Re: Foto amarylis-skupinka
Evčo, kdybych ti nějak mohla pomoct, ať se manžel na mne obrátí.A případně se ozvy abych mohla tady na foru říct jak se ti vede. Ahoj budu na tebe myslet.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evčo, kdybych ti nějak mohla pomoct, ať se manžel na mne obrátí.A případně se ozvy abych mohla tady na foru říct jak se ti vede. Ahoj budu na tebe myslet.
Evčo,Karen: dekuji vám
Evčo,Karen: poslal jsem Vám adresy :cool:
Karen adresu jsem poslala zatím díky
Edo omlouvám se vím že to patří jinam ale nějak to vyplynulo ze situace já se polepším
Karen,Evo,Pavle,.......pokud budete mít semínka navíc, vzpomeňte si na mě. Tento týden mi pokvete 1. bezejmenná, 2. má stvol asi 10 cm a 3. vystrčila včera špičku poupěte z cibule.Takže se minou,a budu je muset opylovat jen samy sebou.Ale jsem spíš Vilík, než Mája, takže uvidím, jak to dopadne.Jinak u semínek,co jsem od Vás dostala minulý týden, již několik prvních vystrkuje kořínek.Dík.Lenka
Lenko chceš nějaký pyl poslat?
Karen ,klidně mi semínka pošli budu jen ráda.S tou světlou Minervou obzvlášť.Na Exotic jsem si tě napsala,i Evču.
Vypadá to ,že tento týden konečně bude ta Prelude.
helena: já jsem ti také poslal adresu
Heli dobře, už jsem si myslela ,že budou dozrálá, ale možná s tím přemisťováním se to zdrželo. Musíme ještě počkat
pro helenu: děkuji za nabídku pylu. Jen si nejsem jistá, zda se zadaří, ještě jsem to nikdy nedělala.Kdyby se ti chtělo, budu ráda a zkusím to, jinak opylím vlastním.Adresu pošlu.
Jak dlouho se dá pyl uchovat?
Dá se i zmrazit?
První květ se otevře asi do pátku, dnes má povolený 1.okvětní lístek, bílo-červeně žíhaný bezejmenný.Syn ho včera fotil, ale neměl s sebou kablík k počítači. Vyfotí mi ho prý o víkendu rozkvetlý a dá do počítače.
Karen, už jsem z nemocnice doma Všechno je celkem v pořádku Akorát než to tady všechno přečtu, mám do večera co dělat
Evičko vítej doufám že vše dopadlo dobře
Jani, díky, jsem živá, docela i v pohodě, tak snad už bude dobře
Evi ,to jme rádi že ses nám vrátila.
Evčo, to je super jak to šlo rychle, moc ti přeju ať ti ta rekonvalescence probíhá v pohodě. Ahoj Karel
Díky moc všem Je mi celkem dobře, ale ještě polehávám Ale v opylování mi nezabrání nic
Evi hlavně se šetři nic ti neuteče
mate je tu moc pekny..to jsou vypestky! snad budu mit pekny semenacky jako vy tyhle uz kvetouci rostliny :-D
Oli skupinka moc pěkná gratuluji a ten zelený nemá chybu vydž on Eda nebo Macek, Evča a ostatní mazáci určitě poradí nebo určí
Jsem zvědavá co to bude fotky nejsou moc kvalitní je to focené z mobilu foťák dostane za měsíc k narozeninám manžel už se těším jak mu ho zaběhnu. Ilona
Ilonko to nemá chybu s tím foťákem, manžel dostane,ty budeš fotit
No jasně musí se nějak využít,aby neležel ladem
Hlavně ať už jsou fotečky
Skupinky u mne pomali končí - není a nějaký čas ani nebude co předvádět
Červenej Herkules se teda snaží ,už se chystá další květní stvol
Karen podle těch fotek to nebude tak dlouho
Jani pokaždý když čekám co vlastně se mi ukáže, obzvlášť když je to první kvetení zdá se mi ta doba nekonečná
Přesně vím o čem mluvíš já takhle čekám na Promisy a 2 neznámé ráno je moje první cesta k amar. :rolleyes: :rolleyes:
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka