Re: Pokec o všem-7
Nám se tu oteplije, dneska už mi přez den nezamrzla voda u slípek - podle toho já to posuzuji.Jinak sníh leží na střechách a venku taky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nám se tu oteplije, dneska už mi přez den nezamrzla voda u slípek - podle toho já to posuzuji.Jinak sníh leží na střechách a venku taky.
Tak se mi převrhl květináček se semenáčky sprekelie-jak dvě mají nitkovitý lístek a ostatní zmizely.A opravdu spí. Je jich tam 5,cibulka je tedy sotva taková zduřeninka,ale všechny mají kořínky.takže snad zase časem porostou.
Já si to myslela.Mně sprekelie taky zmizely.Myslela jsem si že zahynuly a tak jsem na jejich místo zasadila další semenáčky a teď?? Mám tam obojí Ještě že se to dá odlišit
to je holky zajimavy jaky maji ty semenace Sprekelie cyklus
jj ten cyklus u kříženců po Ismenii je zajímavý ,docela mě zaskočil.
Teď jsem si všimla na stránce dole jak je datum je napsáno neděle 2.1. 111 zvláštní datum nebo co to je ??????????
Karen myslíš datum u svátků. Já ho vidím normálně.
no jak to? Já tam mám napsaný neděle 2.1. 111 to je červeně a pod tím je a svátek má Karina
a pod tím je poočasí
Tak to asi bude jiným nastavením rozlišení obrazovky. Používám 1024x768. Počasí mám vpravo od svátků.
jj tak částečně je to napravo ale sahá dolů a ty tam nemáš napsaný 111 ale 2011 ???
Přesně tak 2011, úplně správně.
Tak to je teda goool !!! Já tam mám rok 111 pořád ale loni to bylo správně až od včera to ja takhle. Ostatní to tam mají dobře?
Já neumím to tak ofotit a vložit jako ty.Tak mně musíš věřit
Já jsem na tom stejně jako Eda
jééé tak se mi to povedlo takto zkopírovat aspoň něco:)
neděle 2.1.111
a svátek má:
Karina
TOPlist
Karen taky tam mám 2.1.111
Karen a jak ji vedou malí hafánci? :rolleyes:
Karen,mám to jak ty.
Hafící jsou beze změny. Fenečky pijí když se mi je podaří přiložit. Změna je v tom že Džes přibylo ohromě mlíka a tak odsávám do stříkačky a s ním pak krmím sbylého pejska. Znamená to další probdělou noc,protože odsávání mi trvá po těch kapičkách tak půl hod pak je nakrmím a za hodinku znovu. No v noci možná že intervaly trochu prodloužím .
Tak se držte, až trošku pejsánci povyrostou, tak to půjde už samo
Používate jiný internetový prohlížeč, proto zobrazení nefunguje správně. Nevím co s tím.
zkusil jsem jak Firefox tak druhy prohlizec- Safari a take tam mam 111... ale nebudu to resit
Jasně je to ale sranda. Nic se neděje letopočet si ještě pamatuju
Gratuluji ke štěňátkům , já od Štědrého dne zase hlídám naši Sisinku / hárá poprvé/ ale máme ještě Rečka a mám obavu aby jí nepřiskočil. Oddělili jsme je , ale jseo v jednom bytě a strašlivě vynalézaví. Sisince je teprve 8 měsíců , tak se obávám.
Myška
Edo, rikal, jsi, ze po novem roce budes sazet, pochlub se, co uz jsi vysadil?
Mirku až 15 února, nyní se všechny zastavily a pěkně přezimují. Počkám až budou rašit. Zatím se nic neděje.
Zase zlobí sklad obrázků.
Jani nešlo to už odpoledne až před chvílí se podařilo
si Edo pockas az nam nic nepokvete a Ty tu pak budes zářit
Odkaz pro vkládání obrázků:
Sklad obrázku docela často zlobí.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7