Re: Pokec o všem-7
ja sem nakoupil pres eshop u Ing.Teclové-uz mam papriky od ni odzkousene a rostou i plodi kazdorocne, takze jiz od letoska kupuji vetsi baleni
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ja sem nakoupil pres eshop u Ing.Teclové-uz mam papriky od ni odzkousene a rostou i plodi kazdorocne, takze jiz od letoska kupuji vetsi baleni
Se všemi počítám ohledně Vittata,už jsem si udělal seznam u sebe.
Tak kolibříci se vybarvují .Z bílé je růžová-takže mám dvě stejné.Dělala jsem teď večer fotky,ale není to ono.Tak zítra druhý pokus.A třetí bude překvapení-zatím je bílý.
Tak snad zítra dodám foto
specielně pro Karen
dnešní úlovek v Praze
No máš ji krásnou což o to, ty detaily orchidek jsou nádherný. Mně by stačil ten jejich substrát Na Super Foru mají orchidky svoje vlákno.Tak se tam přihlas tam tě teprve správně ocení.Teď zrovna tam ukazuje stoji krasavici Hladová housenka
http://forum.abecedazahrady.dama.cz/vie … acc9925981
Karen dík, už jsem tam občas nakoukla, ale fakt jen nakoukla - mohla bych sedět u internetu 24 hodin denně
takhle nic nestíhám, jsem zaháčkovaná i přes fotky a člověk musí občas i spát :/
a jak pokračuješ jako kojící matka?
Právě jsem krmila. nechci to zakřiknout ale od odpoledne se hodně zlepšil v pití.Jen kdyby vydržel. Vnoci mě budí některá z dcer mobilem. Už jsem natolik utahaná že bych asi nevztala jen tak když zapíská.
Karen jen abys to vydržela.Snad to bude k něčemu a chlapec to nevzdá,držím palce.
jj dík už si půjdu lehnout. Teď jsem jej nakrmila.
Jdu taky dobrou noc. :/
Jirko-děkuji
Taky 1 smutná zpráva.Přišla jsem o Toscu.Nenabízí ji Eurob. ani tam,co bude objednávat Jirka, co jsem našla bylo vyprodané.Nevíte někdo,kde se dá koupit,nebo nemá někdo volné mimčo?
Jinak taky něco kladného.Jak je tak probírám,.......Nabízím 15 loňských semenáčků, matka Rilona-otec neznámý sytě červený z vlastního křížení z loňska.Od všech křížení mám po 1ks,jen tyhle jsem si nechala jako ,,kontrolní skupinu" a teď bojuji s místem.
A mimčo od neznámé am.(o víkendu jsem vkládala foto obří cibule).
Toscy je teda škoda, já ji nemám tak nepomůžu, ale je mi to líto s tebou.
Leni, pokud je nikdo nebude chtít tak je můžeš poslat ke mě.
Vitam Te tu Kive, na tomto foru mi muzes ukazat i ibisky co doma pestujes-je to takove univerzalni forum, i ja pestuji nekolik ibisku a mam je rad, jinak vitej a kochej se s nami
Dnes jsem se dozvěděl,že jsme tady všichni prý magoři a máme jít na léčení.Jestli mi připadá normální mít doma 500 cibulí a objednávat dalsí.A když neobjednám přes net,tak si zajít jen tak náhodou do Obi.Citace mého otce při mé dnešní návštěve u rodičů:No ale furt lepší jak chlastat nebo hrát bedny.
to mi neco Jirko pripomina :mad:
Díky za přivítání. Kdybych tu dávala ibišky, změnilo by se asi forum.Ne - ibišky patří jinam. Momentálně mi doma stále padá zrak na kvetoucí amarylky - hlavně kvetou déle.Není to záležitost jedno dvou dní.
Zatím neumím obrázky vložit, tak až se naučím něco tady z ibišků dám :-)
Jirko, já tedy nevím, mně to připadá naprosto normální. sice jich nemám 500, ale jinak se chovám naprosto stejně
ale nevím, co jsou bedny
možná by to léčení pomohlo otevřít mně nové obzory...
ja jsem sem v lete daval fotky meciku...toto forum je proste o vsem, takze se bat nemusis, vsichni tady pestuji i jine kvetiny takze se jiste radi pokochají--nahore tady na foru mas uzitecne odkazy,diky nim to zvladnes, hl.zmensit foto,pak nahrani je jiz jednoduche...
Ono se to povedlo - příště ještě zmenším. Ale plácám se tu v tom
klivie to se podá. Menší obrázek máš ze třetího řádku u Slkadu obrázků.
Jirko- neboj.Nejseš magor. A když tak oblíbený magor.Výrazně bys nám tu chyběl.
PS: Zajímavý,že mě doma manžel říká, že jsem magor nebo taky úchyl.O vánocích říkal,že jsem mu měla dát mačetu,pro případ,že by se chtěl taky jednou podívat z okna.
Helenko-klidně,ale určitě už jsem ti je posílala v září s ostatními.
Jsme na tom všichni stejně. U nás se zas chytá za hlavu mamka. Onehdy mi říkala, že teď chápe, proč jsem si pořídila dům, že do bytu bych se už s cibulema nevlezla (jedině v tom jí můžu dát za pravdu). Myslím, že když ti druzí nemají to správné nadšení pro sbírání něčeho, nemůžou nás pochopit.
Takže je to všude stejné. Kdo nemá to správné nadšení pro kytičky tak to nikdy nepochopí.
Ale co, ať si o nás myslí co chtějí - hlavně že nám kytky kvetou a přinášejí radost. Důležité je, že je nás víc a můžeme se vzájemně uklidnit, že jsme v pohodě
Kive - krásné ibišky. Mám sice jen jeden oranžový, ale mám je moc ráda - jsou krásné.....
Tak to jsme na tom všichni stejně už se těším až se sejdeme společně v nějaké léčebně to bude
prima
Kive, vítám tě na foru a hned obdivuji tvé krásné ibišky. Že si tykáme jsi určitě zjistila, tak tedy VÍTEJ Karel
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7