Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Santiago
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak tuto amku mam na zozname svojich priani. Je nadherná!
Santiago je nádherná amka od začátku jsem ji obdivovala, ale nezávidím neboj. Mám ji taky od malé cibulky ale letos by už mohla vykvést, cibulka již má průměr přez 5 cm.
Pavle, je nádherný, blahopřeji :rolleyes:
Karen, máš pravdu, je super. Mal som tiež malú cibuľku, ale s touto som mal veľké trápenie, vôbec nerástla až nakoniec skončila.
Toto je novo kúpená cibuľa, takže sa dá očakávať jej zmenšenie a následné problémy so zakorenením aj keď sa mi zdá že nejaké korene už mať musí, pretože v kvetináči dosť dobre drží. Určite každému kto ju nemá ju môžem len doporučiť, pretože je naozaj super. Má krásne trubkovité kvety a farba do fialova... proste :rolleyes: paráda.
:|P avle nádhera ,blahopřeji. :rolleyes:
Magdi je tak krásná!!! já máme zasazenou tu cibulku od tebe právě měsíc, ale nějak se jí nechce .Je teda narašená na květ - poprve.
Narostla mně ale pěkně ,při zazimování měla průměr cibulky 5,2 cm a nasazenéna vlastní mimča.
Nadherna ako namalovana!
Magdi oravdu nádherná gratuluji
Ta barva je nádherná! chci taky...
krasavice!
je moc krásná
nááááááááááádherná
Tak ta je nádherná .Velká gratulace.
Moc krááásná
Pěkná výrazná. Objednávala jsem na podzim LG, ale omlouvali se, že dodavatel nedodal :lol:
Nádhera a co má květů!!!
JJ krásná.
Ta je opravdu nádherná mám od Karen dvě cibulky, ale ještě jsou malé pokvetou možná příští rok, ale i tak se na ně moc těším
To mám radost, že potěšily.
Santiago je nádherné gratuluji
je to krása k tomu není co dodat
Úžasné. Santiago je skvost.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Santiago