Re: Evergreen
Onko, prohlížím ho nahoru-dolů! Z jednoho stvolu bude mít 8 květů? To vypadá na zdvojený stvol, viď? Věřím, že z něj máš radost. Můj má stvoly dva, ale zatím se do rozpuku poupat moc nehrne. Určitě se taky dočkám. Máš ho moc pěkný!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Onko, prohlížím ho nahoru-dolů! Z jednoho stvolu bude mít 8 květů? To vypadá na zdvojený stvol, viď? Věřím, že z něj máš radost. Můj má stvoly dva, ale zatím se do rozpuku poupat moc nehrne. Určitě se taky dočkám. Máš ho moc pěkný!
Ahoj Vosičko - Janičko,
květů bude mít sedm, pět jich je už rozkvetlých a dva se teprve připravují, stvol není zdvojený sice to tak vypadá na hoře u květů není kulatý, ale tak trochu placatý a má ještě jeden stvol už je do poloviny prvního stvolu musela by to být krásná kytice, kdyby kvetly oba najednou
Super!!!
jééé krása Evergreen se mi vždycky líbil !
krásná není co dodat!!
Můj pokvete oběma stvoly zároveň! Tak se tu sešly ve stejný čas oba ze stejného "vrhu", viď...
taky nádherný
To je pravda ze stejného vrhu a oba nádherný, škoda mě kvetou postupně mohla to být nádherná kytice, kdyby kvetly současně, už se těším až mi pošleš fotečku krásné kytice
Zase ti pokvete delší dobu , to taky není k zahození!!
Máš pravdu! Ony by vůbec mohly kvést dýl, viď?!
Evergreen mám moc ráda. Vždycky jsem jej obdivovala. Nějak na něj nemám štěstí. První jsem koupila s hnilobou a druhý vzala otrava....... kvete ti nádherně Snad se jednou diočkám a pokvete tak krásně i u mne.
Evergreenek se mi taky moc líbí. Okukovala jsem ten můj ve sklepě, něco raší. Jestli to nebude květ, tak list určitě.
Evergreen mám také moc ráda, tenhle jsem v září kupovala v Lukonu a do rozkvětu jsem nevěřila, že to bude on, měl obrovskou cibuli, jakou žádný jeho předchůdce neměl. Škoda, ani jeden z těch co jsem měla ( už asi čtyři ) nikdy neměl žádné mimčo asi se nedá množit dceřinými cibulkami
Nádhera , ale to jsem už říkala.
Kvete pěkně a co bude dál jsem taky zvědavá.
Postižení stvolu evidentně květům neva...
Jo jo to je můj favorit
jsem si říkala, že se vysílil...pořád žádný list...večer bez brýlí si říkám ha konečně list....je nějaký tlustý...a druhý den s brýlema
jo a ta díra v listě od sousední amky...to není od housenky, ale od ulítlého papouška, který k nám zavítal loni na lodžii...za jeden týden než se podařilo najít majitelku....devastoval a ničil.....musel si připadat jako v ráji....květy ibišku jsem odepsala už po dvou dnech
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen