Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » President Johnson
Já jsem ho taky chtěla, ale už byl vyprodaný :rolleyes:
vidíš to a tady je měly a dlouho je to od té fi. co zatím všechny vyšly bez zámněny
Jak vlastně vypadá amarylis President Johnson? Vykvetl mi amarylis od Eurobulbu a není to objednané Amputho. Třeba mám prezidenta :rolleyes:
Eda ho tam má si myslím na stránkách já ti ho zkoušel vyfotit ale na tom obalu se to moc leskne ale mám tak 90% jistotu protože z těchto vyšly zatím všechny
Eda ho má skoro bílý, já jsem se dívala na stránky Eurobulb a zdá se mi trochu podobný. Za světla bude hezčí, má krásný zelený střed
na tom obalu je taky trochu jinej zkusím zítra bez blesku ju?
Tak počkám jak bude vypadat ten tvůj, ale zelený střed má ten můj taky. Je jen více dočervena
Člověk by se z toho zbláznil :lol:
Ale je fakt, že moje poupě není tak zelené jako to tvoje, je spíš dorůžova. Mám ho ale na sluníčku :rolleyes:
Rito, já myslím, že si můžeš být záměnou jistá. mrkni sem - jako by mu z oka vypadl:
Ahoj Komule, vypadá dost shodně .
Je krásný, ale večer není na něj nemám dobré světlo. Vyfotím ho zítra. Ještě v neděli jsem ho viděla jeko Amputo, ale nevadí
Rito, později se domluvíme mailem, záměn už je několik a rozhodně budu reklamovat
Komule, já jsem v pohodě, kvůli mě nemusíš nic reklamovat. Prezidenta jsem chtěla, ale byl vyprodaný
no jo no já jsem ho chtěla taky a nebudeš tomu věřit - byl vyprodaný
ale zaměňovat se nemá, takže reklamovat budu :cool: - ale s citem
Tak to jo, na Tebe si nepřijdou
Tak mi dejte vědět a když něco tak já tam za ní rád zajedu a nebo jak bude chvilka tak tam kouknu a dám vám vědět pokud tam budou mít a co tam mají jo? opravdu zatím vše souhlasilo nemám problém
Díky moc , tahle mi vykvetla místo objednané amarylky Amputo
Tahle se mi líbí víc
Jestli je ta moje President Johnson, tak máme s Radkem dost rodílnou barvu poupat. Já mám dorůžova a Radek dozelena. :lol:
Ať je to co chce je nádherná
pro Ritu: ta tvoje amarylka je nádherná, fakt se povedla Jestli ji budeš opylovat tak si na mě potom vzpomeň
Rito ale já ji nemám ještě rozkvetlou ale ta tvoje vypadá tak jak na tom mojim obalu
Ja myslim,ze je to nejaka varianta Picotee,Johnson nema mit tu linku na okrajich,ale jen lehce ruzove okraje okvetnich listku,a navic by mel byt trosku zraseny. Ja mam Picotee uplne stejne barvy. Jak vidim tak prodejci si s tim nelamou moc hlavu,hlavne ze je to trochu podobny.
Ale netvrdim to na stopero.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » President Johnson