Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Gervase
jeee Evi, ten sem si vzdycky pral,ale nikde jsm ho zatim nevidel :-(odkud ho mas? mooc se Ti povedl,blahopreji a smekam
Mirku, taky mám z něj radost Taky jsem po něm dlouho pasla Mám ho z cibulky.cz
Evi super :)zrovna jsem koukala na ten muj potvurka spí a Charisma taky. :|San Remo vyšlo a Tosca vypadá že taky tak to vypadá že budou všechny odr. v pořádku.
mam takovy mezery, budu si muset rozsirit sbirku nez mi to tu zaplni semenacky
Jani, mě jde na květ ještě bílá s proužky, Charisma, Promise, červená a ještě bílorůžová To bude zase semínek
Mirku, mě toho ve sbírce taky moooc chybí Obzvlášť po náletu narcisové mouchy
to mame Evco,stejny problem-letos mi tedy amky nechala na pokoji,ale ty Ismene - jeste ted to vidim jak krajim cibule slepicim a davam jim ty larvy-no hruzza, no radeji se ted kochejme kvety jako Gervase-to bude prijemnejsi
Přesně tak, raději se kochejme
Mirku, už ho mají vyprodaný. :o možná někdy příště, je pěkný.
no letos uz je sezona ukoncena-jen to,co uvidim v obi a jinych marketech si lze dovezt, jeste mi napis, ze ho mas taky :mad:
Evi mě jich jde na květ 12. 4kolibříci,Suzan,Tosca,Amorice,Lemon Lime, a4 neznámé.
Jani, tak opyluj jako včelička
Evčo krásnej kousek. Já ho mám taky od cibulek a zatím mi narůstá jen puk. Zeptám se, jak ti narůstají nové listy. Mě sice začaly růst, ale připadají mi tak trochu poškozené. Okraje mají zaschlé a jsou zdeformované. Přitom cibule je zelená, tvrdá a na první pohled vypadá zdravá.
Evčo je krásný také jeden co mám na něj pivku
Je to nádherná odrůda,zvláštní tou svojí plnou krezbou. Tenhle Evči je o to hezčí že ta plnobarevná krezba je navíc symetrická. Co jsem viděla dřív na fotce ,měly ty skvrny tak cik cak poházený.
Tohle je nádhera zaslouží velká potlesk, ale není na to maliký smajlik
Evčo, tak já trubka si říkám, kam se ztratila moje gratulace a já ti odpovídala mailem :o
Mam ho taky od f.cibulky ale zatím spí
Janko u mě totéž
Já ho má taky, z loňska od Koníčka, taky pořád nic :o
Martine, listy mi oproti loňsku rostou dříve Většinou vykoukne lístek a hned v zápětí květ Už mají lístky všechny nově koupené amarylky
A jinak všem ostatním děkuji za pochvaly Opylovala jsem všechny květy, tak pokud bude mít někdo zájem o semínka, dejte vědět. A předem odpovídám Všechny květy jsem opylovala vlastním pylem
jj já si nějaké to semínko aadoptuji, ale to myslím ani nemusím říkat ,že Evi!!
Jasně Karen, s tebou automaticky počítám
ackoliv nebyvam priznivce opyleni vlastnim pylem, u teto odrudy udelam vyjimku - ma totiz nestabilni barevne odstiny, ktere se mohou objevit v potomstvu, tak se mnou Evičko prosim taky pocitej, moooc dekuji
tak ta je Martine uplne nejlepsi! moc blahopřeji!! je super
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Gervase