Re: Pokec o všem-13
Moc děkuji. Musela jsem se podělit o tu radost
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Moc děkuji. Musela jsem se podělit o tu radost
aktuální nabídka u rostlinek
Andi také ti gratuluji, to neva ,že už je máš, třeba se budou ti hodit na výměnu.
ta nabídka cena by šla.Zvláště to Papilko ,
Rita, tie ceny sú už "akciové" Po vlastných skúsenostiach už kupovanie takto zlacnených cibúľ z rostlinky.cz alebo sk.neodporúčam, aj keď môžu niektoré cibule byť ešte dobré. je to o šťastí.
jj vzpomínám si ,že o tomhle se tu už někdo rozepisoval,že jako ty příliš laciné jsou pak na nic a vlastně drahé.
Nebo jsi to byl zrovna ty Pavle?
jj To som bol ja. Ale ako som písal, niekomu tuším prišli aj dobré cibuľky.... Je to v každom prípade trochu riziko. Treba si to zvážiť, či to stojí zato riskovať.
Pavle už je pozdě, dvě cibule jsem si už objednala . Jednou mi od nich přišla v rámci slevy pravá Germa, tak to snad dopadne dobře i teď. :cool:
Rituš budeme ti všichni držet palce aby ti to vyšlo.
Tiež ti držím palce. Ale čo sa mi teda naozaj nezdá je Papilio - veľkosť 26-28cm!!!! Bude to na 100 percent nejaká zámena. Na rastlinky.sk je Papilio 20-22cm veľkosť. Takáto veľkosť sa zvyčajne predáva.
Ty dobré cibule co píše Pavel přišly mě a i seděly odrudy.
Teď si nejsem jistá ,patří mezi Cybistery .Magic Green ?
Karen, myslím že nepatří
Očekávám balíček tento týden, tak pak poreferuji v jakém stavu dorazí. Ale minulý týden mne přišla cibule Wonderland a byla pěkná, velká a zdravá.
Minulý rok jsem také využila předvánočních slev a ze čtyř cibulý byla jen jedna trochu nahnilá, ale přes léto se z toho dostala a je pěkná, takže za mne jim dávám jedničku Ale to víte, jsem možná trochu ovlivněná tou euforií ze získání cibulí za luxusní ceny
Přátelé, zítra jedeme s Džesinkou na krytí tak nám držte palce aby to vyšlo.Bohužel majitelka psa je až do 7 hod v práci .Tak budeme na cestě do noci.
Tak to budu držet palce a Rekoušek a Sisinka tlapky.
Alespoň kdyby nebyla tolik mlha , jelo by se lépe. Nechávala jsi vyšetřit u Džesinky progesteron? K nám to vozí veterináři občas vyšetřit .
Myška
Upozornění na výstavu v Brně
http://www.vonekl.cz/program-brnenske-ruze-2012
Bude zde vystavwno 30 odrůd amarylisů.
Ivan
Ta výstava vypadá dobře
Tak už jsme dojeli, krytí se podařilo, za hodinku už jsme zase jeli dom. Myško, nenechávala jsem dělat nic. Zkoušela jsem ji u jiného psejka jak se chová.Mám zkušenost dobrou s vyšetřením pod mikroskopem stěru. Určovali jsme tak první krytí.Ale určí to jen do 3 dnů jak je to na delší dobu musí je jít znovu .Jedno vyšetřšní stojí 300 a musíme do Brna. Tak nic. Pejsek to určí zadara. Teď jen aby taky zabřezla.
Dneska mi přišel balíček a v něm pěkná cibule,ale bez odesilatele.Ani uvnitř žádná zmíňka o jakou krásku jde. Nejvíc mě překvapilo, že na balíčku nebyla spáteční adresa. Jen podle razítka vím, že to bylo odeslané z Prahy. Kdopak si to na mne vzpoměl?????
Zdravím vás, po necelých dvou měsících zimování mi 2 cibule, kterým ještě ani neuschly listy, udělaly květní pupeny. Mám již teď dát cibule do bytu nebo to vydržej ještě chvíli ve sklepě?
Díky, Martin
Martine to záleží kdy chceš aby vykvetly,já bych je ještě nechala ve sklepě a vyndala před vánocema.O svátcích bude žívá květina super. Je to na tobě
Když bude květní pupen ze 3/4 venku z cibule bude lepší ho dát na světlo.
Eda má pravdu nevzala jsem v potaz velikost stvolu.
Díky za radu, doufám, že z nedostatku světla nebudou mít metrový listy. Zdraví vás Martin
Nová nabídka na ebay: http://www.ebay.com/itm/Hippeastrum-cal … 3f1f55d64b
Může mi prosím někdo poradit jak zazimovat nové sazeničky macešek a vlčího bobu ? Vypěstovala jsem je letos ze semínek , zatím je mám v malých květníčkách v nevytápěném skleníku. Bojím se ale , že je zničí první mrazy. Děkuji za každou dobrou radu .
Myška
prosim vas ako pridam fotky? nejak to neviem najst
Nahoře máš odkazy ,já používám janforman.com :cool:
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13