Re: Lady Jane
Tak ještě jednou, než odkvete(o:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak ještě jednou, než odkvete(o:
Povedla se je krásná gratuluji
Moc se mi líbí, sama ji nemám, kdyby v budoucnu byo miminko.....
Karen je to zajímavé už jí mám hodně dlouho a ještě neměla žádné mimi asi se nechce množit , ale kdyby náááhodou nějaké bylo budu na tebe myslet
Karen, taky už je u nás dlouho a žádné mimi. Je to odrůda neplodná, asi(o:
Tak to mám nejspíš smůlu.
Je krásná skoro ti závidím.
Karen škoda,že neměla ještě žádné mimčo mám jí už 6 roků a pořád nic, moc ráda bych ti jedno darovala
Už to tady bylo psané, že se nejspíš nemnoží. Tak co naděláme. Aspoň se potěším fotkami tady. Dík za snahu.
Taky krásná, tuhle nemám,tak mohu jen tiše závidět.
Pokvete opět, nejspíš ve stejnou dobu jako loni. Zatím vykoukla jen špička poupátka.
Tak to je bezva, těším se s tebou.
karelax: čučím jako puk, je u ní pidi mininko, nechám ho zatím u ní a třeba za rok pošlu...
Je to nádherná amarylka - gratuluji a doufám, že se podělíš o tu radost fotkou
Skutečně je to krasavice.
Pěkná, taky se těšim, bude mě kvést už vystrkuje poupě.
Několik dní kvetly blízko sebe dva květy, bohužel než jsem se dostala za světla domů, tak první zvadl.
Ale i tak pohled stojí za to.
Je pekná, nemá chybu.
jorki obrázky se neukazují. Jak je vkládáš. Já používám odkaz co je nahoře na této stránce janforman.com .
Nějaké dlouhé odkazy, to je podivné.
Kamarádka mi poslala fotečky Lady Jane kterou má od Ilonky tady je pod jmenem ONKA.
Tak proto sem dávám její fotečky .Kamarádku stále svádím aby šla sem mezi nás, ale zatím mi odolává.
Pěkně vykvetla, nechce se jí zimovat.
Ahojte všichni!
Jsem tu nová, i když na stránky chodím už několik let díky Karen.
První cibulka amarylisu, kterou přinesla dcera, stála trvale na okně. Pravidelně kvetla a odsazovala mladé cibulky. Postupně jsem získávala další cibule díky Karen, Japa a Once! V průběhu letošního léta jsem se ujala dalších amarylek, které měly pro nezájem skončit v popelnici a pak další od jedné sousedky. Jestli zůstanou bezejmenné nebo se podaří určit jméno, uvidíme...
Letos jsem již cibule letnila na policích na balkoně (náramně se jim tam líbilo) a na zimu jsou uložené ve sklepě. Tam samozřejmě při každé příležitosti obhlížím, jestli neraší nějaké poupě. (Nasazeno mají dvě původní cibule.) Jak je vidět na příspěvku z 26.10.16, tak Lady Jane (od Ilonky) jsem ani nestačila nechat odpočinout. Stejně jako Purple Brezze, u které momentálně sleduju dozrávající semeník, protože stály vedle sebe!
Už se těším, až se na stránkách objeví nějaká nabídka přebytků cibulek. Jana
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane