Re: Pokec o všem-10
Nevíte jak to je v případě hvězdníků a registrací odrůd, kde se registrují?Neví někdo?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nevíte jak to je v případě hvězdníků a registrací odrůd, kde se registrují?Neví někdo?
Registrace odrůd v Nizozemí: KAVB.
aha, díky moc - třeba to možná bude potřeba, viď KAREN?
Pro Edu:
Edo, tak mě napadla jedna věc, zda by nebylo dobré staré nicky zrušit, někdo by jistě o přezdívku stál, ale je už zabraná - např.jana - je to velmi starý nick a díky tomu, že tu dotyčná udělala jen registraci, ani jeden příspěvek nedala, tak noví budoucí užovatelé mají smůlu.
Co si o tom myslíš, i vy ostatní?
za sebe bych zrušil nicky staré a nepoužívané, třeba do 5 příspěvků...
Já bych byl pro,vyřadit z evidence ty,kteří sem již nepřispívají.
To je určitě pravda, jsem taky pro.
To jste mě nasadili brouka do hlavy. Na druhou stranu nebude vidět jak velký je zájem o fórum, malý počet registrovaných. Ještě si to musím rozmyslet.
No jo, ale když stejně nepřispívá tak to zrovna na zájem neukazuje.
zrovna daniel, eva, hana a mnozí jiní - ale tyto nicky jsou takové typické a je jich škoda, jsou to zákl.jména a zbytečně brzdí registraci novým členům..
Ale Evča tady od nás, ta nám zůstane už zase rozšiřuje sbírku.Ta se ozve,jen má málo času. Zrovna si koupila nádhernou nivou ,jen neprozradím jakou to musí sama
jj, ta ano, myslel jsem tuto
Eva Nový uživatel 1 12-10-2010
Ta je nejslabší a má padáka
myslím Karen, že ty jsi se svymi prispevky jasne nejsilnejsi tak se obavat opravdu nemusis
Už jsem se lekla že mě chcete vyřadit Děkuji Karen S novou amarylkou už jsem se pochlubila v sekci Neznámá amarylka... sama jsem zvědavá co se z ní vyklube
Dlouhodobě neaktivní uživatelé bez příspěvků budou po upozornění e-mailem postupně vyřazeny z registrace.
dúfam že ja nebudem vyradená..občas prispievam..aj ke´d len sem-tam
Neboj se, to určitě nehrozí.
myslím, že je to rozumné, pokud dotyčný napsal jeden dva příspěvky před rokem a déle tak je zřejmé, že už ani neví, že existuje tento web, potažmo forum
-25 st.C já chci jaro!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:
Jani, jako ted je u Tebe -25?!
to si nech, my tu máme -12 a už teď umírám zimou, v létě však zas žiju na plno já, když jsou 40ky
U nás je to přece jen o trochu lepší. Ve dne tak - 9 a v noci klesá na - 14C.
Miry co na takové holomrazy řeknou stromy? nebo ty moje rybízové keříčky co jsem loni sázela.Mám je teda zahrnuté tak je ještě nic neokousalo.
u nas se to horko tezko vybelha na -6,5 a šmitec, historie stanice zachytila nejmene -16,9st, což je zatim rekord teto zimy
rostliny jsou vice adaptovane na takove zimy-lepe to snaseji nez zvirata, teda az na muj nebohy cesnek, ktery vylezl na podzim a ma 10cm
ostatni veci budou snad v pohode, akorad stale zelene rostliny to ted nici, asimiluji celou zimu, ale nemohou si odnikud vzit vodu, kdyz je zamrznuto, takze hned po obleve zavlazim brectan, cedr i borovice
Ták a teď jsme ještě k tomu mrazu zapadli sněhem ráno zase budu shánět pometlo a odmetat kolem domu.
Míro stěhuju se k vám tady hrůza už tu bylo i -28 na Šindelové na chalupě -35.Beru cokoli vytápěnej skleník má přednost.
Teda já se kaju, chodím sem přes zimu a přes léto zase na web růžařskej-zahrádkářskej. Ale chodím se sem moc ráda kochat, máte všichni takovou nádheru! Moje cibule zatím spí ve sklepě, letos nic moc velké se nekonaly, i moucha si zaúřadovala...a to i v truhlíčku s mláďatama, ale naštěstí jen 1.
JJ Karen, dival jsem se na radar a jizni Morava je pod snehem, tady stále nic...
Jitko, nerasi Ti jiz nejaka poupata? - teď se již hodne hvězdník probouzí...
Vyfotila jsem moji malou skupinku co se právě chystá na květ Na poslední fotce je to překvapení "Fresh Lemon"
Pavle,
nevím jak je to možné,ale Maguire´s Envy od Tebe mi začala hnít.
Svrchní suknice byly suché,tak jsem nic nepozoroval.Až dnes začal nově rostlý lístek žloutnout,tak jsem na ni sáhnul a pod suchými suknicemi byla rozbředlá a tak jsem ji musel oloupat až na zdravé.Moc z cibule sice nezůstalo,počítám tak 4 až 5 vnitřních suknic s jedním zdravým listem,nicméně má velice bohatý kořenový systém,bez náznaku spály či hniloby,tak snad bude ok.Ostatní které mám ve stejném místě jsou ok a to je všechny opečovávám stejně.Asi ještě uberu vody,i když na kořenech či v zemině nebylo poznat moc vlhka.
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10