Re: Exotica + Tres Chic
a na jakou jsi ho frkla?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica + Tres Chic
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
a na jakou jsi ho frkla?
zpaměti to nevím ,jsem v kuchyni až odpolko až vztane Pepča jdu ke kytkám do pokoje.Ale i tak opylila jsem všechno a počítám, že to zase opadá, jako minule.
a čím myslíš, že to je??
To teda netuším, ale skoro pokaždý se mi udrží jen jeden semeník,nebo žádnej.Ale teda co mi zatím letos kvetlo jsou mladé a tedy malé cibulky nebo semenáče na prvním kvetení.Několik je cibulí nově koupených a tam mívám potíž aby se zakořenily.Vůbec nechce se mi chytit .Magic Green .Nakonec už je v perlitu.
Tak přátelé, každým dnem rozkvetou dva další kříenci z této skupinky.Poupata jsou již venku ze zeleného pouzdra a rozložená do stran.Ovšem ta barva??!! Jestli že tu byly u minulého květu pochybnosti o pravosti rodičů,tak si myslím,že tohle pochybnosti vyvrací jedno z poupat je zelenkavé jako u Evergreenu a to druhé vypadá docela do červena.
Tak se domnívám,že to ukazuje na docela velkou směs vloh pro různé barvy u rodičů.
Jsem napjatá jak kšandy
teda Karen takhle nás navnadit a žádná fotka, to je k nevydržení :o
Karen nenapínej nás a fotečku
Odpoledne snad něco udělám. Včera jsem to měla vplánu,ale po vyfocení těch dvou se vybil foťák a na poupata už nedošlo. Teď Pepča v pokoji spí a já jsem v kuchyni.Tak mušíš trénovat trpělivost
neeeeeeee
Teda ty nás napínáš .To budu muset večer jít na počítač jinak bych nespala
no paráda, tesim se moc, samozrejme, ze vic na tu první
Teprve na fotce a po zvětšení je u té první vidět,že není jen zelená ale snad nějaký lem červeny???!!
busou tam ty ,,čáry´´ co mívají vetsinou cervenobile amky...
Foto ze včerejší noci - nakonec je z toho jakýsi podivný Evergreen?????
a ještě jedna dnešní ráno, to žilkování uvnitř jsem uviděla až na fotce, hnědá z venku je vidět lépe
Tak co vy na to??? Kdyby to žilkování ještě víc vystouplo bylo by to pěkné. Uvidím do večera.
i tak je moc pekna, asi nejzelenejsi ceska amka
Ty jsi úžasnej !!pokaždý umíš najít něco čím mě povzbudíš. Jak asi bude vypadat ta druhá. Každopádně je tohle velice zajímavé křížení
Zase záhada, kde se to z těch rodičů vzalo(o:
Karen, je perfektní ,jako každý originál !
Jak už naznačovalo poupě, tenhle semenáč nebude nic moc. Je červený ale trochu méně zařivá barva nežli se mi povedlo zachytit fotkou. Zítra jak se docela otevře si dám víc záležet. Pro srovnání jsem přiložila sestřičku . Červený květ má stvol 35 cm a květ 12cm. zelený je vysoký 16 a květ jen 8 cm.
Jo a teprve dneska se u zeleného květu zvlnily okraje okvětních listu.Květy na lodyze byly 3, kdežto ten červený i dalěší dnešní má pouze jediný a není srostlý!!
Karen jsou pěkné všechny, ale mě se stejně nejvíc líbí ten zelený
Tak tahle teda není nic moc, navíc blbě se fotí.
Tak mi rozkvetl první letošní kříženeček. Je to ten horní, je docela stejný jako loni. Evergreen s červeným žilkování.
Ještě není vypnutý, ale je zato stejný jako loni. Nahoře jsou fotky z loňska
pěkný!
Karen ten se ti moc povedl je nááádherný
Nádherný? Mně se ani nezdá, spíš je to překvapení.Jinak vypadá skoro uplně stejně jako Evergreen. Jen to čárkování je tam navíc. I velikost květu je stejná jako u E. Tím ale nechci říct, že by se mě nelíbil. Víc jsem zvědavá na tu druhou - ta co vypadala jako plnokvětá,ale byly to srostlé květy. Ta zatím na květ nejde. Ta třetí ta červená se už probudila ale to není nic zajímavého.
Dnešní, již zcela otevřené květy.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica + Tres Chic