Re: H.yungacense
Tyhle nemám ,ale zrovna taky dneska jsem sundávala 8 různých semeníků.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » H.yungacense
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tyhle nemám ,ale zrovna taky dneska jsem sundávala 8 různých semeníků.
Dala si nacas, krasavice, ale to je jasne, musi delat aspon trochu drahoty....
no teda nádhera!!
Blahopřeji Jituš, je nádherná Konečně jsi se dočkala
Krásna, blahoželám.
Dekuji, dekuji. Evci i Pavlikovi taky nadherne kvetly...!!! A ty vase skleniky...to je neco...!
Zítra posílám semínka: Jirkovi, Pavlovi, Mirkovi a Garou. Helenko, tobě pošlu na podzim semenáčky. Semínek nebylo tolik jak jsem čekala takže se s tebou podělím později Neboj, píšu si tě
Vopred ďakujem.
Díky Eví
Je nádhenej gratuluju.Ten nemám
To on se ti odvděčil ,že už je nechceš dát pryč Moc krásné květy!
Je nadherny! Jakykoliv kvetouci hvezdnik je v tehle jalove sezone potesenim a botanicky obzvlast.
Nádhera!!!!!
No teda to je nádhera, zrovna jako minule. Mně ta od tebe taky roste ,dobře se jí daří
Nádherný kvet.
no je vskutku boží
Evičko je nádhernej.Velká gratulace. :rolleyes:
Tak už zase kvete tahle krasavice!! Mně se moc líbí. Mám mladou rostlinku od Evči od září kdy měla jen dva lístečky už se chlubí 7 listy,ale na květ si ještě počkám. Tak aspoň se raduji z těch tvých.
Není co dodat jedním slovem NÁDHERA !!!
To je taková nádhera. Na něco takového si asi nikdy netroufnu. Aspoň se pokochám.
Krásně ti kvete. Moje sazenice od tebe se má taky docela k světu .Má 6 listů a další roste. Mám ještě druhou menší od Evči. taky se jí daří, ale na květ to letos nevypadá.To neva hlavně když rostou.
Ja som urobil pokus s týmito cibuľkami. Nejaké som dal zimovať (ešte zimujú, a aj sa zmenšili) a nejaké pestujem nepretržite. Tie ktoré rastú majú teraz cca 5-6 listov. Z týchto jedna kvitne a ešte jedna tlačí stvol z cibule.
Celkovo v tomto období sa u mňa začínajú amky prebúdzať. Myslím tie ktoré som pestoval počas zimy nepretržite.
Tak to ty moje jsou asi ještě mladé aspoň ta od Evči určitě, ale obě rostou pěkně taky. Bude zajímavé co ti budou dělat ty co zimovaly. Já nechala obě růst, připadaly mně ještě mladé.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » H.yungacense