Re: hvězdníky
Edo díky
Pavle...asi to Papillio nebude
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Edo díky
Pavle...asi to Papillio nebude
Karen i tak je to slušná výstavka
Karen, pěkně se ti množí. Máš hezký, šíroký parapet, hodně se ti jich tam vejde.
To víš Edo barák z roku raz dva a měl kastlová okna. Výměnou za nová se získalo víc místa však jsem se z toho radovala.
Holky.....paráda,parádička
Karen, krása, radost pohledět, naproti tobě bych chtěla bydlet To bych nepotřebovala ani televizi
Evi, Karen, zírám - to je opravdu prales - krása!
Evi, jsem strašně zvědavá na tvůj Mont Blanc. má na velkokvětou odrůdu zvláštní tvar cibule. je nový nebo už "prověřený"?
Evi (Komule), ta cibule Mont Blanc je zvláštní, protože je šíleně moc ořezaná Přišla v hrozném stavu Není prověřená, je nově koupená z Joštu
tak teď už je mi to jasné . držím palce, ať vykvete správně
Díky, taky jsem zvědavá jestli to bude ten Mont Blanc nebo zase nějaké překvápko
Pavle, taky se mi líbí, Promise se opravdu povedla
Amarylky z Lukon Glads, mám tři a všechny se už probudili, dvě mají květní stvoly, jedna zatím valí pouze listy, ale aspoň něco Každopádně jsou všechny zdravé, takže Lukon Glads se zatím jeví jako výborný dodavatel
Ja objednávala minulý týden ve čtvrtek 2am.tak uvidím kdy dorazí podle vašich referencí jsou nejsolidnější
Aspoň niekto je spoľahlivý. Ja som si objednával nejaké cibule zo zahraničia cez E-bay a musím povedať že servis bol super - aj cibule a správnosť odrôd na 100 percent - a to je čo povedať. Čudujem sa tým firmám ktorým to je akosi jedno. Viem že odroda sa môže zameniť - to oni neovplyvnia keď dostanú z Holandska už určené ale v akom stave ich posielajú zákazníkovi to už majú na svedomí oni. A to čo poslali z Petro Karlovi je absolutný vrchol neserióznosti...
Pavel
Jani, Jewel má vypadat takto: http://www.amarylis.estranky.cz/fotoalb … trum_4/491
Tak to teda nevím je dost podobný ale ten střed mi připadá trochu jinej a teď babo raď :cool: :cool: :cool:
Pro Evču:Tomu říkáš ,,malá" botanická zahrádka.Paráda. A s těma oknama máš můj soucit.Sundat a pak zpět narovnat trvá asi déle, než to okno umýt. Já myla včera, mám tam sice směs- kaktusy,sukulenty,pelargonie,... Ale trvalo my to celé odpoledne-to se ještě člověk s každou kytkou poňufňá, zkontroluje,...
Leni, to mi povídej, já na kvítka koukám pořád, i třikrát denně Občas už si připadám jako blázen
Tak to sme asi viacerí...
Práve mi prišla zásielka s jednou cibuľou... za chvíľu bude príspevok v sekcii Papilio
Pavel
Evi mě něco povídej v1h. v noci stojím u kytek a mluvím s nima prostě cvok sousedi budou volat brzy blázinec
Jani, tak to jsem na tom dobře, v 1 hod. v noci spím Kytičky pozoruji jen od rána do večera
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky