Re: Pokec o všem-14
Založeno nové fórum na jiné rostliny než amaralis
http://forum.bletilla.cz/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-14
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Založeno nové fórum na jiné rostliny než amaralis
http://forum.bletilla.cz/
Pro Ivana : zdravím, vítám založení nového fora bletilla.cz. Když jsem se ale chtěl zaregistrovat, odmítá mne to, s tím, že mou mailovou adresu má už zaregistrovanou jiný uživatel. E-mailová adresa oldriver70@seznam.cz, kterou jsem při registraci uvedl, je moje.
Přece si nebudu pro každé forum zakládat nový mailový účet - jak se to tedy dá udělat ? Děkuji Honza
Vše vyřešeno, přístup na forum bletilla.cz už mám, je to OK.
Tak koukám, že v posl.čísle Zahrádkáře je článek o hvězdníkách!
Zdravím Jani je krásný aspoň máš nějakou radost. Držím palce a věřím, že to dobře dopadne.
Ahoj Jani, drzim pesti.
Takoveho jsme take meli, bylo mu 20,5 roku ((
Jééé ten je rostomilý, očička má kouzelná, nedivím se že tě zlíkal.
Jani držím palce a máš pěkného pejska
Jani také držím palce. Všechno bude dobré uvidíš - musíš tomu věřit..........
Pejsek je nádherný - je to radost, když přijdeš a někdo tě s takovou láskou a milým pohledem vítá......
Děkuji vám všem za podporu.Krásně vám to kvete letos byl celej rok nějakej divnej ani amky moc nekvetly.Jen semenáčkům se daří. tak už snad budu mít po neděli všechno za sebou a bude líp. Leidy mi dělá radost je to takové živé tornádo aspoň mám zábavu.
Teda Jirko,pěkné, to je jako nová fotka nebo třeba dva týdny stará?
U nás je šílené sucho, počítám aspon 30cm uplná raholina!
To je aktuální,první ze soboty,druhá z neděle,tretí ze dneška a poslední ze středy..
Teď jsem to dočistil a tak suším a dusím.
Jirko krásné u nás nic neroste a na houby manžela nedostanu a do lesa se sama bojím, tak mám takovou asi hloupou otázku neměl by jsi pár sušených hub na prodej? Děkuji za odpověď
Ilona
Kolik jich chceš,a nevadilo by že nebudou letosní,mám sušené i z lonska,vetšinou směsky.Nic za to nechci,jen za poštu.
Jé to budu moc ráda klidně ti je zaplatím a vúbec nevadí že budou lońské jé nevím kolik budeš moc jestli to není hodně tak jako do zavařovačky.
Moc děkuji
Ilonko,v pondělí posílám houby.Pošlu to balíkem do ruky,ať nikde dlouho nestoji.
Jirko děkuji napiš mi číslo účtu pošlu korunky.
Moc děkuji
Sláva!!!!!!už to zase jede a máme krásného motýlka na tytulku. Však takovej krásnej motýl by se na amarylce nádherně vyjímal.
Hurááááá
Ilonko zatím nedošlo ,čekám netrpělivě dál. A nic jiného už ode mne nechceš. Počítám že to v neděli zabalím.
Až jsem nakoupil okna,tak se mi naskytla skvělá příležitost ke koupi izolačních dvojskel za cca 300 kč/m2 různých rozměrů až do 100 x 200 cm. Pokud by měl někdo zájem,mohu sehnat klidně i kolem 50 ks na výstavbu skleníku či zahrady nebo do oken.
Výpadek způsobil skript reklamy, kterou si na stránku vkláda poskytovatel internetového připojení. Už jsem myslel, že to bude konečná. Zálohy ani nové instalace nepomáhaly. Ještě, že na chybu přišli a opravili.
No to je moc dobře, vůbec nevím co bychom si počali! :cool: Musel by jsi pro nás udělat nové forum :o
Hlavne že je všetko v poriadku.
Jirko, až to urobíš, bude to paráda. Predpokladám že to budeš mať aj vykurované.
Jo jo vykurovanie(vytápění) je v plánu.Původně to byla zastřešená veranda,ale malá,tmavá a hlavně jen dřevěná a promrzala.Tak jsem to celé zboural,postavil nové opěrné zdi,drenáže a betony,no a teď to stavím.Doufám,že to do pulky listopadu bude hotové.Dělám to při práci,takže mám málo času.Do toho ještě dělám krb.
Pěkný Jirko, se budou mít jak v bavlnce!
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-14