Re: Amarylis-skupinka 2
No tak to je tím, moje šly spát v říjnu a vztávaly postupně myslím od ledna.Poslední semenáče jsem sázela v březnu,jak odjel manžel do lázní.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No tak to je tím, moje šly spát v říjnu a vztávaly postupně myslím od ledna.Poslední semenáče jsem sázela v březnu,jak odjel manžel do lázní.
hiiacinty letos žádnej nemám, loni jich pár bylo.Zasadila jsem je na zahradu ani nevím co s něma je nevzpoměla jsem si na ně.
Andi moc pěkná skupinka Gervais je kouzelný gratuluji
ty teda jsou!!!!
Karen, jenom valím oči Tebe bych chtěla mít za sousedku, to bych ani nepotřebovala televizi Nádhera
Myslím ,že mi jich tolik najednou ještě nekvetlo to je náhoda. Ale uznávám že je na co koukat. Taky mi tu každou chvíli někdo kouká do okna.
Mě jich teď kvete naráz 14 ale nebylo kde je vyfotit ve skupince a ani čas je přemisťovat.
Překrásné skupinky,všem gratuluji :rolleyes:
Super, je to nádhera! Karen, Jirko, díky za pekné pokoukaníčko. Krásne vám to kvitne.
Karen máš pěknou sbírku hezky ti to kvet,milá podívaná
Karen, to je ale pastva pro oči
Karen moc krásná podívaná gratuluji
Ale stojí za to.
Evi jsou krásné
Ako sa vola ta ruzova?Je nadherna! :rolleyes:
Ta růžová je Rosalie
Evčo jsou nádherné - krásný kontrast a jak mají obě dvě ten bílý proužek - to je moc hezký
To já svoji Benfiku musela rozkrájet zatím to moc nevypadá.Plesniví ..teď jsem ji stříkla Previcurem tak uvidím. Kousky mám slušně velké a 3. Zatím dloufám
To nemusíš semenáčků po ní mám dost z předešlých roků. Leda cibulku to bych brala.
Tak na tebe Evi nemám
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2