Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pěkné, něžné....mě jdou na květ dvě nové. Jsem napnutá jako kšandy...
Pěkná skupinka, tleskám
No to je teda skupinka na 1+
Jo jo moc pěkná skupinka
Co říc, prostě náááádherná skupinka jedna hezčí jak druhá a semeníky vypadají také nadějně čím je máš opylované?
Pugét jako hrom. RS je jako rozhledna.
Jork, to tedy máš pravdu. Stvol má 70 cm a květy jak obří koule... Už jí domlouvám, aby pomalu dokvétala, ať stačí načerpat nové síly na příští sezónu...
Ilonko, opyluju tím, co zrovna kvete. Jen se mi semínka zdají být dost plochá. Loni v nich semínko bylo pěkně znát! Uvidíme, jak to dopadne.
nádherné skupinky, bílé, tmavé, světlé, neskutečné, co ta příroda dokáže
jj máš je krásné. Já pořád obdivuji tu nejvyšší.
Moc pěkná skupinka jedna hezčí jak druhá
Je nádherná není k tomu co dodat.
nevím, kam dřív koukat, krásné je máš.
Není co dodat prostě nádhera
Děvčata děkuji!
Ještě má poupata asi 8 cibulí, vesměs těch nových na podzim. Co jsem koupila loni zjara (Lukon aj.) zatím nic (asi až na tři), spíš raší listy. Přemýšlím, kde jsem loni při letnění udělala chybu...
Krásná, různorodá skupinka.
Jani, taky mám na 95% listí. Myslela jsem si, že u mě to je tím, že ty co přežili jsou hodně oslabené a malé.
Zatím mi tlačí poupě z dřívějších jen Ambiance, Wonderland, Fanfare, Dancinq Queen, Elvas a dvě nyní neznámé (cedulky mám na hromádce ) pak ještě kříženci FQxMarilyn 1b-1f. Marně kolem květináčů kroužím...a nic.
krásná skupinka. U mňa kvitne len sem tam niečo, veľmi ojedinele.
Máš moc krásnou skupinku. Mně konečně amarylky vykvetou po Velikonocích, tak taky přidám fotky, i když mám jen běžné odrůdy. Pokvete mi většina cibulek a všechny mi prvně vyhnaly listy. Pár poupat jsem v těch listech úplně přehlédla
Hlavně když pokvetou. Já bych si ty listy tolik přála!! Docela dost těch nově koupených po odkvětu už jen umíraly. Kořeny žádné a listy taky ne. .Ale pár těch nových se olistily a tak z těch se chodím radovat.
Pěkná skupina
moc pěkná, mohui jen tiše závidět. U mne již nic nepokvete.
Jani, moc pěkně a bohatě ti kvetou.
To je paráda, skupinky máš krásné všechny. Já jsem si skupinku fotit netroufla, všechny stvoly mám přes půl metru, takže manipulace s květináčky je celkem napínavá.
Přikládám také moji skupinku. Je už sice z ledna, ale jinou od té doby nemám, tak posílám alespoň ji.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3