181

Re: Sortiment amarylisů v OBI

Tak to jsem ráda,že to vím,aspoň mě nebude mrzet ,že se tam nedostanu. A květináče ještě měli?Jestli nám dorazí vše co jsme si objednaly, budu muset taky ještě kupovat. Zeminu mají i v Penny ale květináče nikoliv ab ab Ale na tu zásilku se těším. an an

182

Květináčů měli dost, vzala jsem si jich 10 ab Taky se těším až to všechno příjde an Snad to bude brzy an

183

Karen, kde jste objednávaly? došel mailík?

184

Tak jsem se dnes dívala, ten kolibří bílý co mám je Trentino.Doufám ,že jsem to napsala dobře.

185

Jenny objednávky dávala Evča a byly na dvě firmy.Tu první si nemůžu vzpomenout a druhá byla u Brata. Na toho Evča volala a jestli to nepletu řekli jí že teprve čekají na zboží. Tu první taky nepotvrdily ale někdo tady říkal, že bez potvrzení to za tři tejdny došlo. Tak prostě čekáme. ab

186

Jenny napsal:

Karen, kde jste objednávaly? došel mailík?

Jenny, první objednávka byla u jošt-import a druhá u firmy Brat. Do firmy Brat jsem volala a paní mi říkala že čekají na dodávku zboží z Holandska, že má přijít během týdne... Z jošt-import se nikdo neozval, ale snad to taky za ty dva týdny příjde.. Jakmile se něco dozvím tak dám samozřejmě vědět an

187

No a já přemýšlím, že si zajedu do Lukonu,chci ty cibulky prostě vidět, i když vím, že se to objeví třeba až časem.No jinak jsem už "nalomená" a zajedu zítra do toho Teska, omrknout ty cybistery.

188

Já jsem byla včera i v Tescu v Brně, a nikde nic neměli, ani v obchodě ani v květinářství :lol: A zážitek z Bauhausu už jsem tady popisovala an

189

já jsem objednal v Luk.Gl.a měsíc trvalo než to došlo potvrzení mi po objednávce došlo s tím že zásilky vyřizují popoředí cibule se zdají v pohodě

190

Jo jo, četla jsem....ještě, že jsi byla tak duchapřítomná..:-)
Já byla v pátek i ve Zlaté uličce, té pardubické a taky amarylky teprve čekají.Takže si myslím, že teď se dá zatím sehnat jen v Hornbachu.A to tak před měsícem cca...tam měli cibule i v sáčkách..a těch druhů, no a já nic,že.Až když jsem ty svoje vytáhla na "světlo"a rozhodla se ,je nechat u mě ještě bydlet..:-)))

191

V Hornbachu jsem byla taky včera, je to hned naproti Bauhausu an A měli tam asi jen čtyři amarylky, všechny červené (Royal Red) a všechny stejně hnusné jako v Bauhausu an I cena byla stejná an Měli tam obrovský výběr cibulovin v sáčcích, ale ani jeden amarylis :o

192

Jenny napsal:

No a já přemýšlím, že si zajedu do Lukonu,chci ty cibulky prostě vidět, i když vím, že se to objeví třeba až časem.No jinak jsem už "nalomená" a zajedu zítra do toho Teska, omrknout ty cybistery.

Ahoj Jenny,
čtu, že se zítra pojedeš do Tesca v Pardubicích podívat na cybistery. Mám prosbu, bylo by možné koupit a poslat poštou 2 cibule  (Chico a Ruby Mayer) navíc pro mě. Já jsem proběhla Tesco tady v Brně a nic. Poštovné, balné a ztrátu času ráda uhradím. V případě, že by to byl problém, tak jako bych nic nepsala.  Cybistery jsou teď v okruhu mých zájmů, ale kde je koupit?
Díky za odpověď Rita. :-)))

193

Rito...měli tam poslední 3...Chico, Ruby, Limu....a ani já nepočítám, že tam ještě budou.S časem ani posláním by problém určitě nebyl.Jinak si tě napíšu do svého blbečníku a pokoukám, kdyby někde něco a dám vědět.Ono je to se mnou asi tak...tak jak některé ženské běhají po "botičkách", no tak já zas po květinkách..:-)))

194

Jenny, s tím běháním po kytičkách jsem na tom stejně an S manželem se v obchodě u vchodu rozdělíme, on jde na nářadí a já na kvítka ab

195

Díky moc Jenny, jestli něco uvidíš tak napiš, popř. kup!!!

196

helena napsal:

Kdo má zájem o semínka Sydney (nekřížená).
V pondělí bych je poslala.

Semínka dnes přišla, moooc děkuji an Už jsou zaseté ad

197

To jsem ráda.

198

helena napsal:

Kdo má zájem o semínka Sydney (nekřížená).
V pondělí bych je poslala.

