181

Re: Pokec o všem-11

Hezkýýýýýýý ab  ab  ab

182 Naposledy upravil: karelex (03-03-2012 20:24:57)

to je krásný  !!jeden jak druhej  an   an
A čím mám já ošetřit těch pár mečíku?  Rozhodně nepadá v ůvahu nějaké vykuřování  ab  ab
Však víš, loni mi je neco vycucávalo - ty květy.
Teda my tady žádný jaro ještě nemáme. Rostou akorát mechy vyhrabuju je slípkám.Mají z něho radost.

Jo a já dneska pikýrovala trochu salátu, jen tak pro nás. Pepča si na něj potrpí.  Soused už chystá pařeniště.Podle něho se řídím já. Tak abych měla co do pařeniště zasadit i jái.

183

asi je pak rovnou namoř - Rovral AquaFlo se namicha zaroven s napr.Decisem a pul hodky to nechas v tomto láku
oloupej ty slupky, snad tam nemas trasnenky, schvalne se na to mrkni

184

no ja pustil po dvore araukany a mas videt jak mamča prskala, ze ji vyhrabaly vsechny netresky, tak jsem ji rekl, ze to ma aspon narizkovany, ups  ae
no o pikyrovani mi nemluv, uz budu muset brzy udelat ibisky a minipetunie a vysevy mam jeste vsechny pred sebou, ted to bude narocne, akorad vecer bude cas - pokud nebudu teda sít  :cool:

185

Oloupané je mám už nyní  a nic jsem neviděla.Koukala jsem se i s brejlema ,ale nevím jak se to pozná.

186

treba-mas zlutou hlizu a na ni jsou rezave skvrny, myslim, ze jsem psal clanek na AZ a je tam i foto

187

No jo, teď na jaře budeš mít práce nejvíc, já vím.  an

188

Myslím,že jsem žádné skvrny neviděla. Kouknu se v pondělí, zítra to nestihnu .

189

no čištění trvalek nechám asi na mamče, to mě moc nebaví  ab  lepsi je se zavrit ve skleniku a čichat tu jarní zem jak voní  ab

190

i ty labužíku  ab

191

a do toho pripravit pole na vysadbu kytek, zeleniny a révy, to bude nejvetsi chutovka, vsak Ty taky nemas malo prace!

192

Mirku, není tvůj obrázek fotomontáž, To je jedna hyacinta 24x zkopírovaná.    ab

eda

193

no na to, ze nemam vyspelou techniku tak jsem spokojen to jo, ale jeste nepredbíhejme, ale aspon je to v tuhle dobu nejaka radost  an

194

Já zasázela a přesázela amky, už měly na čase. Jen teď žádná nepokvete, tak si počkám.
Na zahradě kvetou krokusy, sněženky, talovíny, lísky, ..
Ve skleníku je základ zasetý, papriky už jsou rozdané (uf zas to dalo práce se všech těch paprik zbavit(o:), marjánky jsem přepíchala dneska, ale jestli dobře to nevím..
Jaro je tu, i když dneska se to tak netváří.

195

Tychi prosím tě kde žiješ (v africe?) Tady  teprve slezl sníh. ab  ab  ab

196

Jani,mě už kvetou sněženky  ab

197

Ale tu afriku bych brala,to teplíčko   ab    ab     ab

198

Janko, na západě čech, tady bylo sněhu letos opravdu jen symbolicky, takže slezl hodně rychle, déšť mu pomohl.

199

ta dnes mam pripraveny zahony na vysev mrkve, petrzele, patinaku, redkvicek a spenatu, tak snad to v tydnu vyseju  :cool:

200 Naposledy upravil: karelex (04-03-2012 19:48:38)

My byli dneska v Praze, a cestou tam i dom jsem tak porůznu už viděla taky přicházet jaro, v Praze v zahrádce nás potěšily krásně rozkvetlé sněženky. Letos první, ale Zuzka říkala ž v Brně v zahrádkách už je taky viděla. Ale teda u nás ???.. kde nic  tu nic. Ráno jsem zase rozbíjela led na vodě u slípek.Ještě že aspoň ty amky za oknem hlásí něco lepšího..Ta bíla je Alfresko - ještě není docela otevřená.Je moje první bílá plnokvětá.Kdyby tak aspoň trocha pylu se našla.
http://img.janforman.com/th/IMG000225i4h.JPG http://img.janforman.com/th/IMG00052r3xz.JPG http://img.janforman.com/th/IMG00082v68p.JPG

Jo a Džesinku mám nakrytou  tak teď budu v napětí očekávat jestli se zadařilo.

201

Edo,je zajímavé,že pokud zadám do vyhledávání Chico,toto téma se mi ve výsledcích nezobrazí.

202

To je dost časté, pokaždé prolézám všechny stránky. Například u té Estrely.  Já ji loni určitě fotila  fotky mám ,nechce se mi věřit, že bych ji nedala sem??ale nenašla jsem ji vůbec.  ac

203

Karen,tvůj příspěvěk tu je jen už bez fotek.
http://amarylis.hys.cz/viewtopic.php?pid=27580#p27580

204

jj rozumím, já ji měla jako neznámou  a když mi ji tam určili, už jsem ji nikam nedala??  vidíš já byla přesvědčená že ano. Tak dík že jsi mi to objasnil

205

Edo,já našel i u nektěrých odrůd duplicitní témata,tak pokud se ti bude chtít je sloučit.

206

Může být, sloučím je ale nevím který. Vyhledávání zkusím opravit, až bude na fóru klid.

eda

207

Vyhledávání by mělo být opraveno. Je tady teď právě klídek. Janina teprve přijde a ostatní už šli spát.
ab

eda

208

ab  ab  ab

209

Edo, ak by si sa veľmi nudil mám pre teba jeden návrh na sprehľadnenie fóra - konkrétne odrody amiek. Mohli by sa rozlíšiť podľa toho, či sa jedná o jednoduchú amku, double, cybister, alebo čistý botanický druh. Je tu už naozaj veľa odrôd a myslím, že by sa ľahšie konkrétna odroda hľadala.  ad

210

Pavle kdyby šly udělat podfora, tak bych to udělal. V noci jsem opravil vyhledávání, myslím, že funguje dobře, vyzkoušej. Zadej odrůdu a hledat jen z názvu témat (je možno nastavit i jiné možnosti).  Nad tvým návrhem ještě budu přemýšlet.

eda