Tak se musím s vámi podělit o další průběh mého problému s rozpadající se textílií. Firma skutečně zamakala a v pondělí došel novej potah. Jenže ....když jsem tu potrhanou sundala, zakryla jsem rostliny igelitem a jen bočnice byly z bílé netkané textílie. Tenkrát to bylo dobrý - pořád pršelo.Jak ale zase po několika dnech vylezlo slunko potah stále nebyl,myslela jsem že to amky přečkají ,když byly ty bočnice volné.Nedopadlo to jak jsem doufala. Listy mám hodně popálené,ale fakt dost. V pátek jsem vzala jehlu a nit a začala ručně zešívat bílou textilii.Teda bylo to něco, a to jsem se ani moc nesnažila aby nebyla nikde dírka.Šila jsem to na zahradě něco na lavce, něco přímo na konstrukci jen abych ty chudinky spálený trochu ochránila před sluncem.Že ten úpal ale vůbec nevadil plevelu ten si tam bujel i v tom vedru. Šila jsem to skoro 3 hod.
Mají letos ty moje chuděry smůlu.Nejdřív je devastoval krtek a pak sotva jsem krtka vyhnala stalo se tohle A to už byly tak krásně vzrostlé. V popředí ty vysoké co jim nic nechybí to nejsou amky ale Izmenie. Překvapilo mě,že jsou tak vysoké a pak i odolné.
Tak teď už mám všechno udělané, jo ze starého prostěradla jsem natrhala pásy a tím tu konstrukci omotala a textilii potahu v místech, kde se to trhalo ještě podlepila textilní páskou. Uvidím,snad to pomůže.