Re: Tropical Orange + Dancing Queen
Já bych řekla.že už teď je moc krásná a hlavně mě těší že je plnokvětá.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Tropical Orange + Dancing Queen
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já bych řekla.že už teď je moc krásná a hlavně mě těší že je plnokvětá.
Rozhodně je plodná, už má tři mladé.
Já se snad toho květu nedočkám, sluníčko na ni svítí, ale otevřít víc se jí nechce Plnokvětá bude a bílé pruhy mít po otci taky nějaké bude, takže rozhodně zajímavá je(o:
Určitě bude nádherná
Nakukuji několikrát denně jestli už vložíš fotečku. Určitě bude nádherná.
Vložila bych ráda, koukám mocmocmockrát denně, jestli už se otevře - a dává si fakt načas, snad zítra(o:
jj já taky pořád chodím nakouknout jestli už to tady je
Nevím, jestli se hodlá ještě vypnout, takhle už vypadá půl dne(o:
Je moc pěkná možná v prostředku ten chuchvalec se ještě napne no uvidíme zítra
Gratuluji, nádherná.
Poupě si dalo na čas, ale květ je moc pěkný. Moooc pěkný. Vůbec bych se nezlobila, kdyby kvetla u mne na okně.
Je pekná.
má tři mladé, ráda pošlu, když budete chtít(o: Zatím se furt nevypnula, zítra fotit nemůžu, tak pozítří uvidíme(o:
Jejdá to bych byla ráda a čím můžu udělat radost já.
Ráda se podělím, nevím totiž, co bych se čtyřmi stejnými dělala. A radost mi opravdu dělat nemusíš, amek mám víc než se jich sem vejde(o:
Je moc krásná, ještě mám dvě menší cibulky z tohohle křížení, ani bych se nezlobila ,kdyby některá vypadala taky takto.
Já mám taky ještě jednu, ale ta se ke květu ještě nechystá.
Je opravdu moc pěkná velká gratulace
Karen je pěkný, to bílé zbarvení vypadá zajímavě, mě se líbí
Mně příjde docela zajímavé,že ty bílé paprsky jsou jen ve třech horních listech dolní jsou jen červené.
Je moooc pěkná
To zbarvení je zajímavé a měla už ho i loni, takže z toho asi nevyroste, každopádně je od ní hezké, že kvete pravidelně(o:
Moje plnokvětka pokvete znovu. Uvidíme, jestli si nějak lépe urovná své okvětní lístky. Každopádně mě těší, že opravdu kvete pravidelně.
Tak to je bezva. Mně nekvete a ani se nechystá žádná.
Já pak budu závidět vám, protože mi vykvetou všechny v lednu a pak budu mít zase na rok smůlu(o:
Vykvetla a je ještě zacuchanější než při minulém kvetení(o:
Je úžasná.....
Je nádherná
Tenhle první květ nemá skoro bílou, druhý je hodně podobný tomu loňskému, bílé středy lístků..
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Tropical Orange + Dancing Queen