Re: Amarylis-skupinka 3
Je to krása
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je to krása
Ta bohatost květů je úžasná! No je to nádhera jako pokaždé.
Nááádhera tleskám
no je to nádhera tak obrovská akupina, to jsem snad nikdy ani neměla.
Vosičko náááááááááááááádhera. Úplné pohlazení po duši... Děkuji za to
Andí, děkuju za pochvalu. Moc to potěší! Tvoje stránky se mi taky líbí. J.
To je nádhera. Srdce plesá.
Děvčata (a chlapci), všem vám moc děkuju za pochvalu! Dnes jsem právě pročítala vlákno s "mouchou" - jak co nejlíp zabezpečit cibulky při letnění!!! Musím co nejdřív pořídit účinnou chemii na ochranu cibulek, aby nám zase příští rok pěkně kvetly.
Náádherná skupinka a jak jsou krásně naaranžované v tom dnešním příšerným počasí, takový pohled zahřeje u srdíčka
Vosičko, to je vážně nádhera. Takových amarylisů jsem viděla naposled loni na výstavě.
Opět povedená skupinka, jako vždy
jasně moc pěkná
nádhera jako vždy
Není co dodat
hezký vývoj skupinek, je až neskutečné, co ta příroda dokáže vykouzlit. Červená a bílá a přesto je každá jiná!
a ještě k tomu přidej rozmanitost tvarů. Na první pohled bys řekla jen jednoduchý nebo plnokvětý květ, ale i v tohle je různost a mnohotvárnost co příroda dokáže.
Děvčata "mluvíte mi z duše", jak by řekla naše mami! Líp bych to nevyjádřila! Vůbec nelituju, že jsem do kytiček investovala! Právě tohle byl účel. Dneska od rána pracuju na zahradě. Zpracovávám kompost. Chci si uvolnit místo, kde bych si mohla "zelené" líp prohazovat, abych měla pěkný kompost na přimíchání ke kytičkám... Takže dnes kopáč, vidle, lopata... Na zítřek už zase hlásí déšť, tak by se vše mohlo pěkně nasáknout... (Lepší vidle jsem nenašla )
Moc hezka skupinka! Mne jich nikdy tolik najednou nekvete.
Vosicko, hlidej postacku!
Ahá! Tak už vím! Celý týden jsem něco měla a hlídala jsem poštu. Dneska jsem si říkala, že nic nepřijde, tak jsem prchla ven za zvířátky dost brzy. Při "polední pauze" jsem našla v kastlíku oznámení o uložení zásilky. Koukala jsem jako vrána. Vyzvedne a přiveze ji ráno dcerka...
Tak už se pomalu blíží konec ? No jednou ta krása musela skončit. Tak se budeme těšit na další sezonu.
Vosičko nádhera!!!
Dnes konečně balíček s cibulkami docestoval. Kamče za cibulky moc DĚKUJI!
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3