Re: Tosca
cibulky.cz omlouvali se obě byly trochu poškozené a obě pokvetou, i kdyby to mělo být Flamenco tak nevadí neměl jsem ho,ale v nabídce ho neměli tak ho ani nemohli zaměnit,asi ho takhle dostali od dodavatele.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
cibulky.cz omlouvali se obě byly trochu poškozené a obě pokvetou, i kdyby to mělo být Flamenco tak nevadí neměl jsem ho,ale v nabídce ho neměli tak ho ani nemohli zaměnit,asi ho takhle dostali od dodavatele.
podle fotky co sem dal Jirka tak to opravdu Tosca není jsme na tom všichni stejně i Evča ...
Ivane, taky bych se přiklonil k Flamenco Queen. Mě by měl kvét tak během týdne. Můžeme ho pak porovnat. Je ale jinak moc pěkný.
od koho ho máte vy
Já ho mám od Lukon Glads.
Po inventuře jsem zjistil,že mám oba a ba dva současně pokvetou taže uvidíme.
Toscu mám od cibulky.cz
Flamenco od Lukonu
Tak jsem dneska udajnou Toscu rozřezala .Začala zase zevnitř hnít,měla vevnitř poupě a to hnilo.
to je teda škoda, půjde to nařízkovat?
Janko,hlavně to nech pořádně proschnout,nejlépe i namoř a pokud budeš dávat do zeminy,tak nejlépe vydesinfikované v mikrovlnce,mě se to osvědčilo nesmírně.Nemám absolutně žádný problém s plísněmi,nic nezahnívá.Jen udržovat substrát spíše sušší a při stálé teplotě.
Ano taky tak jsem to dělala,jen ještě na první čas jsem je měla pod zakrytím a na spodek jsem dávala stimulátor. Řízky máš dost velký mělo by to jít dobře. http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31e_Ama … tredka.jpg
Krásná cibulka,má pěkné kořínky, určitě poroste.
Mám radost trvalo jí to půl roku.Tak už je snad za vodou.Děkuji za pochvalu.
taky myslim, ze se ji bude chtit rust
No to už je pořádná cibulka, ta už je za vodou
Dnes už je vidět že by to mohla být ona,červený lem a jsou tam tečky takže buď Tosca,nebo Charisma
To je napnelismus už puká první stvol.Akorát mi strašně měkne cibule. :o
Napnelizmus, ale vypadá to na Toscu.
kráááááásnááááá.
Pěkná, nádherně zbarvená.
Helenko je nádherná ,už se mi taky rozvíjí.
Helenko,Janko jsou obě mooooc pěkné gratuluji
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca