Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nádhera :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Obě máte krásné skupinky hvězdníků, pěkně barevné.
Karen,Jani gratuluji,nádherné kousky :rolleyes: nemám slov
Edo ale dochází místo a ještě se mi všechno dabluje.Je mi líto je dávat pryč ale co je dvakrát musí z domu.Nebylo by místo na loňský semenáčky.Už si ani letošní neprosím ale nabídky jsou k zbláznění.
Jani, to znám, zatím se snažím mit všechny alespoň dvakrát. Kdyby jedna amka zašla abych měl náhradní. Všechny okna jsou plný.
Když já mám jen 2 okna a ještě ouzký parapety. Ale letos se budou stěhovat na letní byt,mám slíbenou pulku skleníku u rodičů. To neví co je čeká. Už aby bylo teplo.Tady je v noci pořád i -1až 0
to je krásy!!! blahopřeju
já chtěla dát skupinku včera, ale usnula jsem s nb na klíně
bravo !! krásné!
Nádherné, květy jak talíře.
děkuji, kvetou další - Dancing Queen, rozkvétá Mary Lou, Elvas, druhý stvol Exoticy, ale jsem tak utahaná ze zahrady, že fotky budou někdy příště...
To je z minulého týdne
SUPER :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Veľká paráda.
Les amarylek. Super paráda.
uzasne Helenko! takovy prales!
Heli moc krásy najednou!!
Moc pěkná pukéta
Poslední ,nic už nepokvete.Možná něco v létě .
Já jsem na tom podobně, jen ještě tam mám od těch co už kvetly druhé stvoly.A už se ty dávno odkvetlé chystám dát na zahradu.
Už je taky pomalu chystám jen musím počkat až mi to někdo odveze.Listy u některých je skoro metr,tak to neodnosím
Nevím jestli je mám vyndat a dát ve skleníku do země nebo nechat v květináčích.
já je dávám přímo do země, jen Papilko jsem loni nechala v květináči .Taky je mám některé tak vzrostlé.Na skříni se opírají o zeď ,aby se nepřevážily.
Hihi tak to mě teprve všechno pokvete.Předevčírem jako první rozkvetl Dancing ...a dalších 9 se chystá
A polovina amek co se nechystá kvést už je týden venku na balkoně
a čím to je ,že ty tvoje tak nespěchají? Já vyndávala ty první ze zimování vyloženě jen podle toho jak která rašila.
Já taky ...dávala jsem je do sklepa po půlce listopadu a je to 3 týdny,co začaly čučet ven ...tak jsem je zasadila už všechny-Asi holky pochopily,že na ně nebude místo,tak počkaly
To máš velice inteligentní cibule,to ty moje nic takového nepochopily a strkají se tady struhlíkama pořád dokola.Okna už jsou z polovičky zakrytý.Tak se těším, že je už dám ven. Pepča je v lázních a chci je mít venku než se vrátí, abych mohla umejt okna.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2