Re: Pokec o všem-8
Tahle kráska mi právě kvete, opylovala jsem ji vlastním pylem, tak jestli někdo bude chtít semínka, dejte vědět
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tahle kráska mi právě kvete, opylovala jsem ji vlastním pylem, tak jestli někdo bude chtít semínka, dejte vědět
Děvčata koupelna je hotová huráááá.Jsem udřená jak horník ale nadšená ,stálo to zato.
se mi zdalo, ze jsi tu mene casto, ale tise zavidim
No bylo to náročný tak teď jen doufám že si hned něco zase nevymyslí (aspoň pul roku) Ale je to super chlap to musím říct nahlas.
Ty se máš!!! Ale moc ti přeju že je po práci a vše hotovo.
Karen díky byl to předčasný dárek ke kulat....
a kdy slavis kulatiny, pochlub se!
Ještě je čas. až na jaře.
Tak to ti přeji. A kdy budou ty kulatiny?????
TAK UŽ JE NÁS PŘESNĚ 100
to uz je teda slusne
Jani, děkuji. 15.2. bude mít fórum druhé výročí.
ted jsem se kouk a ja sem registrovan hned 16.2. to je strasny jak to letí!
Míro já tu budu 21.2. rok .Máš pravdu hrozně to letí.
Karen koukni na počet příspěvků do seznamu jsme největší drbny :rolleyes: (neuraž se) po nás je Mirek.To jsou ty naše noční.Aby Eda nevytvořil žebříček.
Kam se za vámi hrabu, mám až šestý místo.
No jo máš pravdu! Vůbec jsem si to nevšimla.Nejsme drbny jen máme co říct :mad: :mad:
Kdysi byla předemnou Evča, chudinka nemá už na pokec vůbec čas a na amky taky ne.Je mi jí líto.
Dneska jsem vyhrabala z květináče Zmijovec, ale ještě hluboce spinká. Cibule je docela zajímavá pro ty co tuhle rostlinu neznají pár fotek.Ta moje má obvod 41 cm ,ty dvě maličké mi dal loni na podzim Radek.
Zmijovec pouští kořeny i stvol z jedné - horní strany cibule a kořeny se později obrací směrem dolů. Proto taky dost často z jara lezou kořínky ven zkvětináče. Tohle je horní a dolní strana cibule:
Jedna ze dvouch malých cibulek od radka se nějak nemůže rozhodnout kterej konec je horní a kterej dolní. Už loni na podzim bylo na ní vidět na obouch stranách založený puk na stvol na obouch stranách. Teď je tam zase.
Při zvětšení jsoz na obouch stranách vidět zárodek na rašení stvolu. Tak teď nevím kterou stranou jej položit!!
Možná bude nejlepší ji zasadit na výšku a tu prohlubeň ve tvaru srdce použít jako tu jamku ze které normálně klíčí cibule. Třeba časem zesílí a zakulatí se.
Karen zajímavé ja dnes fotil ty smradlavce tak ti sem něco šupnu smrdíííí
Už se těším!! Já mám holt nějaký pozdní druh,třeba ta tvoje, když už mi taky ty dvě zůstaly budou ranější. Ale kdyby taky chtěla jednou zase kvést, neporadíš mi něco aby šla na květ? Už nekvetla aspoň 8 roků.
Já mám fakt nějaký jiný druh, poslední dva roky raší stále v březnu a klíčící stvol vykoukne ze zeminy až v dubnu. Jediné dvě fotky co vlastním jsou pořízené ještě na kinofilm a sknované do počítače. Jsou neostré ale i tak je vidět že to vypadá trochu jinak .Ta na které je rozkvetlá byla dělaná už za vrcholem kvetení(neměla jsem tekrát žádný foťák a dcera přijížděla vždy v neděli. Tak obě ty fotky jsou dělaný tejden od sebe )vím že to byla taková krásná fialková barva .
Dovedl by jsi mi říct za kolik roků ti poprve kvetla, myslím jako v kolika letech .
Ahoj všichni tak mě se začínají probouzet amky po zimním spánku,ale asi nepokvetou,protože leze lísteček a ne puk.Všude jsem tu četla,že nejdřív musí puk a u 2 mi lezou lístky a tamty zbylé ještě spinkají
Jani neboj, kolikrát je to i obráceně! určitě se dočkáš květů
U mladších cibulí , které ještě nekvetly mi taky rostou listy napřed.
To by sem si moc přála koupila sem si amku má 4 krásný květy,ale podle galerie to asi sweet pink není řekla by sem,že je to nějaký druh noveli podle fotek co tu máte,ale nevim.Mam rozbitý foták :(a tak čekám na kamarádku až mi pošle fotku z fotáku pak ji sem hned dám atˇvím co mam doma :-)
docela je to zajimavy s tema prispevkama no zrovna jsem rikal, ze v rijnu jsem mel asi 450prispevku a pres zimu kdyz je vic casu tak tu melu jak kafemlejnek
jinak Radku, mas nadherny zmijaky! snad se takovych take dockam az mi hlizy vice zmohutni
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8