Téma: Supreme Garden
Jako každý rok mě vykvetla i letos v létě nebo na podzim drobná odrůda Supreme Garden. Malé květy, ale je vděčná.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » kolibřík » Supreme Garden
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jako každý rok mě vykvetla i letos v létě nebo na podzim drobná odrůda Supreme Garden. Malé květy, ale je vděčná.
moc pěkná jakobych ji u někoho viděl hm
Radku, takhle zbarvených je hodně. Jak se v tom pak vyznat. Supreme se pozná alespoň podle malých květů. Také má kulaté cibulky.
Edo je veľmi pekná, gratulujem. V tomto období poteší každý kvet amaryliek. Mohlo by ich však kvitnúť aj viac.
Edo, je opravdu pěkná, gratuluji
Edo je nádherná taková jemná gratuluju.
Edo je parádní . Já jsem ji také chtěla,ale přišla mi Lovely Garden.
Děkuji všem za pochvalu. Už ji mám šestý rok a vždycky vykvétá na konci léta. Když nic jiného nekvete je to přeci trochu veselejší, že alespoň nějaká se ukáže ve své kráse.
Jejda teď koukám tema se opakuje Edo moje chyba ,že to napravíš.
Jak píšeš nahoře, že tahle odrůda má kulaté cibulky tak to teda ta moje má taky.Jo a v létě její mamina kvetla podruhé také.
Karen, první příspěvek bys musela znovu napsat nebo zkopírovat sem. Ostatní již přesunu za něj. Nebo to nech jak to je, taky se nic neděje.
Loni mi tuhle krásku určily jako Supreme Garden s poněkut vice výraznou bílou krezbou a tak už jí to jméno nechám.Myslím že je krásná. Výška květního stvolu je 33 cm květ má 15x15 cm.
Zrovna mnoho fotografii nemám, ale ze starší doby alespoň jeden snímek Supreme Garden na porovnání. Až mě opět pokvete, musím nějaké snímky nafotit.
Tak to jsem zvědavá na další fotku od tebe až ti pokvete. Tyhle dvě mají teda stejnou základní barvu, ale jinak tam rozdíl teda je.
Karen, ale ta velikost květů se mě nezdá. Supreme Garden má jen asi 11 cm velké květy.
Šla jsem je znovu přeměřit, tak ten nejmenší co se dneska otevřel má 13,5 ty ostatní 14 cm menší nejsou. a nenapadá tě co by to mohlo být jiného?
nocméně je pekna Karen!
Taky se mně líbí a koukám, že loni kvetl taky touto dobou
Karen, Supreme Garden to nebude, ale ať řeknou i ostatní.
Já už si to taky nemyslím i když uplně na začátku jsi to jmeno navrhl ty. Myslím ,že jsi řekl ,že je mu nejvíc podobný a že má více bílé.
Chtěla jsem navrhnout, nedalo by se u této skupiny seřadit jednotlivé odrudy podle abecedy? Těžko se už v tom množství něco hledá??
Bohužel, seřadit podle abecedy nejde. Trochu funguje odkaz v menu"hledat" ale někdy vyhledávání stávkuje.
tak to je škoda, holt budeme hledat taky to zkouším přez "hledat" ,většinou to nevyjde,asi se neumím zeptat správně
Podívejte jak mě pěkně kvete. Také jeho specialita kvést v létě a na podzim. Počet květu 3+3+4+3+3+3. Ten první již odkvetl a na fotografii není.
Je to nádhera!!Kam se na tebe hrabu s těmi mými dvama kvítečky
Edo, taky velká gratulace Nádherné květy
Moc krásné blahopřeji
Edo opravdu nádhera,gratuluji.
děkuji
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » kolibřík » Supreme Garden