331

Re: Pokec o všem-7

ja sem nakoupil pres eshop u Ing.Teclové-uz mam papriky od ni odzkousene a rostou i plodi kazdorocne, takze jiz od letoska kupuji vetsi baleni

332

Se všemi počítám ohledně Vittata,už jsem si udělal seznam u sebe.

333

Tak kolibříci se vybarvují .Z bílé je růžová-takže mám dvě stejné.Dělala jsem teď večer fotky,ale není to ono.Tak zítra druhý pokus.A třetí bude překvapení-zatím je bílý.
Tak snad zítra dodám foto

334

specielně pro Karen ab
dnešní úlovek v Praze
http://img4.rajce.idnes.cz/d0402/3/3161/3161786_902f39f43cd6ef5c6523cdf60a7bdde1/images/DSC08468.jpg

335

No máš ji  krásnou což o to, ty detaily orchidek jsou nádherný. Mně by stačil ten jejich substrát ab Na Super Foru mají orchidky svoje vlákno.Tak se tam přihlas tam tě teprve správně ocení.Teď zrovna tam ukazuje stoji krasavici Hladová housenka ab ab
http://forum.abecedazahrady.dama.cz/vie … acc9925981

336

Karen dík, už jsem tam občas nakoukla, ale fakt jen nakoukla - mohla bych sedět u internetu 24 hodin denně ab
takhle nic nestíhám, jsem zaháčkovaná i přes fotky a člověk musí občas i spát :/
a jak pokračuješ jako kojící matka?

337

Právě jsem krmila. nechci to zakřiknout ale od odpoledne se hodně zlepšil v pití.Jen kdyby vydržel. Vnoci mě budí některá z dcer  mobilem. Už jsem natolik utahaná že bych asi nevztala jen tak když zapíská.

338

Karen jen abys to vydržela.Snad to bude k něčemu a chlapec to nevzdá,držím palce.

339

jj dík už si půjdu lehnout. Teď jsem jej nakrmila.

340

Jdu taky dobrou noc.  :/

341

Jirko-děkuji

342

Taky 1 smutná zpráva.Přišla jsem o Toscu.Nenabízí ji Eurob. ani tam,co bude objednávat Jirka, co jsem našla bylo vyprodané.Nevíte někdo,kde se dá koupit,nebo nemá někdo volné mimčo?

343

Jinak taky něco kladného.Jak je tak probírám,.......Nabízím 15 loňských semenáčků, matka Rilona-otec neznámý sytě červený z vlastního křížení z loňska.Od všech křížení mám po 1ks,jen tyhle jsem si nechala jako ,,kontrolní skupinu" a teď bojuji s místem.
A mimčo od neznámé am.(o víkendu jsem vkládala foto obří cibule).

344

Toscy je teda škoda, já ji nemám tak nepomůžu, ale je mi to líto s tebou. ac

345

Leni, pokud je nikdo nebude chtít tak je můžeš poslat ke mě.

346

Vitam Te tu Kive, na tomto foru mi muzes ukazat i ibisky co doma pestujes-je to takove univerzalni forum, i ja pestuji nekolik ibisku a mam je rad, jinak vitej a kochej se s nami an

347

Dnes jsem se dozvěděl,že jsme tady všichni prý magoři a máme jít na léčení.Jestli mi připadá normální mít doma 500 cibulí a objednávat dalsí.A když neobjednám přes net,tak si zajít jen tak náhodou do Obi.Citace mého otce při mé dnešní návštěve u rodičů:No ale furt lepší jak chlastat nebo hrát bedny.

348

to mi neco Jirko pripomina :mad: ab

349

Díky za přivítání. Kdybych tu dávala ibišky, změnilo by se asi forum.Ne - ibišky patří jinam. Momentálně mi doma stále padá zrak na kvetoucí amarylky - hlavně kvetou déle.Není to záležitost jedno dvou dní.
Zatím neumím obrázky vložit, tak až se naučím něco tady z ibišků dám :-)

350

Jirko, já tedy nevím, mně to připadá naprosto normální. sice jich nemám 500, ale jinak se chovám naprosto stejně ab ab ab ab ab
ale nevím, co jsou bedny ac
možná by to léčení pomohlo otevřít mně nové obzory...

351

ja jsem sem v lete daval fotky meciku...toto forum je proste o vsem, takze se bat nemusis, vsichni tady pestuji i jine kvetiny takze se jiste radi pokochají--nahore tady na foru mas uzitecne odkazy,diky nim to zvladnes, hl.zmensit foto,pak nahrani je jiz jednoduche...

352

http://sklad.obrazku.cz/obr596604_DSC1077.JPG

353

Ono se to povedlo - příště ještě zmenším. Ale plácám se tu v tom an

354

klivie to se podá. Menší  obrázek máš ze třetího řádku u Slkadu obrázků.

355

Jirko- neboj.Nejseš magor. A když tak oblíbený magor.Výrazně bys nám tu chyběl.
PS: Zajímavý,že mě doma manžel říká, že jsem magor nebo taky úchyl.O vánocích říkal,že jsem mu měla dát mačetu,pro případ,že by se chtěl taky jednou podívat z okna.

356

Helenko-klidně,ale určitě už jsem ti je posílala v září s ostatními.

357

Jsme na tom všichni stejně. U nás se zas chytá za hlavu mamka. Onehdy mi říkala, že teď chápe, proč jsem si pořídila dům, že do bytu bych se už s cibulema nevlezla (jedině v tom jí můžu dát za pravdu). Myslím, že když ti druzí nemají to správné nadšení pro sbírání něčeho, nemůžou nás pochopit.

358

Takže je to všude stejné. Kdo nemá to správné nadšení pro kytičky tak to nikdy nepochopí. an
Ale co, ať si o nás myslí co chtějí - hlavně že nám kytky kvetou a přinášejí radost. Důležité je, že je nás víc a můžeme se vzájemně uklidnit, že jsme v pohodě ab
Kive - krásné ibišky. Mám sice jen jeden oranžový, ale mám je moc ráda - jsou krásné.....

359

Tak to jsme na tom všichni stejně už se těším až se sejdeme společně v nějaké léčebně to bude
prima ab ab ab

360

Kive, vítám tě na foru a hned obdivuji tvé krásné ibišky. Že si tykáme jsi určitě zjistila, tak tedy  VÍTEJ   Karel