Téma: Neznámá Amarylka-2
Zatím nevím,kam ji zařadit:
Měla to být Pasadenna.Je velice podobná Lady Jane,ale ne 100 %.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Zatím nevím,kam ji zařadit:
Měla to být Pasadenna.Je velice podobná Lady Jane,ale ne 100 %.
take bych Jirko rekl, ze to bude spis Lady Jane...ale vim, ze jsem v galerii odrud u Edy nasel nahodou -asi min.mesic podobnou odrudu...je ji velmi podobna a mela mensi kvety, ta tva asi take nema 19cm a vic, ne?
Edo ta krasavice je Janky
blahopreji Ilon, to abys vsem z prace poslala na mail jeji fotku, kdyz si ji nevazili-tak at zavidi ted
Myslím,že jim Amky nic neříkaj když mi přijde balíček mám děsnou radost a oni obracej oči v sloup a myslí si že jsem cvok
pekne nas napinas!
Míro to nás napíná Amka,ale určitě to Exposure nebude co teda asi?????
vsak az rokvete tak ti pomuzeme...v teto barve by to nemelo byt az tak slozite
Míro také na vás spoléhám
Ilonko mohla by to být třeba odrůda Astrid,ale to se uvidí až rozkvete.
Janko,ta tvoje je asi Lily Star.
Jirko a Double Queen by to být nemohla?
Edo,nevím,je sice na několika fotkách podobná,ale ta má je vice oranžová než červená.Ale také jsem nenašel jinou trochu odpovídající.Ale je možné,že může být příště i tmavší,nemá totiž kořeny a stvol je jen 15 cm dlouhý.
Jirko díky už 3 dni pátrám v galeriích a už jsem na Lily Star taky někde narazila.Říkala jsem si že jí je hodně podobná.
zatim se mi nejvic podoba Wonderland ..ale je to tezke
skoda, ze jej nemam v tu dobu kdy to Jirka nabizel tak sem mel asi jiz mnoho prace na zahrade :lol:
Udivilo mě, že tak brzy nasadila na květ a ani nebude nejspíš moc vysolý stvol.Květů tam nejspíš moc nebude.Počítám že tak dva.
a s cim ji budes opylovat?
Nevím jestli vůbec. Cibulka je mladá aby jí to moc nevyčerpalo a pak málo místa .Nemám kam ty nov= dávat. Budu muset ty starší dávat pryč z okna.Ještě mám nějaký pyl Papilka tak jestli něčím tak s ním.
za chvili to budem delat tak, ze nam vykvetou az na zahone a budem je prodavat řezaný do kvetinek
Ilonko, bude to každopádně kráska!
loni mně vykvetl na zahradě jeden ,letos už 3 .Tak proč ne,že jo, ale zase je to problem s opylováním.Aspoň u mne.Pod ten přístřešek se nedá vlézt.
Ilo, EXPOSURE sedí.Je to určitě ona.
a ta ma bude misto Tropical Orange --Dark Red...jsem si tim uz dost jisty, ze ji takto budu i nadale pestovat
bohuzel otazkou zustava co je za odrudu udajna Dark Red, ktera to samozrejme nebyla
Jirko taky si myslím že je to ona,tak už druhá z Eurobulbu která sedí huráááá.
tak se zdá, že Eurobulb je tdy nejlepsi co do spolehlivosti :-))
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2