Re: Foto amarylis-skupinka
Díky,díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Taky všem děkuji
Moc krásné skupinky
Janka, Papilio nechat v normální pokojové teplotě. Dokonce v listopadu a prosinci by měl mít teplotu až 26 stupňů.
Janko, Marcelko - krásné skupinky
To si nemohu dovolit, abych se nepřidal k obdivovatelům a chválitelům
JANKO a MACKU moc hezké Karel
Karle díky pochvala potěší
Andi,Karle...díky
moje včerejší kvetení - Black Pearl a Lemon Lime ještě nejsou úplně rozvité...
... a taky jsem zapomněla seskupinkovat Pasadenu (která asi není Pasadena)
Baby Star už moc parády nedělá - odkvétá, ale na doplnění ...
a tady středočeská trojka
kdybyste měl někdo nápad, co by to mohlo být - koupila jsem ji v r. 2007 jako Pasadenu, 2 roky nekvetla, teprve vloni poprvé, navíc má virozu, takže má samotku, ale je mi líto ji vyhodit
Marci, Andi, Janko - krásná zátiší!
Komul máš je taky moc pěkný Ta růžová s tou linkou je fakt boží to není Pikote viď ?
Jani, jestli myslíš tu plnokvětou, tak to je Aphrodite
Evi, já myslím že to Pasadena je Akorát je trochu jinak vybarvená, ale to se přeci stává běžně Určitě by byla velká škoda ji vyhodit
Je nádherná Vím že Pikotka je čistě bílá s lemem nebo aspoň by měla bejt tak si to ověřuju
Jani, Picotee není plnokvětá
Jó to jsem ti zapoměla uvést vím o tom protože tu mám na seznamu po kterých pasu na druhém místě a Aphrodite pujde za ní nevím jestli nebudu muset proškrtávat začíná se mi to vymykat z rukou
Tak když o tom víš tak už mlčím, jako bych nic neřekla Jenom že jsi se Evči ptala na tu bílou - plnokvětou jestli to není Picotee... tak jen proto... Mlčím, mlčím
Jani, po picotee taky pasu, vloni jsem ji vracela shnilou Brátovi, tak uvidíme, jak se zadaří v příští sezoně. Aphrodite má sice jen dva květy, ale i tak je to NĚCO, když kvete
Evičko, myslím, že na Pasadenu je moc oranžová, ale stejně ji mám ráda. jen se bojím rozšíření virozy nějakými škůdci (třeba třásněnkami, se kterými jsem už měla tu čest) na ostatní hvězdníky - proto ji separuju, ale donekonečna to nejde...
Evi, Picotee mám tři semenáčky staré asi půl roku, jestli máš zájem tak ti pak jeden pošlu, až je budu přesazovat a ty si ho sama dopěstuješ
Evi prosííííííííííííííííííííím taky když bude
Mám zatím tři Jani, takže jsi v pořadí Třeba ještě od někoho semínka Picotee seženu
probojovat se sem dnes znovu stojí neuvěřitelné úsilí - tedy spíš trpělivost
Evičkooo, jsi zlatá, cibuličku moc ráda přijmu a dopiplám . také musím moc moc poděkovat za dnešní poštu. předpokládám, že cibulka je vytoužený F.H. a za semínka také děkuju!! jen fakt nevím, co na oplátku... že by cibulku Baby Star? to byl samozřejmě vtip, protože vím, že jich máš hafo
jen nechápu, proč ti lidé netrhají s touto odrůdou ruce - je snadno pěstovatelná, velmi plodná co do miminek a navíc KRÁSNĚ a BOHATĚ kvete!
v současné chvíli mám jen jednu samostatnou Mary Lou a jednu Lemon Lime - ostatní jsou u zdecimované maminky, vůbec se nehýbají a přitom mamina jedním stvolem kvete a druhý tlačí. a to naposledy kvetla v prosinci...
Skupinky luxusní,blahopřeji.
Jani,já ti Picote pošlu.Až vyleze Rylona ,tak to nabalím spolu.Stačí to tak?
Jani,já ti Picote pošlu.Až vyleze Rylona ,tak to nabalím spolu.Stačí to tak?
Letošní semínka co vyklíčila.
Evčo, tak na tuhle krasavici jsem úplně zapomněla - radost dvojnásobná, protože se ještě můžu těšit na FH
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka