Re: Neznámá Amarylka-2
Leni je nádhernej když má bliznu tak ho skus opylpvat.(plnokvětým)Moc se v tom křížení nevyznám jen si myslím že byl opýlován a nehodil se tak šel do prodeje.Kde jsi ho koupila?Nebo náhodně.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Leni je nádhernej když má bliznu tak ho skus opylpvat.(plnokvětým)Moc se v tom křížení nevyznám jen si myslím že byl opýlován a nehodil se tak šel do prodeje.Kde jsi ho koupila?Nebo náhodně.
Kolibřík je Amico.
Bezva,dík, zas jeden pojmenovaný.Ten možná plnokvětý jsem opylovala a uvidím.(plnokvětý pyl jsem neměla)Mám ho už min.3,ale spíš 4 roky,letos kvetl poprvé.Protože než jsem přišla na tyhle stránky,tak jsem si je nepopisovala,těch pár jsem si pamatovala podle velikosti nebo tvar cibule,....mladé jsem rozdala,... občas nějaký dostala,...občas něco chcíplo.Ale tohle bude nejspíš můj nejstarší semenáček křížený z neznámé červené a růžové(z ní se vyklubala Rilona).Myslím si to,ale ruku za to do ohně nedám.Staré se snažím určovat podle květů a evidenci semenáčků vedu teprve od loňska.
PS: Příští rok se uvidí,jak pokvete.
ten kolibrik se mi moc libi, ten kontrast je uzasny!
?
? & Lemon Lime
To vypadá na původní druh.
Vítám mezi námi nového milovníka těchto nádherných květin Lilithbb!! Tak aby se ti u nás líbilo.!!!
Jak je velký květ té tvojí neznámé krasavice?
15x18 cm
Vítám Lilithbb.Ty fotky jsou fantastické.Můžem ti říkat třeba jménem? Lilithbb si určitě nezapamatuji-maximálně Lili.
Ach jo.Nějak mě přestal ostřit můj 12 let starý foťák.Tak bojuji, aby to alespoň nějak vypadalo,alespoň k poznání.A teď takovéhle krásné fotky.
jj to jsou fotky přímo umělecké
a maš pravdu s tím jménem Lili bude nejlepší
Tak Lili já tě taky vítám mezi nás( blázny do amar.) a ty fotky jsou nádherný.
Zdravím Lili,
pro ostatní, Lili je z Polska.
i ja Tě tady Lili vítám! :cool:
Tak Lili je z Polska to si moc nepokecáme, ale to nevadí.Tam se dají sehnat krásné cibule. Beata ze Slovenska si je tam jezdí nakupovat do zahradnictví. Nedávno byla zase na lovu
Mohli bychom zřídit nějakou obchodní společnost. V Polsku budou hvězdníky určitě levnější.
Teď jsem hledala mail od Beaty ale už jsem jej vyhodila i z koše. Ona mně psala co to tam nakoupila i s cenou .Škoda už je to pryč . Cenu srovnávala s cenama amek na Slovensku a o tom se zmiňovala že to je hodně levnější.Ale mě nenapadlo to porovnávat s naší cenou. Ještě vím že tam jezdí někdy nakupovat Drahuška(Poskierka) .
Hvězdník od Lili je trochu podobný staré odrůdě Johnsonii.
Merlot (Drahuš Poskier)tam byla v pátek a mají je kolem 70,- kč .Velmi slušná cena, :cool:
Oliq taky nejdřív že to moc nepujde a jak se domluví po pár tydnech.Naco jsou překladače.???,
Vítám tě Lilithbb na fóru, omlouváme se za úpravu tvého jména na Lili a těšíme se, jaké krasavice nám představíš.
Jsem z polské Moje znalost jazyka je slabý
Moc se mi líbí vaše fórum
Zřejmě to voní a mé johnsonii ne.
"V Polsku budou hvězdníky určitě levnější."
32/34 = 130 CZK
28/30 = 100 CZK
take Te tu vitam! delas moc krasne fotky
ale krásná neznámá
No na Benfiku to teda zrovna nevypadá Moje se začíná klubat ze zeleného pouzdýrka a ještě Dancink a CHristmast. Tak to tentokrát vypadá na pěknou skupinku. Jen mě mrzí CHristmas Gift...loni měl naráz dva stvoly a měly výšku 60 cm,květ19x19 cm.Letos má snad tak 25 cm a jen se 3 květy. Květ ještě nevím ale nejspíš bude taky menší.
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2