451

Re: Pokec o všem-10

Nevíte jak to je v případě hvězdníků a registrací odrůd, kde se registrují?Neví někdo?

452

Registrace odrůd v Nizozemí: KAVB.

453 Naposledy upravil: Miroslav (05-02-2012 15:06:02)

aha, díky moc - třeba to možná bude potřeba, viď KAREN?  an

454

Pro Edu:
Edo, tak mě napadla jedna věc, zda by nebylo dobré staré nicky zrušit, někdo by jistě o přezdívku stál, ale je už zabraná - např.jana - je to velmi starý nick a díky tomu, že tu dotyčná udělala jen registraci, ani jeden příspěvek nedala, tak noví budoucí užovatelé mají smůlu.
Co si o tom myslíš, i vy ostatní?
za sebe bych zrušil nicky staré a nepoužívané, třeba do 5 příspěvků...

455

Já bych byl pro,vyřadit z evidence ty,kteří sem již nepřispívají.

456

To je určitě pravda, jsem taky pro.

457

To jste mě nasadili brouka do hlavy. Na druhou stranu nebude vidět jak velký je zájem o fórum, malý počet registrovaných. Ještě si to musím rozmyslet.

eda

458

No jo, ale když stejně nepřispívá tak to zrovna na zájem neukazuje.  an

459

zrovna daniel, eva, hana a mnozí jiní - ale tyto nicky jsou takové typické a je jich škoda, jsou to zákl.jména a zbytečně brzdí registraci novým členům..

460

Ale Evča tady od nás,  ta nám zůstane už zase rozšiřuje sbírku.Ta se ozve,jen má málo času.  Zrovna si koupila nádhernou nivou ,jen neprozradím jakou  ab  to musí sama  ab   ab

461

jj, ta ano, myslel jsem tuto

Eva     Nový uživatel     1     12-10-2010

Ta je nejslabší a má padáka  ab

462

myslím Karen, že ty jsi se svymi prispevky jasne nejsilnejsi tak se obavat opravdu nemusis  ab

463

Už jsem se lekla že mě chcete vyřadit  ab   ab  Děkuji Karen  ad  S novou amarylkou už jsem se pochlubila v sekci Neznámá amarylka... sama jsem zvědavá co se z ní vyklube  ad

464

Dlouhodobě neaktivní uživatelé bez příspěvků budou po upozornění e-mailem postupně vyřazeny z registrace.

eda

465

dúfam že ja nebudem vyradená..občas prispievam..aj ke´d len sem-tam an

466

Neboj se, to určitě nehrozí.  ab   ab   ab

eda

467

Edo, teraz už sa nebojím  an  ab

468

myslím, že je to rozumné, pokud dotyčný napsal jeden dva příspěvky před rokem a déle tak je zřejmé, že už ani neví, že existuje tento web, potažmo forum

469

-25 st.C já chci jaro!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

470

Jani, jako ted je u Tebe -25?!
to si nech, my tu máme -12 a už teď umírám zimou, v létě však zas žiju na plno já, když jsou 40ky  ab

471 Naposledy upravil: karelex (06-02-2012 19:57:34)

U nás je to přece jen o trochu lepší. Ve dne tak - 9 a v noci klesá na - 14C.

Miry co na takové holomrazy řeknou stromy? nebo ty moje rybízové keříčky co jsem loni sázela.Mám je teda zahrnuté tak je ještě nic neokousalo.

472

u nas se to horko tezko vybelha na -6,5 a šmitec, historie stanice zachytila nejmene -16,9st, což je zatim rekord teto zimy
rostliny jsou vice adaptovane na takove zimy-lepe to snaseji nez zvirata, teda az na muj nebohy cesnek, ktery vylezl na podzim a ma 10cm  ac
ostatni veci budou snad v pohode, akorad stale zelene rostliny to ted nici, asimiluji celou zimu, ale nemohou si odnikud vzit vodu, kdyz je zamrznuto, takze hned po obleve zavlazim brectan, cedr i borovice

473

Ták a teď jsme ještě k tomu mrazu zapadli sněhem  ab  ráno zase budu shánět pometlo a odmetat kolem domu.

474

Míro stěhuju se k vám  tady hrůza už tu bylo i -28  na Šindelové na chalupě -35.Beru cokoli vytápěnej skleník má přednost. ab  ab

475

Teda já se kaju, chodím sem přes zimu a přes léto zase na web růžařskej-zahrádkářskej. Ale chodím se sem moc ráda kochat, máte všichni takovou nádheru! Moje cibule zatím spí ve sklepě, letos nic moc velké se nekonaly, i moucha si zaúřadovala...a to i v truhlíčku s mláďatama, ale naštěstí jen 1.

476

JJ Karen, dival jsem se na radar a jizni Morava je pod snehem, tady stále nic...
Jitko, nerasi Ti jiz nejaka poupata? - teď se již hodne hvězdník probouzí...

477

Vyfotila jsem moji malou skupinku co se právě chystá na květ  an  Na poslední fotce je to překvapení "Fresh Lemon"  ad

http://img.janforman.com/th/Snimek568skvc.jpg http://img.janforman.com/th/Snimek572xzp7.jpg http://img.janforman.com/th/Snimek573n1oi.jpg

478

no máme se na co těšit! http://www.celysvet.cz/skin/smile/s170.gif

479 Naposledy upravil: dj.joop (07-02-2012 17:00:05)

Pavle,
nevím jak je to možné,ale Maguire´s Envy od Tebe mi začala hnít.
Svrchní suknice byly suché,tak jsem nic nepozoroval.Až dnes začal nově rostlý lístek žloutnout,tak jsem na ni sáhnul a pod suchými suknicemi byla rozbředlá a tak jsem ji musel oloupat až na zdravé.Moc z cibule sice nezůstalo,počítám tak 4 až 5 vnitřních suknic s jedním zdravým listem,nicméně má velice bohatý kořenový systém,bez náznaku spály či hniloby,tak snad bude ok.Ostatní které mám ve stejném místě jsou ok a to je všechny opečovávám stejně.Asi ještě uberu vody,i když na kořenech či v zemině nebylo poznat moc vlhka.

480

http://img.janforman.com/th/DSCF9417thqb.JPG
Evi většina je od tebe.Tak jsem pokaždé napnutá co vykvete. ab