121

Re: Pokec o všem-11

http://img.janforman.com/th/28.2.2012002ukjy.jpg

Všechny zdravím , tak tohle mi zatím kvete. Minervu poznám ale ty 2 další nevím co je. Může mi někdo poradit?  Děkuji      Myška

122

Červená double by mohla být Red Peacock.

eda

123

Ivane díky, je opraveno.

eda

124

Tak jsem Karen koukal na ceny vajec a za chvili z nas budou snad milionari - v podstate uz nesou zlata vejce  ab

125

Mirku, aby se na tebe nepřišli podívat komisaři z EU.   ab http://www.gifs.net/Animation11/Animals/Chickens_and_Turkeys/Busy_chicken.gif

eda

126

no pokud vím, tak nad 100ks se to ma ohlasovat a do toho mám na míle daleko, nam s Karen staci, kdyz nam nesou ty tyrkysovy vejce  ab

127

Tyrkysová, bílá, červenohnědá a tobě ještě i čokoládová. Máme to fajn, nemusíme na Velikonoce nic barvit.

128

taky si rikam, ze je to pitomina je barvit, aspon bude cas na zahradu  an

129

co taky ty bys barvil, jseš kluk,ne!  na to máš holky  ab  ab

130

obcas musim mamče vypomoci - už má chatrný ruce  :lol:

131

chatrný ruce !!  kdyby tě tak slyšela  an

132

oteklý jako chatrný

133

Chudinka to je mi jí líto.Já zatím si nestěžuju. Na potíže mám Pepču, já musím bejt zdravá  ab

134

uz byla s rukama na operaci, ale to pomaha na chvili...ale neoc nechme byt
nicmene u barveni sem, rptooze trham listy a navlikam je do puncochy a mamca to pak udela v cibuli

135

taky barvím v cibuli, ale možná jinak. Vajíčko zabalím přímo do cibulových slupek které pomačkám, pak ještě do hadýrku a celé to ovážu nití. Takové to balíčky teprve uvařím.  Vajíčka jsou krásně mramorovaná a docela barevná.Když něco kvete(fialky,zlatý déšť,  sedmikrásky...nebo jken zelený lupínek)vložím kvítečka ještě pood slupky. Jsou tam některé pěkně vidět.

136

mamka teda nastriha pruhy od puncoch a ja tam tam kus listu na to vejce a zavazu to a pak to dam mamce a ta to da do cibule
za chvili tu budem mit kuch.koutek  ab

137

jj až se budou barvit  schválně to vyfoť  a já dám fotku těch svých.  Ještě jsem nepotkala nikoho, kdo by tu moji metodu znal.  Schraňuji slupky z cibule od Vánoc  ab  má to velkou spotřebu.

138

snad ne amarylčí slupky?  ab

139

tak to gratuluji  an

140

Jak to vypadá ?? :rolleyes:

141

ab  ab  ab

142

Tak jsem si dnes udělala druhé Vánoce  ab   ab  Přišel mi takový "malý" balíček tak jsem si s tím doteď hrála  ab   ab

http://img.janforman.com/th/Snimek7306g3r.jpg http://img.janforman.com/th/Snimek734oru2.jpg

143

A do Prčic.... To vodkuď?

144

Vzpomínáte na Radka?  On všecky amky zrušil,tak od něho

145

jak to, ze je zrusil?
jinak hned mas dobrou tapetku na pocitac  an

146

Edo děkuji Ti za název amarylky a co ta druhá? neví někdo co to je ? Koupila jsem jí asi před 2 roky v LIDL a kvete vytrvale každý rok a je asi tak polovinu vysoká než ostatní. Děkuji  Myška

147

Evi, teda super balíček   ab  ,přeji ti takových více   ab    ab    ab

148

Mě takový dojít,tak by mě asi doma zabili  ab 
Co se Radkovi stalo?Zdravotní potíže?Je to škoda

149

Evi tak to je paráda to jsi měla celý den co dělat  ab   ab   ab 
Já to dostat,to bych asi neukecala,že jsem je právě přinesla ze sklepa  ab  tomu by nikdo nevěřil  ab

150 Naposledy upravil: Evča (02-03-2012 16:36:23)

Ještě dneska večer budu mít co dělat  an  Manžel o tom věděl tak jsem nemusela nic vymýšlet  ab  Celkem je jich 72, ale překvápko vedle překvápka  ab  Ani jedna cibule nebyla označená  :cool: A jak Karen uvedla, mám je koupené od Radka  an