Re: hvězdníky
Já už konečně mám ten Evrgreen tak pomaličku ... jest li to bude on :lol:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já už konečně mám ten Evrgreen tak pomaličku ... jest li to bude on :lol:
Já ho mám doma taky z Lukonu a nespletli to , kvetl již před Vánocema.
A on má takové jemné kořínky podle ostatních že ?
To jsi mě dostal, fakt nevím :o . Nově ho teď sadila Komule (dneska), ta to bude vědět nejlíp.
Radku, jestli ty jemné kořínky nejsou ty loňské odumřelé... mně lezly (jak psal i Karel, který mně ho kupoval) z květináče, protože byl pouze posazen do kokosového "substrátu" a všechny kořeny měl nahoru. když jsem ho vyklopila, tak měl po obvodu podpučí docela pěkné kořeny, asi dva dokonce čerstvě vyrostlé, ale ty ze středu byly všechny mrtvé a vypadaly jako tenoučké provázky. já je vždycky před sázením odstraňuju, aby třeba nezačaly hnít
Aha no já je teda neodstřihl jsem ho namočil a myslel jsem že jsou to zdravé kořeny ono to vypadá že mněl i list a oni ho ufikly ale navím no uvidíme co bude dělat když tak ho přesadím a šmiknu
Radku, třeba byly zdravé, takhle těžko soudit. škoda, že jsem ho včera nevyfotila, mohl jsi to porovnat... smůla
Dneska se otevřel poslední květ na Apple Blossom od fa. Brát (záměna za Rilonu),teda ale nelituji, téhle záměny. Je krásně tmavá a co jsem dneska zjiatila,- ONA VONÍ - je to první amarylka co voní.Je to časté??? Vůně je jemná, ale příjemná ,nejdřív mě to ani nenapadlo,co mi to v kuchyni voní.Ostatní to nedovedou.
Myslím, že všechny hvězdníky s označením Blossom by měly vonět. Musel bych je spočítat, nevím kolik jich je.
No tak vidíš zase jsem se něco nového přiučila dík
Karen, tak jak vypadají ty amarylky z Lukon Glads po koupeli??? Já je sázela až dnes, protože jsem celý den lítala po doktorech A příští týden mě čeká předoperační vyšetření, takže se tu moc neukážu
Ahoj Evčo, no to je pro mne novinka ty jdeš do špitálu!!??
Já je sázela taky až dneska, já jsem s cibulkama spokojená,.Máš pravdu, že jsou menší a žádná není narašená na květ, ale zase jsou bez spály,aspoň jsem žádnou nenašla.
Včera jsem je namočila v mrtvé vodě a pak po očistění nechala do rána odpočívat. Ráno živou vodu a zasadit. Nejhůř vypadalo San Remo, ale ani to není žádná hrůza. Měl nějak otrhaný suknice a ty polodlouhé suknice byly na okrajích začernalé snad ohnilé, tak to jsem očistila ,ale u této se mi docela nelíbí krček. Má v něm tmavej prostředek..Tak tady uvidím ,ale myslím si že to bude dobrý.Night Star má malinkou ,ale hodně malinkou cibulku,Carnival ji má vydloubnutou .
Carnival a Night Star mají narašený lístek. Celkově jsem spokojená
Evi, přeju ti ať všechno dobře dopadne a brzký návrat.
Karen, já o té operaci vím také až ode dneška Ale v nemocnici bych měla být snad jen tři dny, tak pak budu mít co dělat to tady všechno pročíst
Díky Edo, snad to bude brzy v pořádku Kdo by mi zalíval amarylky
Evi ty cibulky od Lukonu vypadají opravdu dobře mám tam taky objednáno tak jsem zvědavá Jedna cibule z Baumaxu má spálu,Promise tak jsem chudinku ořezala koupala,teď je poloviční a má 2 malé stvoly tak nevím jestli odkvete. Držím palce ať ti to dobře dopadne a brzo se sem vrať
Jo a taky jsem dneska přesadila všechny ty semenáčky do petek.A řeknu ti, ti mrňousové už mají malinkaté cibulky mimo těch nejmladších a kořínky ty měly tak dlouhé,že jsem až žasla.
Karen, jsi holt pěstitelka jak se patří Já ty moje semenáčky zatím přesazovat nebudu. Jenom ať hezky rostou holky Chtěla jsem vložit pár fotek Benfici a Promise, ale nejde mi zase sklad obrázků, tak smůla
Jani, které jsis objednala??? Té Promise je mi líto, snad ji zachráníš
Skusila jsem Elvas a Rilonu
Já jsem objednávala v neděli a ve čtvrtek byl balík doma Tak si připrav květináče
To mam nejradši to čekání mě deptá konečně se mi podařil avatar musím se pochlubit
ještě by mi měli přijít cib. od Rostlinky.cz Herkules a Roma a zatím nic
Vydrž prťka, vydrž, však oni ti ty amarylky brzy přijdou Já už nic nekupuju
To já říkam při každé dodané a zaplacené am. TO jsem ani nedostala odvahu u Lukonu na to papilio protože s té Florei se neozval
Evčo taky držím pěsti.....
Mě taky sklad blbne.I obrázky na zahradě se nenačítají
Jani moje Promise s Baumaxu taky začíná červenat
Macku cibule byla velká ačistá když jsem jí přivezla po zasazení zčervenala skoro celá tak nevím...
Vidíš a to si říkám že si vyberu sama a stejně to není ono mužu říct že spálu měly skoro všechny víc nebo míň :/ :/
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky