavky v lednu??
Jasně,že to pošlu naráz.
Jirko, jak to jen děláš? Máš přírustky jak u pejsánků tak i u amarylek
Jiřinko jako vždy nádhera a Jirko super se ti to daří
mozna bych odhadoval, ze cybistery jsou mnozivejsi-vsak mne a Karen prisla uplne odrbana Sumatra...takze mnoziv je taky dost
Mně už brzy rozkvete moje Purple B.už se pootevřelo zelené pouzdro. Těším se.A o tu Girafku moc stojím!! Počítej se mnou s jednou malinkou ,dík
Radku děkuji
Karen,až to bude aktuální,nabídnu.
A Miro,pošlu ti tuto:
Ta má puk.Byla napadená jako jediná z P.B hnilobou,ale oloupal jsem to a trošku ořezal.K to mu ti pro jistotu pošlu i jednu menší.
jsi zlatej, moc dík..vsude snad budu dluznik
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7