Ja bych mela taky zajem...Muzes mi Heli napsat kontakt na Tebe...? Domluvime se po mailu. Na me je mail kopci@seznam.cz

www.kopci.estranky.cz

199

Včera jsem byl v OBI Havířov a měli tam krásné am. od určitě solidního dodavatele.Cibule velké,většinou 3stonky.květní puky radost se podívat.Jen to chce tisícovku do kapsy,jsou po 199 kč.Sortiment-Exotic Star,Lemon Star,Sydney,Nymph,na poslední si nevzpomenu,možná Ambiance.Krom toho od jiného dodavatele po 169 krásné bílé a světlerůžové až po tmavé,ale bez názvu.U mne skončil jen Exotic a doufám že neprochladl,mám to 15 minut autem. Přeji pěkný den

200

Jenny napsal:

Ahoj Jenny, tak jak to dopadlo, koupila jsi ty amarylky?

201

Ne ne...klekla jsem zdravotně...Lukon ale bude..už jsem tam volala...jenže ještě nemají komplet "dodáno" takže mám volat příští týden.Cibistery ale nenabízí(Lukon Bulbs)

202

Jenny tys je předtím nekoupila...já to pochopila,že jo.Tak to je škoda  ac
Uvidíš,třeba je ještě budou mít......A nebo by se dalo je objednat znova.Limu a Germu nabízí i Brát,ale od téhle firmy už já osobně nic nekoupím.

203

Také k nim nemám důvěru, od té doby co mě, Ivanovi a ještě někomu, už si nevzpomínám,  prodali místo Germy Lemon Lime a ještě místo Aphrodite mě poslali nějakou neznámou.  Potom co jsem všechno vyčetl na fóru, jaké problémy jsou s touto firmou, bude získávání zpětné důvěry trvat asi nekonečně dlouho.   ac

eda

204

Macek napsal:

Jenny tys je předtím nekoupila...já to pochopila,že jo.Tak to je škoda  ac
Uvidíš,třeba je ještě budou mít......A nebo by se dalo je objednat znova.Limu a Germu nabízí i Brát,ale od téhle firmy už já osobně nic nekoupím.

No  nekoupila...když jsem je tam objevila, byly poslední tři....koukala jsem i na cibulky uvnitř krabičky...paní prodavačce se to moc nelíbilo..byly v té slevě asi proto,že už tam byly dlouho...podle cibule...o víkendu jsem se  vlastně i díky foru rozhodla, že to lajsknu, jenže nakonec bylo ze zdravotních důvodů vše jinak.Tak snad příště.
Zásilkově jsem to nikdy nezkoušela...když pominu záměnu(byť neúmyslnou či úmyslnou)...musím vidět stav cibule.Je ale fakt, že bez spály se snad už dnes žádná nekoupí.

205 Naposledy upravil: karelex (21-02-2010 20:51:51)

Vidíš a my byly s dodanýma cibulema od Brátu velice spokojený.
Teda, zabalený byly pofidérně, naštestí nemrzlo, a jestli přišlo to co mělo to zatím neví, ale aspoň na spálu to nevypadá vůbec,jsou velký, a byly suchý. Jak porostou ještě nevím.Mám jich 5 kousků  an

206

Karen,mě spíš naštvalo to,že pošlou co se jim namane.A pak se mi snaží namluvit,že se jim pomíchali karty hvězdníků.... :lol:  Tak co si mám o tom myslet.Kdybych jí nevolala podruhé,tak se snad ani neozve.Čekám,co mi přijde za cenu...měla by mi z toho strhnout těch 218,- za to co mi poslala.A když se jim to pomíchalo,tak co mi teda zítra pošle??????
Jde mi spíš o to jednání.A podívej,Evče zblbla fakturu,mě pošle konvalinky a teď nevím,komu to tu volali,že cibule mají spálu,jestli je chce....???????????
Jde mi opravdu jen o to jednání se zákazníkem.Já si myslím,že těch 700,-co jim mám platit,není k zahození+poštovné a balné...to by ani neměli chtít,za to jak to balí.... ac
No uvidím,co přijede....

207

zatim sem dostal veci od lukonu i bakkera a vse bylo vzorny...takze nakupujte u nich-alespon ja jsem spokojen

208

V pátek jsem pořídila hvězdník Ferrari v Plzni v Globusu a zatím to byla nejlepší cibule koupená v této sezoně  an  Velikost pěkná cena 89,-Kč a hlavně, když jsem ho vyklopila tak měl i "živé" kořeny a má už 2 květní stvoly. Jen ta spála :lol:  Na cibuli nebylo vidět nic, ale včera se ukázala na jednom stvolu - to jak trošku povyrostl.

209

Miroslav napsal:

zatim sem dostal veci od lukonu i bakkera a vse bylo vzorny...takze nakupujte u nich-alespon ja jsem spokojen

U Bráta už opravdu nic nebrat  :o  Nejdřív mi poslali k placení naprosto nesmyslnou fakturu, potom zase dvakrát počítali DPH  :o  Cibule přišly zabalené nezabalené  :o  Už budu kupovat jedině u Lukon glads nebo Cibulky.cz (ale to až půjdou s cenou dolů)  an

210

Tak paní Vyhlídová se mi dnes opět neozvala,tak jse jí napsala SMS,že bych ráda dnes v mejlu měla novou fakturu za ty cibule,tak mi odepsala že mi ji pošle ve čtvrtek.Na dotaz,kdy tedy dorazí cibule,tak prý zítra i s vyučtováním,že se omlouvá,že na mě zapomněla,že je momentálně v zahraničí...no jednání fi.Brát je katasrofa .... :rolleyes: